ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Не разрешавайте търгаши и лъжци да цапат града ни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 08.11.2016Коментари (19)6655
©
Няма да крия, че останах изненадан от резултатите на първия тур на президентските избори. Не съм си въобразявал, че ще мине без балотаж. Но все си мислех, че лидер след първия тур ще бъде Цецка Цачева.

Но, когато станаха известни резултатите, не можех да повярвам, че шофьорът на самолет Румен Радев, който уж бе човек на Първанов, а после се кротна под полата на Илияна Йотова, може да направи Пловдив червен.

И се чудя как така голяма част от пловдивчани са се съгласили да коленичат пред БСП и ДПС. Само дето не си опънаха джуките както направиха на Орлов мост Сергей Станишев и Лютфи Местан.

Но и това, което сториха сега, е просто ужасно. Защо ли? Ами защото шефката на БСП Корнелия Нинова и същата тази Илияна Йотова са сред най-големите лъжкини в съвременната българска политика. А тези от ДПС са нагли политически търгаши.

И не мога да разбера как така уж видели всичко в този живот филибелии се оставиха да бъдат баламосани по най-елементарен начин. Нима толкова бързо са забравили, че когато БСП и ДПС управляват България, мизерията става пълна, защото ЕС много бързо спира парите заради огромните кражби.

Нима не е направило впечатление, че само преди седмица евродепутатите от тези две партии гласуваха в Брюксел декларация, според която България е длъжна да задоволява всякакви капризи на мигрантите.

Нищо, че шофьорът на самолет говореше за заздравяване на границата. Ами този шофьор не обещаваше ли, че ще иска преразглеждане на членството ни в ЕС и НАТО, макар че е карал курсове в Америка.

Нима не се вижда, че България върви към добро. Ще припомня обаче няколко неща, които са пряко свързани с Пловдив, и нямаше да се случат без ГЕРБ.

Няма пловдивчанин, който да не си спомня как градът ни бе превърнат в мъртва зона благодарение на кметуването на Славчо Атанасов, който подари управлението на БСП по време на неговия мандат.

Няма как да не си спомнят как Орешарски беше спрял парите за Пловдив, тъй като Иван Тотев бил кмет на ГЕРБ. Няма как да не виждат какво представлява сега Пловдив и как се развива с бързи темпове.

Ще спомена само няколко факта. Пловдив е обявен за Европейска столица на културата през 2019, Пловдив стана град N1 у нас за развитие на бизнеса, Пловдив има Зелен Оскар за най-зелена община, Пловдив получи Оскар за туризъм, Пловдив е поставен в тройката на най-предпочитаните туристически градове в Европа, няма нито едно дете, което да е оставено без място в детска градина или ясла.

Спирам, защото ще пропусна нещо, което със сигурност е много важно, а не искам. Но не мога да не кажа, че имаме най-уникалната спортна зала в Източна Европа, фантастичен спортен център в района на стадион "Пловдив", подготвя се строителството на втори гребен канал, който ще класира града ни сред 3-те най-атрактивни водни стадиони в света, съвсем скоро ще имаме най-модерния зоопарк у нас. Няма какво да кажа повече. Сега на 13 ноември думата имат ПЛОВДИВЧАНИ.


Източник: Божидар Статев


Още по темата: общо новини по темата: 265
29.07.2017 »
18.02.2017 »
25.01.2017 »
23.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
предишна страница [ 1/45 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сигурно Панаира е голямо бреме за пловдивчани, та го увесиха на шията на нещастните варненци, по времето на това правителство.
+1
 
 
Обществото ни се състои от най-голямото циганско гето на територията на континента Европа. Други факти за "големия град" и за голямата ви партия, съпоставени с Европа, няма да цитирам. Може и да съм в Пловдив по-дълго време от теб, може и да не съм. Със земеделска работа не съм и не смятам да се занимавам. Никога не съм се чуствал селянин, не съм се асоциирал с предишните ми съселяни. Но не мога да се асоциирам и с пловдивчани, освен с единици, другите като теб за мен сте си селяндури, понякога по-големи от тези в родното ми село. Последния който може да ми дава съвет е някой абориген, чието единствено постижение е майка му да го издриска в Пловдив. Та такива като мен"е" сме малцина, скоро и 0 ако пак изберете измамниците. Тогава ще видим, кой ще ти плаща развитието на "големия град" и социалните помощи.
-1
 
 
Разбира се ,че нямам проблем аз,а обществото ни с такива ТЪПАНАРИ като тебе!Пак ти повтарям - хайде марш в родното си село,копай,поливай,яж домати и с*** доматена салца!Такива като тебе вършат всичко цитирано по-долу,явно си вътре в нещата,посран нещастник!
0
 
 
А бе ти дето си написал статията, май не си много в ред.Какви БСП и ДПС те гонят.ДПСто си гласуваха за Оглушарски.Тука друже,тука в Пловдив, циганите гласуваха вкупом за Цецка.Значи или те са си опъвали джуки, или вотът в Столипиново, нещо намирисва - както на кметските избори.Хората гласуват за Радев, не защото са БСП-ри,а гласуват протестно.Но трябва малко пипе да имаш за да го разбереш.И развитието на Пловдив е само в нечии глави.Какво развитие виждаш - селяния.цигания,простотия и беднотия.20 реда няма да стигнат да се изпише на прима виста глупостите и поразиите които сътвориха ГЕРБ, и в Пловдив и цялата държава.И не ни наричай филебилии, защото ние сме Пловдивчани.Не сме вилает в какъвто се стремят да ни превърнат управляващите.Ако искаш фес - ходи и си слагай.То и без друго за това ни подготвят - ето България започва да се пълни с орки.
+1
 
 
Нямаш проблем. Ако пак изберете комунетата от ГЕРП, ще се изнеса разбира се в чужбина, теб ще те оставя с драгите ти съграждани мангустите да обикаляте зоопарка и мола, да ви се радват животните и туристите. Няма по-големи продажници и безхаберници от вас. Мързи ви да си изчистите снега пред входа, мързи ви да паркирате, мързи ви да шофирате но най-лошо е, че ви мързи да мислите.
+2
 
 
Ами изнеси се в родното си място и живей там!Кому го търсиш в Пловдив?На тебе говоря,киртака под номер 2!
+3
 
 
Пловдив действително се развива както никога досега, но аз лично не смятам, че това е причина да се гласува за кандидата на ГЕРБ на мажоритарни избори за президент. Едното няма нищо общо с другото. На мажоритарни избори се гласува за личност, не за партия. Аз лично припознах само една личност от всичките, която поне за мен ярко се открояваше над останалите, и гласувах за нея. Тази личност остана извън тройката на първия тур, но за нея гласуваха над 65% от хората с висше образование в страната, които дадоха вота си на първи тур, което е достатъчно показателно кой е кандидата на хората с поне малко акъл в главата. За съжаление обаче президентът ще бъде избран от широката нискоинтелигентна, подкупна маса хора. Хора, които до скоро даже не бяха чували името на единия от двамата кандидати, отиващи на втори тур, но гласуваха масово за него защото е предложен от съответната партия. Впрочем, до голяма степен това важи и за другия кандидат на втория тур. Сиреч, реален избор на втори тур ние на практика нямаме, освен ако не сте част от твърдия електорат на БСП или ГЕРБ, и гласувате за тях и техните кандидати без значение на какъв вид избори. И тук вече изниква въпросът - в тази отвратителна ситуация, има ли по-малко зло, за което да се гласува. Това може да се прецени като се види кой РЕАЛНО седи за двамата кандидати. Преценката да си я направи всеки сам. Но е жалко.
Сподел;ОИБУЖЪТРЕЗВТи какво ново....
на 08.11.2016 г.
0
 
 
Че БСП и ДПС ще управляват, ако спечелят на парламентарни избори. Сега къде ги топиш? Или смяташ, че служебен кабинет с тях ще е вечен? Или ново правителство без друга подкрепа??? МУХЛьО!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 08.11.2016 г.
+1
 
 
Нека всички турци и цигани подкрепят Радев. Така призовава ДПС-то. А нека БЪЛГАРИТЕ подкрепят българския кандидат.
+5
 
 
Нито за Радев гласувах, нито за Цецка. Но като гледам как е опропастен града, и ако на балотажа няма пак избор "не подкрепям никого", ще трябва да гласувам за Радев, или да пусна невалиден вот. На всяко кръстовище - умен светофар. На всяка улица синя зона. Паркирали по булевардите. Изкъртени булеварди, никой не им обръща внимание. Безобразия в училищата и болниците. Нито на тъпия мол се радвам, нито на тъпия зоопарк. За икономиката да не говорим. Просто правим едни 5-6 улици и няколко атракции, за европейската столица на "културата". Като направиха в Куба за визитата на Обама. Има предначертан тур за културната визита. Другото е разбито, цигански каруци и колела. Нито съм някакъв фоб, нито фили, това са термини измислени от едноклетъчни, за други едноклетъчни, и с които те взаимно се плашат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изграждането на АМ "Тракия"
Политическо противоборство в САЩ
Бюджет 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: