ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гледахте на живо: Крушарски обяви какво ще иска от новия треньор (пълен запис)
Автор: Васил Динев 15:48 / 20.10.2016Коментари (29)13708
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg излъчи на живо извънредната пресконференция на Локомотив. Собственикът на клуба Христо Крушарски обяви как ще се работи вече на Лаута и какво ще изисква от бъдещия треньор на отбора.

В брифинга взеха участие спортният директор Чавдар Цветков, почетният президент Христо Бонев и председателят на Съвета на директорите Румен Руйчев. 

Пълен запис на пресконференцията може да видите в прикаченото видео!


Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
"де**а ваща мама"-поздрав за феновете от бай ви Христо Бонев
+3
 
 
Хайде да оставим хората да работят, а?! Човека каза, че е наясно с проблема и ще го реши. Нищо не става с магическа пръчка. Иска добре да обмисли назначението на нов треньор - супер! Значиима много сериозни намерения и това е важното. Каквото е казал го е направил!!
0
 
 
като ги гледам всичките тези "хубавци", на снимката ,защо ли ми приличат на изпечени мошенници който си кроят плановете.крушарски с лукава усмивка , легендата заканвайки и псувайки,а другите му директорчета само трият ръце. дано не се окажа лош пророк. И сега чуха ли всички превъзнасяната ни легенда как изрази отношението си към феновете,който пеят песни за него и го величаят , като ги псува на майка.убедиха ли се вече че е един неблаодарник, егоист и чревоугодник ,който използва името на клуба само за лична облага.тея където го защитаваха кво ще кажете бе сега а ...... бил дал много на клуба , кво е дал слава???,глупости само е взимал,както и популярността която е имал и все още го знаят и го търсят е благодарение на именно тези които сега напсува и емблемата на клуба,която не е нищо за него, освен средство за облаги.преди време се изказа че сме цигани , сега ни псува.А къде е оня узунов нали и той е шеф , защо не присъства??? сигурно има по важни партийни дела или бизнес. а футболисти защо не присъстваха тези хубавци,да кажат нещо или им е забранено или им е все тая. то тук всичко е някви схеми, някви"игри", някви групички,бойкоти,преврати и т.н. ...затова няма футбол и клубен и национален , а младите само където тренират напразно. жалка картинка!!!
+2
 
 
Крушарски точно и ясно каза отбора има цел и тя ще бъде постигната.Не съм се месил в нищо на Илиан и му разреших да прави каквото си иска с отбора.Да каза ,че е имало и конфликт но какъв не е ясно.Дали там ще са Бонев и Цветков или някой други които ние така и не знаем кои да са.Добре искате Бонев и Камбуров да си тръгнат и кой ще поставим на тяхното място .До вчера Камбуров бе император но сега загубихме три мача и той стана най мразения.Защо бе хора .Нали същите тези футболисти направиха чудеса миналата година.Надявям се ,че Крушарски ще си свърши работата бързо и ако трябва някои хора да си ходят но Локомотив ще го има както каза Крушарски.Само Локо пд
+1
 
 
Крюшо е циркаджия - за пореден път го доказа, а Бонев си напсува на майка буферите, без да му мигне окото. Колко трябва да си прост да го направиш пред камерите, докато те записват....
+2
 
 
На мен не ми е ясно-имат такава "легенда"-Бонев-що не го назначат за треньор-малко да си напъне задника,та да си заработи хилядарките,които получава за нищо! И оня алкохолик-Чавдар Цветков-за какво е? Ми освободете го и със спестените пари-дайте ги за нещо полезно!
на 20.10.2016 г.
0
 
 
Г-н Крушарски каквото казал казал. 30 минути не е лесно да се говори на пресконференция та наред с полезното разбрахме че ако го хванат на фаза или го избудалкат журналистите може да изкарат глупости от него. Освен това разбрахме че е партиен секретар със солиден стаж(по солиден от този на г-жа Цецка Цачева) а също така че има предприятие което си работи отлично и без него. Та така хубаво или лошо Крушарски каза много нещо и това е добре. Тука питам аз каква беше ролята на останалите трима на масата? И тримата се обадиха по веднъж в рамките на 1 изречение. Първия г-н Зум се обади за да внесе яснота кой порицават за да не остане някой в заблуждение че той богът слънце е грешен и за по голяма достоверност посочи мъченикът и изпсува! Вторият(мъченикът) започна да пелтечи и г-н Крушарски постъпи добре че овреме му издърпа микрофоните. 3-тия от своя страна е ни лук ял ни лук мирисал и е оставил всичко на треньорите,но е забравил че треньори няма! От цялата работа есенцията е че пред локо предстои един мач с Дунав,който е нещо като водевил за този клуб ИЛИ-ИЛИ! Дунав съвсем не са лош отбор и съвсем не е нужно да печелят този мач,защото с един хикс и последващи мачове с ЦСКА и Ботев просто не зная какво може да стане!
+2
 
 
Селяните да си четат темите,там че пари имали до Нова година и т.н.Спечелиха няколко мача с късмет и голям го изкараха.Локо Горна с този състав ако ви побара, ще ви бие с разлика.Жоао и в Serie D не можете да го продадете.След десетина кръга всичко ще си дойде на място.Какъвто и да е Крушарски,ние си имаме собственик,а вие не.Няма да си оставим магарето в калта,не се притеснявайте.Не се заблуждавайте,вие имате повече проблеми от нас.Накрая ще видим кой ще се смее и кой ще плаче. Само Локо!
-2
 
 
Зумето и Камбурето моментално вън от отбора
-3
 
 
Жалко , но с този до никъде няма да я докарате. Дедото не е лош човек привидно , но не е наясно в какво се е забъркал и с какви хора се е обградил. Той си мисли че футболен клуб се оправлява на равни начела с текезесарска кооперация... Всеки мач трябвало да биете , а иначе нещата ставали не с пари, а с дисциплина и правила (цитирам какво казва). Спортния директор щял да отговаря и да го глобяват ако не вървяло ... Той човека си глътна езика и взе да се оправдава че бил от скоро. Зума защо не каже каква роля играе той в тоя целия цирк ("покажи го кой е да не си помислят че нали...") ? Той бил фен , и нищо не разбирал , но иначе всичко щяло да става така както той го искал. Кодекса на труда , глоби , санции за футболистите... а някой запитвал ли се е че те толкова си могат? С баданарката напред! Жал ми е за вас. Моят Ботев има нужда от силен градски съперник. Желая ви успех за в бъдеще!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: