ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стадион "Локомотив" с 4-та категория от УЕФА за 10 700 места! Възможно ли е това?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 06.10.2016Коментари (53)14055
©
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри какво се случва с концесията на стадиона в парк "Лаута". Според него, тя е за 30 години, като намеренията му са да вложи между 12 и 14 млн. лв., за да придобие четвърта категория на УЕФА.

Plovdiv24.bg още вчера информира своите читатели, че от Локомотив са внесли необходимите документи в Община Пловдив.

"Вчера имахме среща с кмета. Не исках да взема стадиона на концесия, а на публично-частно партньорство, което е най-добре и за двете страни. Общината обаче имали лош опит, казваха ми, че сме щели да заложим стадиона, да го изгубим", сподели Крушарски в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Казаха, че най-добре е да го вземем на концесия. След като съм дал една камара пари за чужда земя, трябва да го взема, да се съглася. Между 12-14 млн. лв. ще струва да го направим 4-та категория за УЕФА за 10 700 места", уточни босът на черно-белите.

"Цените на билетите тогава няма да са такива, каквито са сега. Не можеш да искаш 100 лв. билет и да ти тропа градушката по главата. Когато Локомотив стане това, което искам, мога да си тръгна. Но дотогава ще правя това, което съм казал и ще правя базите, стадиона, отбора. Рано или късно този отбор ще бъде отбор", каза още Христо Крушарски.

"Имам намерение да се изгради една трибуна "Бесика" зад вратата, както е по подобие на трибуната в Ловеч. Тя ще е временна и след като почне строителството и започне изграждането на нормалните трибуни, тази ще я преместя в Говедарци", завърши собственикът на Локомотив.

Още по темата: общо новини по темата: 98
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
23.05.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
направи от тия с проект за подвижните стадиони и не у говедарцово а у столичняцово може да го фукнеш...и си остава твой ...
-2
 
 
Айдеее и този стадион отиде... Май в спортния Пловдив накрая ще се ритат мачлета по поляните!? Ама то и поляни не останаха!
на 06.10.2016 г.
-1
 
 
Наистина искам да построи това което е на картинката но наистина не вярвам,че ще го направи! Един такъв стадион се строи за 2 години заедно с концесиите,разрешителните и прочие. При това положение строителство на трибуна,която не е нужна и която ще пречи за да се построи основната е меко казано глупост. Завършекът на лафа,че ще мести трибуна бесика в Говедарци е финалната щриха от намеренията на Крушарски.Този тип явно си мисли,че може дапострои стадион и ако му писне ще може да го премести примерно в Бургас където да поеме примерно Черноморец.
на 06.10.2016 г.
0
 
 
Браво. Най-после Пловдив ще има един хубав и нормален стадион. Големи благодарности на г-н Крушарски, за всичко което прави. Само Локо.
+2
 
 
Снимки,картинки,флашове,чертежи,всичко е чудесна нереалност. И да стане трибуните няма да се напълнят. Когато се гради нещо ново се започва от нулата,старото наследство се разпродава или оскубва до корен и на чисто.С Бонев и Узунов и по надолу по оста Камбуров и Котев няма как да стане. Публиката на Локомотив е ниво и разбира повече от тази игра,от самите изпълнители и ръководители и когато се играе евтин театър хората са безмислостни-празни трибуни. Мосю Крушарски ако ще прави нещо,има един изход и това е Ераносян с пълната власт.Той ще прецени на кого да се довери. Чистите хора бивши деятели стоят в ложата,а корумпираните са долу.
0
 
 
Стадиона е общинска собственост и е на концесия за определен период на време.Останалото е бла бла.госин клоун.
-2
 
 
Добрите новини за Локомотив нямат край. Само не разбирам,защо ще се строи стадион за 10 000 души а не за 50 000 или дори по-голям.Имаме достатъчно фенове да се напълни.Предвид тоталната хегемония, която се очертава в следващите години за Локомотив в България,дори и такъв стадион няма да е достатъчен да побере всичките ни фенове.На Лаута има достатъчно място за по голям стадион.Мястото не е ограничено като това на жълтите комунисти и селяни. За г-н Крушарски 100 милиона са джобни пари.Има всички предпоставки за строеж на голям стадион.Вярвам,че г-н Крушарски ще размисли за капацитета и ще направи най-големият стадион в България.
-3
 
 
Селския хитрец много умело отклони вниманието от меко казано съмнителните резултати.Спряха неудобните въпроси и цялата локомотивска общност бе включена в мечтателен режим.Това го умее перфектно,щом е намерил подходяща среда!
+5
 
 
Отивайте да си чистите Рибарника,какво ръсите мозъци в темата за гранда Локомотив.Казал е човека и ще го направи,както е направил бизнес в Аржентина и други държави.Само Локо
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: