ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Управата на "Рубаят" проговори за хигиената в ресторанта на Главната
Автор: Васил Динев 17:21 / 17.11.2016Коментари (4)15981
От управата на ресторант "Рубаят" в Пловдив изразиха пред Plovdiv24.bg категоричното си несъгласие с твърденията на бивши техни служители. Ето какво каза пред камерата ни Пламен Воденичаров, управител на заведението:

Преди отварянето на ресторант "Рубаят" има сключен договор с фирма, поддържаща хигиената, която тетира непрекъснато за гризачи, хлебарки и всичко останало. Същата фирма има дневник, който се попълва от тях с протокол за извършената дейност.

Има поставени капани за гризачи. Драматичното изказване за мишките на Мария Димовае е невярно и вие сами видяхте това. Въпросните бивши наши работници отказваха да изпълняват моите нареждания, работеха с войнишки обуки и дрехи, пушеха в кухнята. 

Затова и се разделихме с тях. Глобите на ХЕИ са факт и те са заради немарливостта на освободения вече персонал. Става дума за габър в супата, приготвена от главния готвач. Затова отнесохме акт на стойност 2000 лева. Но той не е заради мръсотия".

Какво каза още Воденичаров - вижте в прикаченото видео.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Спhttp://www.economic.bg/bg/news/7/parviyat-grad-u-nas-kojto-vavezhda-integriran-gradski-transport.htmlодели какво ново....
на 18.11.2016 г.
0
 
 
Нещо в Пловдив не им се получава. Нямат нищо общо с ресторантите от верига "Рубаят" в Бургас /в 3 от тях съм била/. Обаче малко ми изва далечко да ходя до Бургас на ресторант. Не знам дали пловдивските са към същото сдружение на винарни /шата/ или само ползват името.
+3
 
 
Абе...на мен старият Рубаят си ми харесва от години...обаче все се пуши вътре...последния път като ходих...една неделя беше, като раздадоха по масите пепелници и като се почна едно пафкане, вътре - лисичарник. Кофти късмет да си непушач :) Та...искам да кажа - те едно като не спазват, едва ли са ок и за другите неща.
+6
 
 
Преди няколко месеца в Другият ресторант Рубаят който се намира на булевард Копривщица бившия Руски клуб ми предлагаха да стана управител.Отидох на интервю и какво да видя най напред от външната страна..счупени маси,овехтяли саксии и цветя,изкъртени столове с изгнила и подула се от водата и дъжда обшивка,мръсно непочистено,,въобще ресторант със затихващи функции..влезнах вътре и нямаше следа от персонал,,,главния управител беше целия подут все едно е имал най пиянската си вечер в живота,обясни ми че са се наводнили и не са работили няколко дена,отделно на това ме взе веднага на работа без много да се церемони,даже ми поиска и цялостен персонал да му докарам--готвачи,бармани,сервитьори и прочие--аз имах ,но естествено му казах че нямам поради простата причина че аз не го познавам и няма как да рискувам да си заложа репутацията да докарам хора които ми вярват на място в което аз самия не знам как действат и дали лъжат --ако излезат мошенници после аз падам в очите на моите хора и излизам лъжец..никой професионалист няма да докара персонал на място в което той самия не знае за какво става въпрос...после почна да ми разтяга локуми за заплащането като ми каза че около 30-40 лв на ден надница--но не уточнява,,само каза че в първите 15 дена ще плаща на половина един вид задръжка--червената лампа ми се скъса да свети и си викам --айде фак ю..и си хванах пътя...такива мошенници идват от морето в нашия град с тоталния си непрофесионализъм и ми се правят на ресторантьори--стойте далеч от такива типове
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: