ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Патриотични игри/лъжи
Автор: Любомир Минчев 15:04 / 23.11.2016Коментари (4)8041
© Plovdiv24.bg
Патологичните лъжци от ПФ стават все па-нагли. Трябва да си голям гьонсурат, за да не повърнеш от лъжите им, маскирани като патриотични игри. Лъжат, че ще вдигат пенсии и заплати, че ще изловят всички бежанци и ще ни вкарат в казармите. Лъжат юнашки. Особено след президентските избори, на които народът им даде 15 процента.

Тези 15 процента отключиха патриотарската шизофрения до степен да обещаят днес на президента Плевнелиев, че ще вземат мандат и ще правят правителство. Това са най-големите нахалници в новата ни история, които се показаха и като завършени предатели. Те обичат да се маскират и да действат от засада. Последно се бяха маскирали на коалиционни партньори. Ченгеджийски номера.

Те лъжат. Те предават. Те убиват - както убиха Стефан Стамболов. Техните симпатизанти Динко и Перата също се заканват. На кого? Защо? Защото са патриоти?
На всичкото отгоре тези леви популисти са и проруски настроени. Наскоро руски генерал от службите каза, че България трябва да се прочисти от прозападния си елит. Патриотите ли ще правят това прочистване?

Вчера трима от местната патриотарска хунта седнали да говорят как първата година втория мандат на Иван Тотев е пълен провал. Дори и те били изненадани, представете си. Те, първо, бяха шибнати по главата от тези 15 процента, но прекалено силно, едва понасят удара. И да не си адвокат на общината, или на Иван Тотев , безочието им няма как да те подмине - лъжи, манипулативни тези, безпомощност.
Не става ясно от името на чие патриотарско крило говорят Слави Георгиев, Даниела Желязкова и Костадин Гаров, след като и Борислав Инчев, шеф на ВМРО в Пловдив, се чуди как да се разграничи от тях.

Това котило, начело със Славчо Атанасов, което безцеремонно спря развитието на Пловдив за четири години, има безсрамието и наглостта да бута зоологическата градина, да оспорва транспортния проект и да се прави на морален съдник, а не е забило един пирон в града.

Тогава ги наричах шайка негодници, не се отказвам и днес. Защото управлението на Славчо Атанасов беше толкова слабо, че сега Пловдив изглежда като изстрелян с космическа ракета. Те обаче пропуснаха изстрелването, защото и тогава, и сега се занимават с едно и също - копаят окопи, маскират се и стрелят напосоки. Улучват и собствените си глави, но било патриотично и модерно.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Тия са по - големи лъжци и мошеници по-нагли и безочливи дори и от турците!
+8
 
 
Червени подлоги- това казва всичко за тези нагли индивиди! Видяхме всички какво направиха за своя кметски мандат- нищо, едно голямо абсолютно нищо! А, не, подмениха вота на пловдивчани и вкараха червените през задния вход!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: