ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Пребиха шофьор до безсъзнание пред жена му след лека катастрофа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:36 / 27.10.2016Коментари (14)16281
© Черно море
Варненски шофьор беше пребит до безсъзнание пред съпругата си, след като беше "засечен" от недобросъвестен водач на кръстовището на булевардите "Христо Смирненски" и "Цар Освободител" в морската ни столица. 

Пострадалият Красимир разказа за Медийна група "Черно море", че е изкарал тежка нощ в интензивното, където са констатирани комоцио, хематоми по главата, натъртени ребра. С лявото си око почти не вижда, след умело кроше, нанесено му от другия водач-участник в ПТП-то, заради което има и няколко шева.

Екшънът се разиграл в сряда около 18,30 ч. Красимир е зад волана, а съпругата му Росица пътува до него. На "острова" на фаталното кръстовище опитваща се да направи обратен завой кола засича техният автомобил и се налага Красимир да набие рязко спирачки.

"Отворих прозореца и попитах шофьора къде и как кара, защото от рязкото спиране съпругата ми се удари в таблото. 

"Ще карам където си искам", отговори той и ме посъветва да си вървя по пътя. Бях спрял колата и излязох да видя какво е станало. Другият също излезе, реших да подам сигнал за инцидента на тел. 112 и се върнах за телефона си и тогава започна побоят. Доколкото разбрах в полицията, побойникът се казва Антон. 

Беше вещ в боя, защото ме удряше само с юмруци в главата, при това много точно и силно. Свали ме с няколко удара на асфалта и продължи да ме обработва с ритници. Дойдоха хора, но в този момент съм загубил съзнание и се свестих в линейката", разказва още пребитият Красимир.

Той няма да чака преписката от прокурора, според която побойникът трябва да бъде привлечен след около 2 месеца под наказателна отговорност за хулиганство. Решил е да заведе частно дело, търси свидетели на зверския побой.

"Доколкото знам, на Антон само са взети показания и не е задържан. Според мен това е потенциално опасен за всички хора тип, който пак ще извърши същото", завърши Красимир.

Той тепърва ще се възстановява и от комоциото, и от хематомите. Надява се зрението му да се възстанови от зверското кроше, а съпругата му Росица да се оттърси скоро от стреса.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Интересно как точно са обяснили в полицията, че биячът е Антон. Нещо като "А, това е Антон на Кольо, дето се пенсионира миналата година"? Наистина ли не са казали на пребития, че е по-добре да не се занимава с този Антон?
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+8
 
 
Имам законно притежавано оръжие и такъв олигофрен го проскам по очи с два броя 0.357.
+14
 
 
Тези хора как не разбраха вече че на тази територия е животозастрашаващо да слизаш да се разправяш на улицата! всеки втори е пиян дрогиран мма батка или носи нож или пистолет!! Никога не слизайте да се пробвате с непознати...по скоро ако тръгне някой към вас така надъхан просто дайте газ и през него.....по добре обвиняем отколкото клиент на спешното.....! А и винаги може да изтъкнете като причина че от уплах сте натиснали несъзнателно педала на газта! както се вижда от практиката напоследък нито един уличен бияч не е в затвора с присъда-....само се водят някакви смешни следствия и дела и дотам..така че......не забрявай и за миг кой пе*ал в колата ти е за подаване на газ...
+10
 
 
Както казват американците: Господ създаде хората, Колт ги направи равни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: