ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бизнесмен: Полицаите скачаха върху главата ми, умирах, а те се смееха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 17.11.2016Коментари (12)9497
©
Имах сделка при нотариус. След сделката отвън ме чакаше униформено лице. То не искаше да се легитимира, но ми каза, че трябвало да тръгна с него. Не ми каза защо. Аз тръгнах в друга посока, защото не знаех, че наистина е полицай. Това заяви в ефира на Нова телевизия бознесменът Росен Карадашки, който твърди, че станал жертва на полицейско насилие.

"В един момент чух "Стой, спри!". Видях с периферното зрение, че извади пистолет и аз много се уплаших, започнах да бягам. След около 100 метра пресякох булевард "Васил Левски" и там видях други полицаи и патрулка и тогава разбрах, че наистина са полицаи и са дошли най-вероятно за мен. Тогава спрях, те ме настигнаха и се започна с кошмара", каза бизнесменът.

"Скочиха върху главата ми, с колена върху крака ми застанаха, сложиха ми белезници и на това обществено място, започнаха да ме бият. Според мен имаше поне 15 човека, които видяха какво се случва. Дано някой нещо да е записал. Ритаха ме в тялото, в главата. Бях ударен в слепоочието с дулото на някакво оръжие. 

Сядаха по двама човека върху мен. Не съм оказвал никаква съпротива. Дрехите ми бяха разкъсани. Питаха ме дали имам наркотици и аз реших, че ми правят постановка и че може да ми сложат в джобовете нещо", заяви той.

"Нямам обяснение от какво е породена тази агресия. Може да е с цел сплашване на мен и моето семейство. Аз съм съдружник в много фирми и сдружения. Някои от тези хора са ме викали в полицията, но не си спомням точно за какво. Беше преди половин година", каза Карадашки.

"После ме вкараха в колата, това беше най-кошмарното нещо. Бях пречупен на 90 градуса и ми беше трудно да дишам. Докато бях така, човек седна върху мен. Аз не можех да дишам, а той седна върху гръдния ми кош, сякаш аз съм седалката. 

През цялото време ме удряха по пръстите на ръцете, имах чувството, че ми ги чупят. Аз се задушавах, давех се, не ми достигаше въздух. Това беше наистина най-кошмарното. Имаше и други неща, изключително гнусни, които се случваха. Знам, че търсите сензация, но не съм дошъл за това. Аз колабирах, умирах, а полицаят се друсаше върху мен и се смееше. Двамата на предната седалка също се смееха", разказа Карадашки.

"Оказа се, че причината за всичко е, че не съм си бил вдигал телефона, а те трябвало да ми дадат преписка. Исках адвокат и лекар, но те не пожелаха дори да ми свалят белезниците", каза още той. 

Накрая добави и че е бил ограбен от униформените служители, като в портфейла имал 510 лева.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мамка му! В отвъдното има интернет и тоя се бизнесмен се възползва на 100% от услугата! :) След като е умирал, а сега споделя! :)
+2
 
 
Едно от ключовите обсъждания във ВНС, уредено и в новата Конституция, трябва да бъде за службите за сигурност и тяхната функция. В момента ролята на полицията по нищо не се различава от тази на Народната милиция от 1946 г., а именно да охранява по всички възможни начини една прослойка на т. нар. "политически и икономически елит". При едно мащабно и безпристрастно проучване ще бъде много интересно да разберем какъв процент от гражданите са получили някога ефективна помощ и подкрепа от полицията - от намиране на откраднати вещи до елементарни неща като помагане при пресичане на деца/старци или упътване на изгубили се. Ще бъда шокиран, ако резултатът надвишава 10%.
-1
 
 
Ех, тези мигранти - все те са ни виновни, че сме на това дередже
0
 
 
"Някои от тези хора са ме викали в полицията, но не си спомням точно за какво."Да те викат в полицията и да не помниш за какво..... не се приема. Ако всичко , което се описва е вярно: Много зле за полицията.
+2
 
 
Много съмнително ми звучи тази история... рџ?• Дано все пак не е истина...
0
 
 
Родната полиция ни пази! Ама ние трябва да се пазим от тях май. Сериозно, има много качествени хора в МВР. Ама издънките са очевидни, доста от служителите са тарикати станали полицаи за да имат надмощие и да си крадват по-лесно... Но това ми звучи като поръчка, не биха се трудили толкова за една преписка...
+1
 
 
Пак ли Първо РУП София? И тия са отличници като нашето Първо в Пловдив май... :) Бъчварова и до сега управляваше МВР-то с широко затворени очи, а сега като е в оставка, още повече...
0
 
 
Повече прилича на мутренска поръчка, а не на инцидент. Но ако мутрите са поръчали да бият друга мутра с пари, какво остава за тези които не са мутри? Тях полицията спокойно може да си ги убива по поръчка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: