ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Явор Бахаров се отказа да съди "ВИП Брадър"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 15.10.2016Коментари (4)10655
© Нова тв
Явор Бахаров се отказа от идеята да съди Биг Брадър. Актьорът се закани на това, докато излизаше от "ВИП Брадър" в живото предаване с Ники Кънчев. Бахаров обясни на водещия, че дали излиза като победител или победен ще стане ясно от резултатите в съда.

Но малко след това сам отрече да стига до съд. Участието на Явор в звездното риалити започна със старта на шоуто на 11 септември. На 25-ия ден от престоя си обаче той влезе в изповедалнята и изненадващо за всички обяви, че иска да си тръгне.

"Аз си мислех, че изпълних мисията си и си тръгвам от къщата. Моята мисия беше да седя в къщата известно време. Сега е правилният момент да си тръгна с усмивка така, както влязох. Причината е, че мога да си го позволя. Мисля си, че надиграх играта с това, че я заблудих, че ще остана до края, но от самото начало не съм имал тези планове", каза актьорът на Биг Брадър.

А веднага след това обясни, че това е моментът да "кешаутне", като поясни какво означава това: "Да прибера сумата, която съм заработил досега. Договорът ми позволява да си тръгна и да кешаутна."

И попита дали Биг Брадър ще спази уговорката - че след 21-ия ден престой ще може да вземе договорените пари. Всъщност това е нормална практика за звездното издание на форма̀та "Биг Брадър". 

Участниците влизат срещу хонорар, който често е различен - обикновено по-известните личности вземат по-големи суми, за да участват в шоуто. Някои от тях се договарят и за определено време, което трябва да прекарат в къщата в Нови хан. 

Стана ясно, че уговорката на Бахаров е да стои най-малко 21 дни в къщата, за да получи договорената с продуцентите сума. Говори се, че тя е петцифрено число. Но заради това, че той започна да се пазари в изповедалнята с Биг Брадър и да разказва на съквартирантите си за договорките с него, се стигна до крайното решение той да бъде принудително отстранен вместо доброволно напуснал "ВИП Брадър".

"Мога да кажа много кофти неща за целия проект. Ще кажа, че цялото предаване е режисирано и манипулирано, което не е, но аз ще го кажа. На никого не му пука дали е вярно, или не, важното е да го кажеш", бяха част от заплахите на Явор към Биг Брадър. 

Но по-малко от 12 часа след излизането си от "ВИП Брадър" той се появи в съботното издание на "Събуди се" по Нова тв и обясни, че е стигнал до тези крайни думи, защото се е почувствал притиснат и е усетил необходимост да контраатакува. 

"Може би дължа извинение на Биг Брадър, че съм тръгнал да му извивам ръцете. Все пак бяхме в изолация, цялата психика на човек се променя", каза още актьорът и добави, че накрая с екипа на шоуто се е разделил приятелски. 

Докато беше в шоуто, Бахаров не се забърка в нито един скандал и участваше с желание във всичките мисии. Непрекъснато повтаряше как той е човекът, който ще спечели предаването и колко често сънувал този момент. 

На признанието на младата певица Жана Бергендорф, че го харесва, не отвърна, но обясни на повечето съквартиранти, че няма никакво увлечение към нея. На моменти дори беше рязък с нея, а после пак се сближи с Жана и допреди да си тръгне, двамата спяха в едно легло. 

"По едно време бях наясно, че няма да издържа до финала. Последните дни ми беше скучно и безинтересно", разказа Бахаров преди дни. Сега, седмица след напускането на "ВИП Брадър", младият актьор още свиква с живота навън. 

"Настройвам биологичния си часовник. Всеки научава нещо за себе си вътре", обясни Явор в "На кафе". И добави: "Финалът беше кофти, признавам." Звездата на Явор изгря преди години пак в телевизия - само че в Би Ти Ви и в сериал. 

Той, Луиза Григорова, Радина Кърджилова и Бойко Кръстанов бяха онези млади актьори, които още от първите няколко серии на "Стъклен дом" станаха веднага известни. Малко преди това той е завършил НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков. А славата идва неочаквано. 

"Колкото по-бързо осъзнаеш, че тя е част от нашата професия, толкова по-добре за теб. В самото начало може би бях малко неподготвен за тази известност - пречеше ми и ме дразнеше в някои моменти. Но сега с напредването на възрастта и с опита осъзнавам, че е нещо нормално за нашата професия", разказа актьорът преди 2 години пред "24 часа". 

"Стъклен дом" му носи не само известност. Екранната му любов с Луиза Григорова се пренася в реалния живот и двамата дори заживяват заедно. Разделят се през 2012 г., но и до днес са запазили приятелските чувства помежду си. Преди "ВИП Брадър" Явор участва в друго риалити - приключенското шоу "Африка", което отвежда 12 популярни лица на Черния континент. 

Той и останалите трябва да живеят без модерни придобивки на палатки в саваната и да оцеляват пред очите на зрителите. Явор изкарва около 20 дни в Африка. Но след това не остава дълго встрани от камерите. 

През октомври 2013 г. продуцентите на "Стъклен дом" го канят да участва в другия им успешен сериал - криминалния "Под прикритие", в който братът на Явор Захари Бахаров играе от самото му начало. 

Младият актьор се появява в четвъртия сезон и е доста променен - с дълга права коса и говори турски. Героят му е син на турския мафиот Фарук, но се обръща срещу баща си, като се съюзява с българския гангстер Иво Андонов. 

Това е героят на Захари, така че братя Бахарови имат не една сцена заедно пред камера. На финала на сезона героят на Явор е застрелян, така че той не се появява повече в "Под прикритие". 

Паралелно с участията си в телевизията актьорът не спира да работи на театрална сцена. Той беше на щат към Театъра на Българската армия до миналото лято. Тогава сам съобщи решението си да стане актьор на свободна практика в личния си профил във фейсбук:

"От днес официално съм "фрийлансър". Благодаря на колегите от театър "Българска армия"! Научих много от вас! 200 представления за 3 години не е малко... Играе ми се." 

Факт е, че каквото и да прави, все се връща в театъра. Наскоро беше премиерата на най-новата постановка с негово участие - "Смъртта на котката", чийто режисьор е Асен Блатечки.


Източник: в. "24 часа"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Доста неприятен типаж. Абсолютна излагация и падение за младото общество. Жалка гледка по всички параграфи...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: