ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
RAK представи новите технологии във видеонаблюдението
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 28.10.2016Коментари (0)2093
Вчера се проведе семинар за Новите технологии във видеонаблюдението представен от RAK съвместно с представители на световния производител Dahua Technology. Събитието се проведе в хотел "Империал" и присъстваха повече от 60 компании и над 80 специалисти в сферата на системите за сигурност.

Участие и присъствие имаше и от представители от Община Пловдив, СОТ компании, интегратори и други. RAK е дистрибутор на техника за сигурност повече от 20 години и работи на българския пазар само с бизнес партньори. Като чист дистрибутор, мисията на RAK е да предлага на своите партньори качествени, иновативни и цялостни решения в системите за сигурност.

Dahua Technology е първата компания в света пуснала на пазара HDCVI 3.0 технологията за пренос на мегапикселова резолюция по коаксиален кабел. В световен мащаб е компания производител в топ 5 за миналата година, и е най-големият производител в Китай на системи за сигурност. Компанията разполага с повече от 3 000 разработчици и работи в 17 страни в света.

Първата част на събитието RAK Pre $ales Academy се фокусира върху решенията и възможностите на Dahua - продуктови гами и модели. Преимущества на HDCVI 3.0, 4 Mpix, Penta-brid XVR видеорекордер, IP Eco-savvy 3.0 и интелигентни функции. Това е продуктова академия предназначена за мениджъри и проектанти, работещи в областта на системите за сигурност, в конкретния случай системи за видеонаблюдение.

Всяка една от презентациите протече под формата на дискусия, като гостите изразяваха мнения и задаваха въпроси по конкретни казуси. Колегите сами изтъкваха предимствата и ползите от новите продукти на Dahua генерация HDCVI 3.0, като визуализация 16х9, пренос на 4 мегапиксела по коаксиален кабел - най-високата резолюция. 

За Penta-brid XVR видеорекордер, пълната съвместимост на 5 технологии - HDCVI, AHD, TVI, IP и аналогово. И още HDCVI 3.0 предоставя и много интелигентни функции като лицево засичане, броене на хора, горещи точки, следене и т.н. Най-голямото предимство на тази технология е, че се използва елементарното свързване и лесна инсталация, като при аналоговите системи. 

Това са ниско бюджетни и лесни за изграждане системи на дълги разстояния - до 1 200 метра с разширители. И не на последно място визуализация без никакво закъснение, тъй като няма никаква компресия на сигнала.

Втората част RAK Security Tech Labs е предназначена за инсталатори и технически лица. Основните теми, които бяха разгледани, са: пренос на видеосигнал на големи разстояния, POC - пренос на захранване, специализирани решения, новости в софтуера за мониторинг PSS, мобилни апликации на Dahua, демонстрация на продукти: Cannon, Eco Savvy 3.0, XVR, 8 Series, NVR6 Pro Series, проектни решения за сигурност и интелигентни функции: Face detection, ANPR, Auto tracking.

В най-интересната финална част на събитието бяха раздадени подаръци - голяма награда - ваучер, раници, тениски и др. чрез томбола на повече от 30 от участниците и всички бяха поканени на коктейл.

Семинарът в Пловдив повиши квалификацията на над 80 специалисти от компании, работещи основно в сферата на системите за сигурност, със силен фокус върху техника за видеонаблюдение. 

Чрез Pre $ales Academy и Security Tech Labs, RAK се стреми да развива своите партньори, инвестирайки в обучението им. Инициативите са регулярни и с разнообразни теми. Благодарим на всички колеги за интереса, желанието за развитие и активното участие в семинарите.

Освен със семинарите, RAK подкрепя своите лоялни партньори - инсталатори и проектанти и с проектантска дейност, като разработва самостоятелно пълния проект или работи съвместно с проектанти на други части. Целта е да улесним работата им и да разнообразим предлаганите от тях услуги. 

При създаването на проекти за системи за видеонаблюдение, LAN мрежи, пожароизвестяване, СОТ, управление на достъпа или озвучителни системи спазваме съществуващите стандарти, законови норми и изисквания за проектите в съответната част. Използваме широка гама инженерни и технически решения според клиентските нужди, бюджет и изисквания.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: