ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Важен призив към всички, които са съпричастни с трагедията на "Руски"
Автор: Васил Динев 12:21 / 23.11.2016Коментари (37)45807
©
Шофьорът на аудито Любомир Трайков
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса призив в социалната мрежа Фейсбук за събитие, което трябва да се проведе довечера:

Приятели, сърдечно ви благодаря, че сте в групата и подкрепяте каузата, която засяга и вас. Цитирам едно съобщение, получено от няколко потребители. Иначе от тук нататък ще направим всичко възможно, чрез такива инициативи, да окажем влияние за справедлив процес (явно така се случват нещата в България).

"След като поговорихме е време за действия! Докато чакаме дата и час за протест, призовавам всеки, който има време и възможност, днес след 20:00 часа да мине през мястото на трагедията (кръстовището на бул. "Руски" и ул. "Генерал Данаил Николаев") и да запали свещ и остави цвете в памет на жертвите. 

Предлагам този час, за да избегнем други инциденти, защото мястото е доста оживено преди 20:00 часа".

Нека заедно покажем, че не позволяваме парите и властта, да се гаврят с правото на нормален живот на нас и близките ни.


Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
тоя мазен тъпанар не мога да го гледам- не показвайте доволната му физиономия, че ми иде да го гръмна
+4
 
 
Живея отсреща,сега погледнах навън.....Пълно е с хора,свещи,коли спират.....Бог да е с близките на загиналите.
+13
 
 
Аз продължавам да се озадачавам защо продължава да се спряга отнетото предимство?!? Moby, ясно е, че тоя ти е приятел, но ти предлагам да извадиш чалгата от главата си и да прогледнеш! На кой да даде предимство Пежото?!? На нищото ли?!? Защото когато пострадалият е заходил за ляв завой и келеша е шофирал със 150, същият изминава 42 м./сек! Ако можеш да смяташ, в което се съмнявам, има 210 метра от кръстовището и Аудито ще измине разстоянието от 6-ти Септември до ПТП-то за 5 секунди! Когато човека е погледнал надясно, там не е имало нищо! И след 5 секунди вече е заметен. На кой да даде предимство и кой да изчака?!? Освен това какво означава ПРЕДИМСТВО, а?!? Предимството е условност! Предимството ти дава право да преминеш преди някой, като спазваш всички закони! Не ти дава право да летиш и всеки да ти замита пътя, щото си комплексиран олигофрен! Няма да споменавам ракията дето я е изпил маминия! А като държиш толкова много на предимството нека да напишат акт на близките за отнето предимство (те са наследници) и да вкарат в затвора нещастника за убийствата! Защото за убийствата е виновна скоростта и забавени реакции на тъпака с ракията, не отнетото предимство! Аман от идиоти!
+5
 
 
Грабвайте сопите и камъни и напред НАРОДЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ
+2
 
 
Поредната трагедия на пътя и поредната трагедия в нета. "Да се пържи на стола" та и чак да го гледаме. Не мислите ли, че човек с капка съзнание няма да се пържи от това което е причинил ?!?!? И то не секунди а цял живот! Митинги? шествия? Какво правите? Оставете тези деца да скърбят за баща си. В такъв труден момент хиляди очи върху тях! Справедлив процес - ДА! Няма нужда да вредите повече!!! Един смислен коментар прочетох на Zlatina Stefanova! Но моля народе, обърнете внимание наистина на това какво причинявате на най-пострадалите в тази трагедия, на близките на жертвите!
+5
 
 
Хора не протестирайте срещу богаташкия убиец . Да си богат е привилегия да си над закона.баща му стария виновник заплаши че ако осьдят доброто дете 200души в фирмата ще имат сатре сения .Какво са трима резерви на фона на200 гладни.Убиецът бил много добро момче едва ли не трябва да щастливи че той ги е убил..Добро вьзпитание евала не с свещи с ръкопляскания да ги дарим новобогаташите
+3
 
 
По-добре с цветя и свещи, отколкото мълчаливо преглъщане на несправедливостта!
+8
 
 
Пичове, с цветя и свещи няма да стане! Камъни и тояги трябват!
+6
 
 
Ама вместо да лайквате и да философствате довечера, по което и да е време вземете една свещ, ако имате и цвете и ги оставете на кръстовището. Ако мястото се изпълни със свещи и цветя солидарността и желанието ви за справедливост ще са много по-явни и стойностни от един вдигнат палец в нета.
+8
 
 
Родителите са виновни, колкото и пари да имаш бърза кола на млад човек не се купува. А за липсата на камери да не говоря и да има никой не ги гледа. Абсурдно е в европейска държава да се развиват такива скорости в града и то на главни булеварди. Всички институции са пълни с търтеи. Протестирайте срещу общината, срещу полицията, но половината от вас като карате бързо и не спазвате правилата не ви стиска, нали заради вас няма промяна, управляващите ги е страх да не загубят гласоподаватели. Какъвто народът, такива и политиците.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: