ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Тотев да каже: И вие не сте мой, господин Борисов!
Автор: Любомир Минчев 19:47 / 24.11.2016Коментари (12)17110
© Plovdiv24.bg
Това, което се случва, е абсурдно. Вече нищо не може да бъде същото, след като кметът Иван Тотев призна за чудовищен натиск около събитията с Пловдивския Онкодиспансер и оставката на директора Красимир Вальов.

"Досега не сме дали повод на лекарите да мислят, че не сме зад тях, въпреки че сме подложени на чудовищен натиск. Неморално е да се поставят условия да бъде освободен директор", заяви кметът преди да напусне разплакан общинската сесия. Сутринта оставката на Вальов поиска самият премиер Бойко Борисов.

"В момента се прилага лечение "пиявици". Някой иска да се пусне кръв. Явно е, че се иска нещо задкулисно, за което всички се досещаме, но никой не смее да го каже", продължи Тотев. Но той го каза - прозвуча достатъчно ясно и категорично. Каза го и премиерът: "Ако групата на ГЕРБ не освободи ръководството, това повече не е моята група".
Да, от днес това не е групата на Борисов, макар че тя освободи Вальов, но вече с подадена оставка. Докторът подаде оставка, за да остави групата на разположение на Борисов. Но това вече не е толкова вярно. Или би трябвало да не е вярно.

Пловдив отново е омерзен. За пореден път. Преди година градът трябваше да се съгласи с Борисов, когато той нареди помирение между Иван Тотев и владиката Николай, точно когато попът беше тотално дискредитиран в очите на пловдивчани заради участието си в предизбораната кампания.
Пловдив трябваше и да се съгласи, че Здравко Димитров е бил кандидат за кмет срещу Иван Тотев със съгласието и твърдата подкрепа на Борисов. Как да се съгласи с подобно лицемерие? Градът беше жертван заради една мръсна игра. Пловдивчани успяха да спасят каквото беше останало, макар и на косъм.

Колодрумът беше откриван два пъти заради мръсните предизборни игри. На официалното преди местните избори нямаше ни поп, ни дявол. На второто и попът, и дяволът бяха заедно Затова Пловдив беше леко омерзен. Леко ли? Кой знае. Сигурно е бил достатъчно омерзен и резултатите от последните избори доказват това.

Още миналата година Борисов трябваше да обясни на актива на ГЕРБ в Пловдив за приятелския огън по Тотев, довел до мъчителен първи тур, до мъчителен балотаж.

Днес Борисов опря пистолет в слепоочието си, жертвайки групата на ГЕРБ в Пловдив, когато има огромна нужда от подкрепата й - свален, предаден и с неясна политическа съдба. Изстрелът се чу в залата на общинския съвет. Иван Тотев даде ясно да се разбере, че има такъв изстрел.

Оставаше да добави: И вие не сте мой, господин премиер!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
При Бойко стана нещо странно. Обикновено политиците държат медиите, а сега се получи обратното :) Когато го избирахме, уж беше човек на народа, а сега е повече човек на медиите.
+5
 
 
Ами да го каже - силно и на висок глас! ГЕРБ по никакъв начин не стоят зад всичко това, което се случва в последните години в Пловдив. Пловдив стана единственият град след София, който вече привлича образовани млади хора които идват за да живеят и работят тук, вместо да си тръгват масово от града след 12 клас. За развитието на града като индустриален център и аутсорсинг дестинация няма какво да се говори - мисля, че за всички е видимо. Така че в момента ГЕРБ реално дърпа Тотев назад. Лошото е, че ако хората за пореден път не отидат да гласуват, и циганите и червените бабички отново изберат комунистите и турците да ни управляват, те пак ще вложат цялата си енергия в това да се пречи на работата на Тотев, както го правиха преди 3 години. И тогава вече пловдивчани може и да успеят да ме изумят и да върнат бат Славчо на власт... Все пак му останаха още много обществени тоалетни за реновиране и парадно откриване с мажоретки...
-3
 
 
Тази невестулка Тотев му е крайно време да си ходи! Проблемите в онко центъра са очевадни, но Не ние не искаме да сменяме ръководството и заставаме зад него.... Що за глупости са това??? Тотев и негото "управление" са една от основните причини и за резултатите от изборите... Този град се е превърнал в строителна площадка и "увеселителен парк" с къщи на ужасите и блъскащи колички! Главната улица ( и не само) е пълно със сгради, които се рушат! Какво ли си мислят стотиците туристи, които минават всеки ден от там... Има сгради които са изоставени от десетиления и не се пипат защото били на някой... Улиците се превърнаха на бойни полета и никой нищо не върши... Направо нямам думи... Приоритетите в този град са се изродили до н-та степен!!!
на 24.11.2016 г.
0
 
 
А! Ко тана бе ЛюбЭ? Ти от Альоша рипна на Бойко! Нерде Ямбол,нерде Стамбул? Кой от двата варианта да приемем сега,първия че Бойко сега за няколко месеца със всякакви интриги ще иска да дестабилизира държавата за да се връне напролет на бял кон или втория,че след като загуби изборите и паднта в прахта сега вие най-големите му приятели с маминия първи тръгнахте да го ритате дорде е на земята! Друго не искам от тебе ЛюбЭ а само да ми кажеш кой от двата варианта е миродавния и аз като истински бард ще да възпявам вашата истина по вси села и паланки които посетя!
+9
 
 
Съвестта на кмета ли проговори или вижда края си с лидера!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: