ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сърцераздирателен разказ от вдовицата на убития в адското меле в Пловдив баща на 3 деца
Автор: Васил Динев 14:24 / 21.11.2016Коментари (23)66739
©
"Много е страшно. Още сме в шок. Когато излезем от него, сигурно ще стане още по-голям ужасът ни. У дома е трагедия. Децата плачат, прегръщат дрехите на Наско, спят с тях. Не мога да ви опиша. Още го чакаме да се върне, да се усмихне. 

Когато тръгна на работа последния път, прегърна и целуна всички ни. Сега сме сами, не знаем какво да правим. Не спирам да говоря на децата, но те страдат, много страдам и аз. Но Наско никога няма да се върне, въпреки, че винаги ще е с нас".

Покъртителният разказ е на вдовицата на убития преди дни в адската катастрофа в Пловдив Атанас Ламджиев - Корнелия Петкова за "Блиц". Наско остави трима сираци - 10-годишния Валентин, 9-годишната Александра и първокласника Константин.

В нощта на трагедията на място загина и 42-годишната Виолета. Жената дълги години чакала бебе със съпруга й, който е полицай и когато най-после заченала и родила, вече е мъртва. Бебето на Виолета е на 1 годинка и ще расте без майка.

Виновник за неописуемата драма е синът на пловдивския транспортен бос Младен Трайков, шеф на фирма "Трайков Транс" ООД. 22-годишният младеж е карал най-малко със 160 км. в час. Забива се толкова силно в колата, която управлява Наско, че я избутва в спирка и полиция и пожарникари режат ламарините, за да извадят телата. На място остават Наско и колежката му Виолета, която той прибирал след работа.

В колата били още племенникът на жертвата-Димитър, на 27 години и приятелката му-23-годишно момиче. Девойката е с КАИЛ, с реална опасност за живота, лекарите не смеят да кажат дали ще може да бъде спасена. Единственият, който е адекватен, може да говори и помни ужаса, е Димитър. Момчето е в болница, смазано е от вестта за смъртта на чичо си и от тежкото състояние на момичето, което обича.

Вдовицата Корнелия Петкова бе категорична, че разследващи са й казали, че когато отишли на мястото на катастрофата, виновникът Любомир Трайков е бил видимо пиян, залитал е и е бил тотално неадекватен. Казали още, че пробите за алкохол са подменени, защото официално бе съобщено, че момчето е седнало зад волана с 0,6 промила.

Има съмнения за употребена дрога, за която в документите на ченгетата изобщо не се споменава и за манипулация на алкохолната проба. 

Сега Корнелия се чуди как да продължи живота си. Тя не е работела, цял живот се е грижила за децата си. Няма никакви средства, няма и от къде да вземе. Приятелката и Нели съобщи, че е помогнала в малко по-късен етап Корнелия да започне да работи на две места, за да може да гледа малчуганите. Това обаче ще е надомна работа, обясни Корнелия.

Тя каза още, че най-голямата помощ е някой да й предложи работа.

Дълго време е работила като технически секретар в строителния бранш, а след това в сферата на търговията. Има изключително добри организаторски способности и моли, ако някой в Пловдив има нужда от служители с такъв опит, да се свърже с нея.

Покрусената жена разказа, че имат нужда от всичко. От пари, от дрехи, от обувки за децата, от хранителни продукти. Стартира кампания с молба към всички българи. Нека който и с каквото може да помогне. Да помогнем на една българска майка да не изпада в нищета и отчаяние, да помогнем на три български деца, които нямат вина, че вече нямат баща, да отраснат и поне малко да забравят кошмара, който изживяват. Публикуваме банковата сметка на Корнелия Петкова и телефонния й номер.

Fibank Първа Инвестиционна банка
BG02FINV915010UB310453
Корнелия Георгиева Петкова


Телефон: 0899814246



Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Любчо ми е личен приятел,всички които го обиждат и псуват нямат на идея колко отзивчив и добър човек е.Добре че не е пострадал и той,и не мога да разбера защо след като засичат него и му отнемат предимството.се опитва да се насади мнението че вината е в него,само защото е богат.Пълно с мишки и комплексари в тази държава.
+2
 
 
Другата година ако я проверите ще има още един апартамент на морето-в момента има 4-5,пишете в гугъл съдия Станислава Балинова Бозева и то излиза
+2
 
 
Съдията е СТАНИСЛАВА БОЗЕВА-ДА Я РАЗСЛЕДВАТ МОМЕНТАЛНО
+4
 
 
Докога ще се търпи това и ще си мълчат хората!!!!! Писна ми от такива ситуации каква е тази държава!!!!
+5
 
 
Тези абсурдни ситуации и развръзки в съда ме навеждат на една единствена мисъл... Един единствен куршум по виновния наглец! Няма да върнат жертвите, но нека бащата да си инвестира после колкото пари иска в камък.
+5
 
 
Видяхте ли им профилите във Фб. И наглите им приятелчета...
+3
 
 
Истински патриотизъм е да се бранят живота, здравето и честта на всяко българско дете и майка. Истински патриотизъм е ако сега пред съда хиляди пеят химна и булеварда е непрогледен от димки, а не само когато се всяват политически интриги за мюфтийства и джамии.
+3
 
 
патрона да им даде някой лев сега като е станало непоправимото
+10
 
 
Покажете и лицата на полицаите, които са установили как се залита с 0,6 промила... Интересно тия полицаи и ония в съда дали спят нощно време като знаят за трите деца.
+7
 
 
Да почива в мир. Мутрата най-вероятно няма да бъде съдена справедливо. КАТ са се погрижили вече. Освен това повечето съдии са на заплата при олигарси. Съдът в България е търг, нищо повече. Дано се стабилизират, каквото е останало от семействата, децата да завършат средно образование. Да си спомнят загиналите си родители, колко им е било трудно. И как закона не ги е защитил. Пожелавам им след това незабавно да емигрират в нормална държава. Да не си дават данъците на олигарсите и мутрите в България, които не се интересуват от състоянието на държавата. Има неоспорима връзка между глобите за нарушения и смъртните случаи. worldlifeexpectancy.com/cause-of-death/road-traffi
c-accidents/by-country/ speedingeurope.com/ Колкото са по-високи глобите в една страна, толкова по-малко хора загиват на пътя. Винаги може някой глупав и нагъл да прищрака, да се дрогира, и да причини големи щети, смърт, но както виждате, когато има камери и сериозни глоби, загиналите са много по-малко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: