ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Лаута с интересен призив към феновете преди дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 09.11.2016Коментари (22)8509
©
Официалната Фейсбук страница на Локомотив отправи интересен призив към феновете на отбора преди градското дерби срещу Ботев.

Ето какво се казва в съобщението, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Любовта към Локомотив се предава от баща на син, от дядо на внуче, от поколение на поколение! Вече 90 години Пловдивския любимец и цветовете му радват истинските майни. Да идем всички на дербито, да заведем и нашите наследници и да ги направим част от черно-бялата магия!
Още по темата: общо новини по темата: 72
25.11.2016
24.11.2016
23.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Нека наистина напълним стадиона и подкрепим любимия ни ЛОКОМОТИВ Пловдив ! Нека да забравим всякакви стари дразги и неизгоди и дадем шанс на ЕДО да работи на спокойствие и пред пълни трибуни ! Момчетата от Лаута арми вече няма да са на трибуна СПОРТКЛУБ, но ние сме длъжни да сме там наистина с бащите и децата ни и да бъдем тази публика от които цяла България до скоро трепереше ! САМО ЛОКО !!!
-2
 
 
Важното е да стане хубав мач и футболистите да се вземат в ръце и да напълнят душата на черно -белите фенове. За стадиона съм сигурен ,че ще се напълни и футболистите на Локо пд да не допускат повече никога загуба на Лаута.Коматевските селяни са побеждавали само веднъж за 20г.Помнете го и играйте за нас.Само Локомотив Пловдив
0
 
 
Имаше един филм за Ботев, който се казваше "Любов предавана от поколение на поколение" и който започваше с един дядо, синът му и внучетата му. Явно са го гледали и папагалите от Лаута. Стига вече с това копиране, измислете нещо свое. Например, как изгонихте своите черни, верни хора с колелетата с щайги от махалите, а сега се чудите как да си напълните трибунката или как отпразнувахте 80 и 85 годишнината си? И никога не забравяйте, че сте създадени от бивши ботевисти, а и най-големите ви легенди са нереализирани канари, които ви предават само омраза към нас.
на 09.11.2016 г.
-2
 
 
Всички на стадиона!
+11
 
 
Да си заведа детето на Лаута, за да ви слуша псувните и вулгаризмите едни към други, да треперя за бомбите, които хвърляте, да ви диша димките и после да се чудя как да му обяснявам защо искате да се биете и трепете на футболен мач? Не, мерси. Явно не го разбирате, но не това е начина да се подкрепя Локомотив. Изгонихте публиката с изпълненията си, а сега - призиви да сме пълнили стадиона. Като ви изгонят вас от стадиона, тогава ще си заведа детето на Лаута.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: