ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Киров: Локомотив спечели, без да ни надиграва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:47 / 20.11.2016Коментари (20)8517
Треньорът на Ботев Николай Киров призна, че липсата на самочувствие е довела до загуба на неговия тим в пловдивското дерби, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Не започнахме добре срещата. Липсваше ни самочувствие при отиграване на топката. През второто полувреме нещата малко се промениха, но точно когато започнахме на търсим по-уверено атаката, допуснахме втори гол. Това определи и изхода от мача", започна изказването си Киров.

"Винаги има напрежение при такова дерби. Познаваме се добре и най-вероятно и двата отбора сме търсели изненада. Мачът обаче се разви така, че Локомотив спечели срещата, без да ни надиграва", допълни още наставникът на Ботев.

Вижте в прикаченото видео цялата пресконференция на Киров!

Още по темата: общо новини по темата: 72
25.11.2016
24.11.2016
23.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
22.11.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ами как да имат самочувствие момчетата, при тази липса на перспектива... Феновете изгониха Самуилов и Чандъров, пари няма. Стадион няма. Стараят се, но това е реалността. За съжаление хора като Домусчиев скоро в нашия клуб няма да се появят, защото трябва да преглътнат алчното да лочи и командва ръководство, както и корумпираната градска администрация. А феновете само наливат допълнително масло в огъня, вместо да показват обичта си към клуба.
+1
 
 
Слаб като треньор. Подлец и интритант като човек. Този оставка никога няма да подаде, защото знае че изтърве ли тази "ясла"ще мре от глад от некадърност..
-2
 
 
Бял бягай бързо при някой доктор специалист,шшзофреник ли си,за цял мач нямаше голова ситуация освен дузпата,защо върнахте 280 билета
+1
 
 
локумите никога не са имали футбол и няма ,и да имат-правят напрежение и каквото стане за да съборят по високата класа на жълто черния господар.Радостта за това им е голяма докато ако им бяхме мушнали петицата бързо щяхме да забравим...
-1
 
 
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!...НО ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ-БОТЕВ СЕ БИХА САМИ СЪС СТРАХЛИВАТА СИ ИГРА...
+1
 
 
Прав си.И тук е голямата трагедия.Загубихте мач в който ви надиграха единствено и само с огромното желание на колегите ви от локомотив, да защитят името и цветовете на клуба им.Вие обаче излязохте да изиграете един мач не разбирайки че това е ДЕРБИ, и се играе за чест, и за феновете.Вие направихте така че да се срамуваме от бездушието ви . Вие играхте за нас само на думи които хвърляхте в пространството преди мача .Същата беше и ситуацията в Монтана.Всички биха ви простили, ако бяхте загубили след мъжка игра.Очевидно мъжеството е непозната дума за вас.Да не говорим за защитаване цветовете на клуба.А как се прави....ами вижте как го правят в локомотив.
-1
 
 
Тоя не е наред.Кой не ви надигра кретен.Без нито едно положение и да казваш ,че не сте надиграни.
+1
 
 
Не знам за каква мотивация става въпрос.Какво тренирахте 20 дни и този спаринг с Левски/Карлово/ какви изводи си правите,но единствения удар към вратата да е от дуспа това не е Ботев който очакваме.Това с разборите си е ваше задължение и за това ви плащат,но за пореден мач защитата и вратаря без никаква координация,Серкан всеки втори пас грешен,няма единоборства,грешни пасове на 5м. един от друг.Това не е липса на самочувствие,това е че повечето от играчите нямат дух за този отбор,а явно и няма кой да ги мотивира.
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 20.11.2016 г.
0
 
 
Хахха цял мач без положение жълти жалки спермояди.ЛОКОМОТИВ Е И ЩЕ БЪДЕ ГОСПОДАРЯТ НА ПЛОВДИВ. П.С.Цял мач мълчание и отново,и отново объркана хореография-bultra$ style ахахаххх
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: