ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нова катастрофа на пъпа на Пловдив, линейка откара две жени!
Автор: Васил Динев 13:25 / 18.11.2016Коментари (23)32490
Какво става в този Пловдив напоследък? Фотообективът на Plovdiv24.bg запечата поредната катастрофа в града под тепетата днес. Това стана преди минути на кръстовището на бул. "Княгиня Мария Луиза" и улица "Петко Д. Петков". 

На място имаше полиция, пристигна и линейка, която откара две жени за прегледи. Според първоначалната информация няма тежко пострадали, а само материални щети. В пътнотранспортното произшествие са замесени два опела.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жена зад волана е равно на самоубийство
+1
 
 
Колите със безумците от Х,К,PA,СМ,СТ и мераклийте на кметската майка.Всичко това и нашите си селяци с малко пари......
+1
 
 
Шофьорите са изнервени - от безкрайните ремонти се получават изнервящи задръствания. А, няма спор, че града се разраства - нови предприятия, нови жители, повече автомобили... И ще става още по-зле. Разстояние, което минавах за 25-30 минути, вече ми отнема 40-45 минути. Като добавим намаханите младежи с "бързите" коли и липсата на търпение, ето това се получава - черни хроники.
+3
 
 
Напални са с селяни .като прибавим наркоманите и изнервините шофьорчета и тия татините синчета ей тва стааа
0
 
 
Стига с тези катастрофи !! Кажете нещо по хубаво!!!!!
-4
 
 
Айде Пловдивчани плюете хората от другите градове че не могат да карат и т.н но като гледам всеки ден се удряте като яйца на великден
+4
 
 
Стига вече с тези досадни въпроси "Какво става в Пловдив???". Много интересно какво става? Става това, което ЩЕ стане когато за отрицателно време един град се напълни със страшно много нови хора с коли и когато всяко второ семейство има по три коли пред блока. Когато се строят Оазиси със скоростта на светлината. И когато за да се изфукат с клипове по социалните мрежи много младежи нарушават куп закони и ограничения. Да не говорим за мутричките и особено наджуканите кифли и тем подобни тестени изделия, които си карат, паркират и преминават кръстовища все едно са си вкъщи по пижама и си джиткат с Мачбокс. Между другото, нека не оневиняваме и обикновения шофьор на трошчица на 25 години, защото и той много често започна да си прави своеволия на пътя. С две думи, на Пловдив му идва много. Много народ, много нерви, много ремонти, много коли с по един човек вътре, нежелание на хората да пътуват с градски транспорт и така. Нещата просто си се наслояват. Помня как преди две години един архитект каза по Пловдивска обществена, че града просто не е конструиран да поеме толкова много превозни средства и как предстоят много проблеми. И това беше преди две години. Нещата със сигурност са станали още по-тежки оттогава. Така че пазете въпросите "Какво става в Пловдив?" за момента в който нещата наистина излязат извън контрол. Момент, който, ако поне малко не се осъзнаем, ще се "дотътри" много бързо.
+1
 
 
Причислявайки и себе си в графата на жените шофьори, все пак доста голяма част от жените шофьори и пенсионерите със старите коли, които не вдигат повече от 50, ако не шофират, смятам, че ще има по-малко дразнене, засичане и нетолерантно каране. Аз не разбирам защо всички се тикат в тунела в лявата лента например, исе събира колона, която кара с 45 и цялата гмеж с излизането от тунела решава, че трябва да се престрои веднага вдясно и започва да притиска и засича кротко придвижващите се през цялото време там.... как да няма катастрофи като има дебили и некадърници, всеки ден ме обвзема бяс, докато се придвижа и то обикновено предимно заради жени шофьорки..... не искам да обиждам никого, сигурна съм, че много ще се почувстват засегнати, но такива нямат място по пътищата
+5
 
 
Трънки и глогинки. Махни му на германеца камерите по всички кръстовища, спри му автоматизираната система, дето разпраща честитки, скрий местния КАТ по канцелариите, па стой та гледай как ще почнат да се трепят като в Пловдив. Познавам германци, които с влизането в България знаят, че лесно ще се оправят с някое и друго евро и веднага почват да карат като изоглавени. Те с 2 думи няма ли контрол, така ще е. Ако КАТ заработи, всичко ще си дойде на мястото. Мечти... :)
+2
 
 
вината е изцяло в липсата на какъв и да е контрол по пътя.....КАТ е зает по засади с радарчетата на криви места с малоумно ограничение от 30 км в час например.....вместо да си изкарат патрулите и особенно вечер да спират наред че всеки втори кара пиян...пълна пародия на държава е това
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: