ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видео: Илиан Илиев с много остро изказване срещу ръководството на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:58 / 06.10.2016Коментари (33)10454
Треньорът на Локо (Пд) Илиан Илиев направи доста остро изказване след победата над Созопол с 2:0 в контрола в Стралджа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът нападна ръководството на клуба заради действията, което то е предприело след загубата от Пирин.

Ето какво заяви Илиан Илиев пред репортер на Plovdiv24.bg след края на двубоя в Стралджа:

"Ще се опитаме да се отдалечим психически от това, което се случи в мача с Пирин. И по-лошото - това, което се случи след мача - в съблекалнята и последвалите публикации в медиите. За 8-те мача от началото на първенството аз не съм виждал толкова хора от ръководството в съблекалнята".

"След поражението от Пирин всички от ръководството бяха в съблекалнята. Искаха да кажат как трябва да се случват нещата. Най-обидното е, че можеха да извикат мен и да ми кажат, каквото имат. Защото аз съм отговорен за съблекалнята. В един момент губя ориентация. Може би с наказания и рязане на крака се решава проблемът. Затова отборът играе без настроение и без хъс. Как веднъж футболистите не получиха похвала".

"За трите победи имам предвид, дори не говоря за равните мачове. И да те заврат в дупка заради една грешна стъпка..."

"Опитваме се да излезем от положението, в което сами се поставихме. Видяхме, че сме сами".

"Най-близките до клуба излязоха да ме оплюят - за селекцията, за конкретния мач, за всичко. Имахме 9 мача, два месеца и половина подготовка. Не можаха ли да ми кажат в лицето. Нямам никакви съмнения в моите футболисти. Това е още по-жалкото - изказвания в медиите, че ще им режат краката".

Вижте изказването на Илиан Илиев в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 6
07.10.2016
06.10.2016
05.10.2016
05.10.2016
03.10.2016
02.10.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Илиане, стига приказки! Може да сте обидени, но човекът с парите има право да ви набие канчетата след такива загуби като от Пирин и Славия. Отборът е без настроение казваш - направете три поредни победи, да видим дали пак ще са без настроение.
0
 
 
Илияне, публиката е зад теб, ако ще си отива някой, това трябва да е Крушарски!
-1
 
 
браво на илиян ...мъжка постъпка . не може НЯКОЙ си ,дори и крушарси да бълват такива глупости ...!!!! всичко си има граници , не може да искаш резултати , а за 10 мача да обещаеш 200 лв премия за Х-са с Лудогорец и дори и тях да не дадеш ...ок трудни времена са ама поне шефчето да се държи адекватно
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 06.10.2016 г.
+5
 
 
Илияне, бий си шута от тия цигани, зае.и го тоя откачалник Крушата. Ще потънеш там - бягай, докато е време!
-1
 
 
За прескачането Илиан е прав. Но не е прав да критикува началниците си по медиите. То е едно и също. Да седнат, да си кажат в очите каквото има и да се работи. Ние искаме резултати, а такива няма. Нормално е да се пита: Защо и кой е виновен? Българските футболисти и треньори трябва да се научат да работят под напрежение. Така е по цял свят в 21-ви век
+6
 
 
Дотук нито един коментар по обвинението на Илиан срещу ръководството. Правилно ли е да се бутат в съблекалнята и с това да игнорират тренера? Това е въпросът към локомотивците.
+2
 
 
От това интервю става ясно, че този човек си тръгва от Локомотив.
+3
 
 
и искам да ти препоръчам да си по-твърд с някой играчи. Покажи им кой командва
-2
 
 
Илиане, по-малко говори и повече работи защото резултатите са плачевни до момента този сезон. Ти как очакваш да реагира ръководството след провалите срещу Славия и Пирин?! От Левски те изгониха и за много по-малко. Действията на Крушарски са много точни и навременни и за изцяло в полза на изчистването на името на клуба. Нека да има разследване да се спре с клеветите един път завинаги! Нека и от другите отбори да направят същото... ако им стиска. А не само да клеветят и подклаждат напрежение в Локомотив!
+7
 
 
В "Локомотив"от много отдавна има два червея,които искат да изядат ябълката,ама дано този път не им стане работата и да назначат за треньор свой послушко.Явно,че организационно работата не стои на здрава основа.А президента явно все още се ослушва и не смее да предприеме радикални мерки.Дано да не стане късно след време.А що се отнася за треньора,убеден съм в правилността на решенията и действията му.Успех г-н ИЛИЕВ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: