ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Едо почна с реми, Камбуров пак бележи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 02.11.2016Коментари (13)8509
Мартин Камбуров вкара дежурния си гол за Локо
Локомотив и Берое завършиха 1:1 в мач от 13-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят бе повторен дебют на Едуард Ераносян начело на родния му клуб.

Мартин Камбуров (57) вкара дежурния си гол за Локо, а гочен за гостите бе ганаецът Карлос Охене (61). 

Първата възможност за отбелязване на гол се откри пред вратата на Ясин Ел Харуби още в 3-ата минута на двубоя, когато Венци Василев стреля неточно от наказателното поле, след изпълнение на ъглов удар.

Минута по-късно черно-белите отговориха с опасна контра атака, преминала отдясно. Симеон Райков центрира отлично в наказателното поле, където Дани Кики засече с глава, но само блестящата намеса на вратаря Макенджиев лиши домакините от аванс.

В 15-ата минута старозагорци имаха втора възможност да отбележат гол. Мапуку надбяга по тъча Кирил Котев и се озова очи в очи с вратаря на "смърфовете", който с хладнокръвна намеса не позволи да бъде отбелязан гол във вратата му.

В 21-ата минута Локомотив отново стигна до чиста ситуация пред вратата на заралии. Иван Горанов проби отляво и центрира прострелно към Симеон Райков, който въпреки ниския си ръст успя да надскочи защитник на гостите и отправи удар с глава, който Макенджиев изби в ъглов удар.

Няколко минути след това домакините взеха инициативата и след добро разиграване топката попадна в национала Мартин Райнов, който отправи мощен шут от около 20 метра, но коженото кълбо премина на сантиметри от целта.


Домакините откриха резултата в 57-ата минута, когато капитанът Мартин Камбуров опита изненадващ диагонален изстрел, който направи безпомощен вратаря на Берое Благой Макенджиев.

Само 4 минути по-късно оБаче старозагорци изравниха. Това стана след грешка на национала Мартин Райнов, при която Карлос Охене открадна топката и с изумителен прехвърлящ удар изненада Харуби за 1:1.

Локо игра в състав:


Още по темата: общо новини по темата: 15
14.11.2016
08.11.2016
07.11.2016
03.11.2016
03.11.2016
03.11.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Играхме по-добре от мача с Голямата Чорба, но не победихме.
+2
 
 
Вапрос кам раководството.... Защо изгонихте Рашид Осама????? Раинов винаги титулйар ли ще баде?????Нйакои от селекционерите трйабва да си трагне!!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 02.11.2016 г.
0
 
 
Ако Еду не беше объркала мазилата - тия ги убивахте!
-2
 
 
Връщането на най-добрия треньор в България и един от най-добрите в Европа,веднага се усети. Публиката се върна на стадиона,а играта беше много добра.Само шанса ни лиши от победата.Най-важното е,че накрая надъхаме момчетата за мача със жълтите комунисти.Всички като един пяхме "жълта кочина". Атмосферата беше невероятна.В следващия кръг ще разгромим жълтите.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 02.11.2016 г.
+4
 
 
Черно-бяла скръб.. Това - Райнов-национала, Вълчев, Димо, Ванчето, Крумов, Горанов, даже и таджика - живи мърши! И как Калбура "пак бележи", като има един гол в 7-я и 10-я кръг? Басии и голмайстора.. Ще ви скъсаме следващия кръг!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 02.11.2016 г.
+3
 
 
Камбуров пак бележи - чи кога е вкарвал скоро ,бря
+3
 
 
Ужасяващ мач ... безумна игра на повечето от нашите начело с Райнов - просто този човек не заслужава да помирисва терен 2-3 мача, за да спре да си вярва толкова много след 10 минути в Стокхолм в един протоколен мач. Нямаме алтернатива в центъра и това е проблема ... Ванче и той много слабо първо полувреме, но поне се събуди след почивката. Песимист съм за мача с Ботев ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: