ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Стана ясно как е реагирал бизнесменът Трайков, когато са му върнали парите
Автор: Мариана Панчева 16:24 / 25.11.2016Коментари (32)53593
Младен Трайков
Корнелия Петкова разкри какво са си казали с бизнесмена Младен Трайков, след като днес тя му върна парите, които получи като помощ след смъртта на съпруга си в зловещата катастрофа на бул. "Руски", предад ерепортер на Plovdiv24.bg

"Г-н Трайков не е обиден от моето решение да върна парите му. Стана му болно и не защото му отказвам, той ме рабира и подкрепя. Стана му болно, че се спекулира грозно с името и авторитета му, защото човек единствено със собствените си мисли, дела и думи може да гради и респективно срива авторитет, по никакъв начин и никой друг - съпруга, дете или приятел, не може да направи това. 

Каза ми да не ми тежи, че връщам този жест на милосърдие. Не искам да приемам пари от когото й да е било, в случая ми се налага - свела съм глава, потиснала съм гордост и самочувствие в името на децата."

"Човекът е много притеснен, те са изключително добри хора. Синът им за зла участ е причинил нещо ужасно, кошмарно. Казах им - от моя страна може да разчитат на морална подкрепа. За горчиво щастие хората, които са виновни, са добри и благородни и проявиха жест и съчувствие към мен, говоря за бащата, защото неговият син отне нашия баща, гръбнака на семейството ни. Съжалявам, че този жест се опорочи - и мен, и него разпънаха на кръст. Но всеки има право да съди."




Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Спрете да занимавате хората с този случай,толкова ли не разбирате какво правите?
0
 
 
Пишете,пишете и само пишете,но само след трагедия и сте много начетени да обвинявате един или друг а действия никакви.Снощи като се прибирах по Кукленско шосе до бензиностанция Газпром пред мен се "форсираха" двама кандидат убийци.Като видяха,че се задава кола и този в средата на пътя им даде СТАРТ.Изстреляха се,а отсреща и по напред имаше други автомобили,с нормални хора и семейства в тях.Е ПИТАМ ВИ АЗ ЗАЩИТНИЦИ И ДРУГИ ПСЕВДО ПАТРИОТИ,ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ ТАМ И ДА ГИ СПРЕТЕ ВИЕ,ЛИЧНО,А НЕ ПОЛИЦИЯТА КОЯТО ВСЕ Е ВИНОВНА,ИЛИ МОЖЕТЕ САМО ДА ПАЛИТЕ СВЕЩИЧКИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.
0
 
 
Олигофрен с празен поглед, отгледал лайно-убиец!
-1
 
 
Толкова глупости се изписаха за момчето, и фамилията му.От Първенец съм, не ги познавам толкова добре,но никога не са парадирали с нищо.Знам че всичко е с труд.А тая помия, дето се излива , това е гадост.Никой не мисли, всеки плямпа небивалици!
+3
 
 
Тази е в някаква секта. Не може да е нормален човек . Всеки ден очаквам да благодари, че убиха мъжа й.
-1
 
 
Върнала е НЯКАКВИ пари, а колко са и дали, за да наговори тези неща е друга работа.
0
 
 
Искала да я оставим да си изживее болката и мъката??? А тя нас остави ли ни?! Дни наред четем само за нея...Как не пожела да се скрие от всичко и всички беее...тц тц тц...
0
 
 
А на мен не ми стана ясно как е реагирал бизнесмена при 12 акта на синчето му преди онзи ден.Сигурно му е плащал глобите и се е радвал,че е голям шофьор.Видно е от прост шопар,каква свиня е излезнало...пък нека ми разправят,че били добри хора.Добрите хора си възпитават децата добре,не допускат с 12 акта да кара отново като на рали и пиян.Това е липса на възпитание и морал.Бизнесмена си осигури "добротата" с 3 бона кеш.Толкова сигурно ги вади за ден.Келеши!
+1
 
 
Прост народ.Как може изобщо да приема каквато и да е помощ от такива хора.Като прощаваш - прощавай,но защо по такъв позорен начин. Само от застраховката ГО на селяндура ще вземе една шапка пари и няма да и се налага да се излага. Да не говорим,че и кръвнина трябва да плати големия бизнесмен. Какви хора живеят на този свят,Боже?По нейната просташка логика няма нужда да наказват никой,понеже е добър човек (кво като е убил 3-ма човека не с пистолет,а ги е размазал пиян с колата си) за да може утре пак да убива други невинни.
0
 
 
Как не ви е срам бе изроди безподобни ?! В какво съдите жената и какво ви е направила на вас лично безделни нещастници ?! Само стоите в интернет и коментирате. Тази съдба,този шок и стрес,които жената е получила,да не мислите,че така лесно отминават?! Кой друг българин ще поеме издръжката на горките сирачета? Кой ще се трогне толкова? Кой има такова сърце?! На никого не пожелавам подобна съдба,нито от страната на жената,нито от страната на момчето,но кои сте вие,че ще съдите и ще давате оценка,дали е редно да приеме сумата или да не я приеме ? Вземете се застреляйте смешници и си спестете грозните коментари. БЪЛГАРИНО - ИЗРОД ТАКЪВ - ГЛЕДАЙ СИ В СОБСТВЕНОТО КАНЧЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: