ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Почувствах се много унизена в "Кауфланд"!
Автор: Васил Динев 10:17 / 26.10.2016Коментари (86)59954
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанка се почувства унизена в магазин "Кауфланд". Това разказа самата тя за Plovdiv24.bg. Каква е нейната история? Публикуваме я без редакторска намеса:

Здравейте, искам да разкажа какво ми се случи в неделя вечерта (23 октомври) в магазин "Кауфланд" на "Брезовско шосе".

Влязох с детска количка и бебе на една годинка с идеята да си купя някои неща от промоционалната брошура около 18 часа. Взех дезодорант, който вече беше със сменена цена, другите продукти изобщо липсваха и затова оставих въпросния дезодорант на произволно място. 

На касите помолих клиенти да мина, защото нямам покупки. На изхода обаче бях догонена от охрана за проверка на багажа. Вкараха ме в стая във входа на тоалетните и на въпроса защо съм там, ме попитаха дали съм взела нещо от магазина. 

Отговорих, че не излизам с нищо от там, обясних за това, което съм оставила. Последва едва ли не разпит защо и къде съм го оставила, аз настоявах да проверят багажа ми, включително и детската количка - явно бяха решили, че съм скрила нещо там. 

Проверка обаче нямаше, двамата служители само питаха къде съм оставила дезодоранта. Единият реши, че ще отиде да го търси, дали е на мястото, където казвам. През това време аз с детето и другият служител, който през цялото време гледаше в земята, седях като някакъв престъпник в една стая. 

След това ме накараха да вляза отново в магазина - естествено под охрана, и да им покажа точното място. Естествено прословутият дезодорант си беше точно там, където съм го оставила, трябваше да им го дам!

Следва ухилване от страна на двамата служители - извинявам се за израза, но по-точна дума няма! Попитах няма ли поне да се извинят и последва ново тъпо ухилване и някакво извинение от сорта на "Моля, да ни извините за причиненото неудобство".

Ето как аз с бебешка количка се оказах крадла, без да съм взела нищо само защото явно следят майките с детски колички. Възмутена съм от некадърността и некомпетентността на тези така наречени служители на охраната в "Кауфланд".

Ето как един нормален българин влиза да си пазарува във верига магазини "Кауфланд", а си излиза крадец - наистина се почувствах много унизена.

Това е за моето неделно и последно пазаруване в "Кауфланд". Съжалявам, че изобщо не съобразих да потърся управителя на магазина. Можете да публикувате историята ми - това вероятно се случва и с други хора. Благодаря!


Още по темата: общо новини по темата: 62
06.01.2024 »
13.04.2023 »
17.03.2023 »
10.07.2022 »
27.06.2022 »
12.05.2022 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ейй, тука има много роботи бе. В кауфланд ще си зарязвам работите където си искам. Кожудерски магазини. И да за гледане не се плаща ще си мина през касата колкото пъти си поискам. Аее
0
 
 
Гледат си работата хората. К'во ревеш?
0
 
 
Аз имах същата случка с едни връзки за обувки, в абсолютно същия магазин. Бяха много изненадани, че в торбата ми с покупки и в джобовете ми няма връзки за обувки! Супер некомпетентни са охранителите там! Как виждат, че взимаш нещо, но не виждат да го оставяш (в моя случай на същото място от което съм го взела)?!?!
0
 
 
Много претенции за нормална рутинна процедура. Ако оставят всеки подозрителен да си тръгне просто така кражбите ще са всекидневие.
-2
 
 
И аз съм оставяла неща който решавам в последствие че няма да взема , не на мястото им , или на касата , няма нищо ненормално или нещо , което да ме прави необразовона или някаква си там , не съм имала проблеми, затова си има и хора който подреждат щандовете, а мен мн ме дразнят хора който много им знаят устите , а са пълни нещастници, и тия който си хапват в магазина и не плащат, нали имат камери да гледат. Аз ако бях щял да подам жалба , да си преглеждат записите....
0
 
 
ДАМИ И ГОСПОДА САМИТЕ КРАЖБИ СЕ ПРАВЯТ ОТ ПЕРСОНАЛЪТ НА КАУФЛАНД НО СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА КЛИЕНТИТЕ АЗ СПЕЦИАЛНО СЧУПИХ РЪКАТА НА ЕДИН ТАКЪВ ЛЙО ЛЙО КЪДЕТО СЕ ОПИТА ДА МЕ ИЗКАРА КРАДЕЦ Е ЖЯЛКО ЧЕ МИ Е КОЛЕГА НО ТОЙ ПРЕКАЛИ СЪС СОБСТВЕНОТО СИ АЗ ПЪЛНИ БОКЛУЦИ ВЗЕМАТ НА РАБОТА БЕЗ ДА РАЗБИРАТ ОТ ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ И СЛУЖЕБНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НАКРАЯ СЕ УКАЗА ЧЕ СЪЩИЯТ ТОЗИ КОЛЕГА БИЛ СБЪРКАЛ КОГАТО СТИГНАХ ДО САМО РАЗПРАВА СЪС ШЕФА НА ОХРАНИТЕЛНАТА ФИРМА ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА СА ШЕФОВЕТЕ НА ТЕЗИ ОХРАНИТЕЛИ
+1
 
 
Има малки магазини по 3 квадрата отивайте там да може по спокойно да си пазарувам
+4
 
 
Кауфланд където лъжат с грамажа в кантарите с минималните 100 грама
+3
 
 
Аз лично пазарувам от Лекси или Триумф! Там няма такива цигания.... Един познат работеше в кауфланд и сподели, че много малко плащат, нямат почти служители и много хора напускат. Охраната младежи нямат опит, но за тези мизерни пари по-опитните не са навиват. Това е положението! А това, че е оставила дезодоранта на друго място, това не престъпление! Все пак била с малко дете, и я разкарват из магазина като престъпник. Въпросната охрана да гледа камерата!
+2
 
 
Абе ако това се бе случило в Германия, да речем, едва ли щеше да си толкова възмутена от установеният ред, а и едва ли някой би дал трибуна за глупавият ти разказ?! И аз редовно пазаря в големите вериги магазини, но никога не са ме спирали! Инак съм се нагледал и наслушал, на подобни невинни оправдания :"о не знам как това се е озовало в джоба ми"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: