ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Киров: Не е нормално! Ние подадохме топката при 3 от головете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:36 / 09.12.2016Коментари (18)6555
Треньорът на Ботев Николай Киров бе изключително разочарован от представянето на своя тим срещу Нефтохимик.

Ето какво каза специалистът след срамното 0:4 на стадион "Лазур":

"Огромни проблеми в защита. Те не са от сега, но днес беше капак на всичко. Не може ние да подаваме топката на противника при 3 от 4-те гола. Допуснахме доста елементарни грешки, това не е нормално. Деца от малките възрасти не допускат такива грешки. Но има и такива мачове, гледаме напред".

"Имаме качествени млади момчета, но не сега е моментът, в който те да дърпат Ботев. Не е нормално в това време от шампионата отборът да е в този вид. Но аз съм поел нещата в този момент и знаех, че ще е трудно. Нещата трябва да се планират за напред, а не да се действа пожарно и да се викат да помагат деца, които не са готови".

"Днес липсваха две основни фигури, които няма как да бъдат заместени. Сега първото и основно нещо е да измием срама пред нашата публика в последния двубой за полусезона срещу Пирин".

"Меко казано несериозно е по този начин да бъде окомплектовен съставът. Първата задача през зимната пауза е да направим подходяща селекция".

Още по темата: общо новини по темата: 6
09.12.2016
09.12.2016
09.12.2016
08.12.2016
07.12.2016
06.12.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
С 15 годишния пикльо и русия пе*ерас толкова...
Сподели какво ново....
на 10.12.2016 г.
0
 
 
Сержант Жилбер - где пропал?
-2
 
 
Не е виновен Киров! Спрете се малко и помислете!
0
 
 
Какви тактики говорите, бе хора ? Играем с 2ма футболиста, които могат да подават топката напред. Серкан и Меледже не правят пас, освен назад. Крилата/бековете са под всякаква критика (Киров потърси промяна). Защитата ясно, че е зле, ама то всеки мач се играе 80 минути в нашето поле. Селекцията е ЛОМ, изгонихме по-добри футболисти взехме някакви гамени.Дадохме си младежите под наем тук и там. И накрая Киров Ви е виновен. Г-н Киров НЕ ГИ СЛУШАЙ. Зимата е пред теб - нареди отбора!
0
 
 
Пак ли треньора е виновен.Колко ги сменихме,до кога ще продължава така.А изпълнителите.....те пак си остават .Киров ли подаде топката на противника ,той ли игра на терена ,той ли не можа да създаде едно голово положение.Мислите ли че Киров отиде в Бургас с нагласата да загуби мача.Със сигурност НЕ . виновните са онези които разкарваха райето бездушно и безотговорно.ТАМ Е ПРОБЛЕМА, А НЕ БЕЛИЯ.Който и да дойде за треньор с тези "артисти" толкова.и е крайно време веднъж и те да си платят за поредния срам който донесоха за нас и клуба.
0
 
 
Ей жълти чикиджоси долу ръцете от белия вожд.....като направихте 2 нещастни победи го превъзнасяхте а сега го разпарчальосахте .....не ли ва е срам ве гниди селски.
0
 
 
Не се оправдавай, ми моментално напусни! И не само като старши, а и въобще не се вясвай повече в близост до отбора! Как другите отбори без селекции и без пари се опитват да ритат нещо, пък все ние не можем и ни бият кат брашнян чувал...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.12.2016 г.
-1
 
 
Не е нормално и ти да си вече треньор - всички знаят, че за нищо не ставаш! Абе, Бял - ти ни можеш да ги накараш да тичат, камо ли футбол да играят, да не говорим за тактика, движение, смяна на ритъм, и др.прийоми! Ти си прост като галфон! Айде изчезвай, некадърник!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.12.2016 г.
-5
 
 
Белият - веднага вън от клуба! Не оставка, а вън от клуба - интригант мръсен - от теб нищо хубаво не сме видяли ! Виж си школата! Юли Попов те доведе, ама за нищо не ставаш! Незабавно вън!
-3
 
 
Бял...при такива изцепки по цял свят треньорите си подават оставките...даже и да са направили отбора шампион преди това!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: