ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболист №1 на Първа лига: Бих играл навсякъде, само не и в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:55 / 05.12.2016Коментари (12)12573
© Plovdiv24.bg
Избраният за играч номер 1 на 15-ия кръг в Първа лига Веселин Марчев посочи треньора Едуард Ераносян като една от главните причини за възхода на Локомотив (Пловдив) в последно време. Марчев заслужи наградата с гол и спечелена дузпа за другото попадениен на Мартин Камбуров при успеха на "смърфовете" с 2:1 на "Георги Аспарухов".

"В момента няма цели пред Локомотив. Целите са да играем добър футбол и ако може да се класираме в първата шестица. Оттам нататък апетитът идва с яденето. Ако можем да се класираме по-напред, ще бъде добре за нас. Имаше създадено изкуствено напрежение отвън, което се пренесе и при нас в съблекалнята. С идването на новия треньор това напрежение се тушира, започнахме да играем по-спокойно и започнахме да побеждаваме. Има заряд, емоция, вдъхва ни самочувствие, наистина добър треньор. Преди всяка тренировка и мач говори с всеки футболист поотделно, казва му какво иска от него, какво трябва да подобрява, къде да задържи нивото. За мен един треньор трябва да е преди всичко психилог, да знае с всеки един как да разговаря. Да разбира всички и да може да подготви играчите да са готови на 100%", сподели Веселин Марчев при награждаването си в Пресклуб "България".

Той не обръща внимание на гръмките заплахи на президента Христо Крушарски, дошли след слабата серия преди раздялата с Илиан Илиев.

"Президентът си е президент, може да си говори каквото иска. Опитваме тези неща да не ни влияят толкова. Доста силен колектив сме и това също ни помага да играем добре", каза Веселин Марчев, цитиран от novsport.com.

Атакуващият халф обясни, че победите в дербито на Пловдив срещу Ботев и срещу Левски на "Герена" са дали нужната доза самочувствие на "черно-белите".

"Пожелавам си да съм жив и здрав, да играя, аз да се развивам и отборът да върви напред. Важни са трите точки - дали срещу Левски или Монтана, няма голямо значение. Но все пак Левкси си е Левски. Друго е да биеш Левски на "Герена", досега никой не го беше правил. Дори гол не им бяха вкарвали. Този успех ни даде повече самочувствие, ивереност и ни помогна да постигнем още две победи след това. Дано така да продължаваме. За победата над Ботев - цял Пловдив живее за този мач, щастлив съм, че усяхме да победим. Даде ни самочувствие тази победа".

Мартин Камбуров е играчът за пример на "Лаута".

"Камбуров е футболист, който зарежда целия отбор. По-младите гледат от него и се учат. Такъв футболист е рядкост във футбола като цяло", смята Марчев.

Локо (Пд) го чака гостуване на шампиона Лудогорец, а Марчев би играл за някой от грандовете в България и не би облякъл само екипа на големия съперник Ботев.

"Отиваме в Разград да играем футбол, да се надиграваме с най-добрия отбор в България. От тоя мач нищо не можем д загубим, само можем да спечелим. Надявам се да ги затрудним. Договорът ми е за две години, година и половина остават още. Искам да се реализирам в чужбина. Ако имам шанс ще се възползвам, но за момента съм концентриран изцяло върху Локомотив. Може би само в Ботев не бих играл".

Форматът на първенството не е ясен на халфа.

"За да го разбереш новия шампионат, трябва да имаш висше образование. И да имаш не е ясно дали ще го разбереш".

Още по темата: общо новини по темата: 18
28.11.2016
27.11.2016
27.11.2016
27.11.2016
27.11.2016
26.11.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И тоя се взе нещо много на сериозно,не разбраха ли футболистите,че никога не трябва да се изхвърлят,щото ви гарантирам,че утре като остане без отбор и ако от ботев му предложат оферта,ще припка към коматево,ама то малко прилича на тая приказка-двама се карат за мен и всеки вика вземи го ти.
Сподели какво ново....
на 05.12.2016 г.
+1
 
 
Ми то никой не иска да играе в Кумативу.
0
 
 
Кой па е тоя мангал, че вече и сам си прави оферти?! Абе стой си в Столюпеново и това е,никой не те знае, а пък един велик клуб не се интересува от некадърници, нещастници и комплексари!
+1
 
 
Какво обезобразено от интелигентност лице!!И две висши образования да си купиш все тая-нищо няма да разбереш..... Когато човек е дебил,то си е пожизнено....
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.12.2016 г.
+1
 
 
то пък някой в Ботев е приритал за теб..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: