ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Собственикът на автобуса за шамаросания на спирка в Пловдив ученик: Блъскал е по стъклата!
Автор: Васил Динев 09:54 / 12.10.2016Коментари (81)20586
© Plovdiv24.bg
Община Пловдив е изпратила писмо, с което настоява за вътрешна проверка във връзка с инцидента, за който Plovdiv24.bg пръв ви информира. Чрез него от общинската администрация искат да разберат какви мерки ще бъдат взети спрямо шофьора и какво сочи проверката, за да не се повтарят подобни случки. 

Според заместник-кмета Златин Велев собственикът на фирмата-превозвач е разказал, че учениците са се държали агресивно и са блъскали по стъклата на автобуса. 

Велев обаче поясни, че не това е начинът да се справиш с даден проблем. От думите му стана ясно, че е трябвало да бъдат извикани органите на реда, а не да се действа по този агресивен начин.




Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Истината е една ! Работя с млади хора и съм достигнал до извода че 90-95 процента от родителите НЕ си познават децата . И като се получи такъв инцидент-,, МОЙТО ДЕТЕ НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВИ ТАКА" ДА АМА НЕ!!!
+1
 
 
Иска и шамарената фабрика иначе не възприемат
0
 
 
Мисля, че това е спирката на "елитните" езикови пловдивски гимназии. :)
0
 
 
Аааа, щом е блъскало по стъклата, ...да го изкормиме
+1
 
 
трепането им е малко на лайната !
+1
 
 
Удря по прозореца,добре.Шофера спира ,слиза и вместо да се дръпне дрисльо десетина метра назад,защото рейсаджията няма да тръгне да го гони,той го чака нагличко и се държи много провокативно.Шофьора и той не е прав разбира се и ще го отнесе със сигурност
+1
 
 
Ееее голяма работа айде сега. Начи може ли за такава дреболия и за такива глупости ша викат органите на реда бе майка му стари начи. Какво толкова е станало ще го съдите за един шамар,а то се вижда ясно и точно на кадрите от клипа,че той съсвсем лекичко го е ударил и нито е замахнал силно ръката си във въздуха на сантиметри от лицето му а просто лекичко ама ммммммного лекичко го е пляснал със лек замах. А ученикът му се е правел на мъж и при шамарът той му е избутал ръката,за да се предпази и да не може да го удари и после шофьорът го е бутнал и така.Така,че моля ви се друг път не качвайте в интернет такива глупости и дребни случки,като чили някой апокалипсис е станало и кажи ли иначе светът се е свършил.Но момчето си е виновно,защото не е редно и не е нормално да му чука по прозореца все едно ще му разбие вратата като някой крадец.
-2
 
 
Добре все пак, че собственикът е добавил уточнението, защото като прочетох заглавието си помислих, че всичко е ОК за него. Аз обаче пак ще си питам като след вчерашната статия. Ако вместо блъскащ ученик, шофьорът си имаше работа с онази бургаската мутра, когото го изпревари автобус на магистралата и заплашваше с убийство, щеше ли да слезе да му раздаде шамари или щеше да се извинява от седалката си като неговия колега? И ако няма да раздава шамари, защо така с двоен аршин? Четейки много от коментарите се притеснявам, че много хора са склонни да възпитат децата си като страхливци, одобрявайки бой над ученик, но приемайки за нормално шофьор да не слезе и да раздаде шамари на нагло засичащ го шофьор на джип, който ще му блъска по стъклата, ако се обади. Ако видя шофьор на автобус да ошамари пияни фенове или пък унижаващ колегите им шеф на автобусна фирма, може би ще си променя мнението. Е, поне не трябва да се учудваме защо полицаите не пребиват тартори и нарко-дилъри, като станат безредици, но са много настървени към студенти и пенсионери на протести. Унисон с обществото! Където шамар за ученик, там и палка по пенсионерска глава. Важното е само пред онези "наш'те" да сме по-тихи, защото, нали се сещаш, а такаааа.....
+2
 
 
Малко го шамари, аз щях и да го сритам на земята, дебилче.
+3
 
 
Светът се управлява от дебили. Значи дебилчето се държи агресивно, а аз ще му се моля. Да бе да. Бой по канчето докато се научи на култура, а евротолерастите от общината и сие ДГД.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: