ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Общината обмисля намаляне наема на Колодрума за мачовете на Марица и Академик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 16.11.2016Коментари (6)5001
© Plovdiv24.bg
Община Пловдив има идея за намаляване на цените за наем в зала "Колодрума", специално за вобейболен клуб Марица и баскетболния Академик, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това призна днес зам.-кметът Георги Титюков.

"Става въпрос за клубове, които са регистрирани в регистъра на дирекция "Спорт и младежки дейности". Направиха хубав отбор, вървят добре и дай боже, да продължават така. Чакаме от Колодрума да дадат себестойност. Има обективни причини, тъй като при концерт настилката се разглобява и после се сглобява, а това струва пари", каза Георги Титюков.

Plovdiv24.bg припомня, че през настоящия сезон баскетболистите на Академик Бултекс 99 играят домакинските си мачове от НБЛ в зала "Строител", а волейболистките на Марица приемат съперничките си от НВЛ в залата на ПУ "Паисий Хилендарски".

Още по темата: общо новини по темата: 162
11.07.2017
09.07.2017
12.06.2017
05.06.2017
24.05.2017
21.05.2017
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Зала Колодрума е чудесна... за колоездене! Само че този спорт няма широка публика...Хубаво е че имаме тази зала но тя не е мултифункционална. В нея могат да се провеждат големи спортни събития, концерти и др. но нямаме вече развит елитен спорт. Марица ни зарадва с постиженията си и видяхме Колодрума пълен (много повече зрители отколкото на световното за младежи).Академик са се заели да развият баскетбола, като работят със стотици деца, а имат и страхотен мъжки отбор, който бие наред през този сезон. И двата клуба обаче имат нужда от по-малки зали от типа на тази в Перущица която струва само 6 милиона! https://www.plovdiv24.bg/sport/603643.html
+1
 
 
Като човек, който ходи на мачове по волейбол в Пловдив категорично твърдя, че идеята мачове от българското първенство да се играят в зала Колодрума е повече от безумна. Единствено евентуален финал или мачове от евротурнири биха оправдали това. Подобна идея могат да родят само хора, които нямат никаква представа за посещаемостта на женския волейбол. Предполагам и че при баскетбола едва ли е по-различно. Ако Ботев или Локомотив имаха силни отбори в тези спортове може би имало смисъл.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Девет маричанки попаднаха в разширения състав на България за Лига на нациите
Марица не даде гейм на ЦСКА в първия финален плейоф за титлата
ВК Марица: Да си приберем трофея обратно в Пловдив! Подкрепете ни!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: