ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът: Паркирането по новия бул. "Васил Априлов" е абсолютно забранено дори за малко!
Автор: Мариана Панчева 12:33 / 24.10.2016Коментари (77)36184

"Паркирането тук ще е изцяло забранено. Важно е пропускливостта на булеварда да бъде запазена, a не да правим булеварди с по 4 ленти и едната да бъде паркинг." 

Това заяви кметът Иван Тотев при официалното откриване на втората отремонтирана отсечка на бул. "Васил Априлов", с пускането на която се отпушва движението в посока от Централна гара към бул. "Шести септември". 

Той бе категоричен, че и тук ще има дежурен "паяк", докато хората свикнат и разберат, че на това място не трябва да се спира. 

Тотев припомни, че в общинските наредби вече има специален ред, по който - ако водачът е пуснал габаритните светлини, спрял е за малко и е в автомобила, пак може да бъде глобен. 

Маркировката по новия участък на булеварда ще бъде поставена до 15 дни, маршрутът на автобусите, минаващи по направлението, се възобновява от утре. 

"Много сме щастливи днес. Такава реконструкция в Пловдив не се е случвала отдавна. Спокойно може да кажем, че сме изградили път от гола поляна с цялата необходима канализация, с водопровод, с изцяло нов топлопровод, с най-модерни тротоари настилки, с велоалея, която да надгради съществуващата, ново осветление и светофарни уредби. Точно това е моделът, по който в силващата година ще се правят булевардите в града", коментира Тотев видимо доволен. 

Десетки, живеещи в района, присъстваха днес на водосвета за новия път. Те не пропуснаха да похвалят кмета, който пък за финал пожела на всички безаварийно пътуване.




Още по темата: общо новини по темата: 180
29.08.2022 »
05.07.2021 »
15.03.2021 »
10.02.2021 »
10.02.2021 »
07.10.2020 »
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не мога да проумея,как може да има хора ,които се радват,че нещо им е забранено!Ами ако им се наложи на тях да посетят ВМИ,МЕДЛАЙН,ЦЕНТРАЛ ХОСПИТАЛ ИЛИ МЦ ФИЛИПОПОЛИС, какво се случва?Сигурно ще скачат в движение и ще прескачат парапети!Липсата на паркоместа и такси стоянки за сметка на веломагистралата е голям минус!Ефекта от заграждението по средата лъсна още днес,на левия завой към пещерско големи опашки!Да ме прощавате,но за мен нищо не е направено в интерес и за улеснение на нас обикновенните хора!
+1
 
 
доколкото познавам знаците по много булеварди е забранено,но не виждам някой от общината или кат да прави нещо по въпроса,така че и тук важи поговорката всяко чудо за 3 дни...
+2
 
 
Нещо май сте забравили маркировката
на 25.10.2016 г.
0
 
 
Аре пак..." За кучета и котки може, за прасета не може...!" Господин Тотев, защо само там се взема отношение, като на поне дузина възлови булеварди и улици има знак В-27 заедно с допълнителна табела за репатриране, но "паяк" не минава, нито пък служители на Общинска полиция??
+2
 
 
Сега болните хора ще трябва да се научат да скачат в движение :)
+2
 
 
Булеварда е чудесен и много ми харесва, че вчера след 17ч. имаше униформени, които лепяха честитки по стъклата на нарушителите. Днес сутринта от рано рано същите служители лепяха честитки на нахалниците, които паркират по булеварда. БРАВО !
0
 
 
Кмета бил гаден, ще ви видим за кой Президент ще гласувате, мрънкалници прости, не стига че ще се движите по чисто нов булевард, а продължавате да мрънкате, затова не заслужаваме нищо !
+1
 
 
Като знам колко "качествено" се асфалтират тия пътища очаквам до 2 години максимум да се отворят първите дупки....за справка бул. 6 Септември...
0
 
 
Никои него спазва бре КЮНДАР ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ МАЛКО САМО ЛАЕШ КАТО КУЧЕ -Котенче миаъл
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: