ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (19)
Жалко! Няма да гледаме световно по волейбол в Колодрума!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:27 / 21.12.2016Коментари (15)7010
© Plovdiv24.bg
София, Варна и Русе ще бъдат домакини на Световното първенство по волейбол за мъже през 2018-а година, съобщиха официално от Българската федерация по волейбол! Страната ни приема шампионата съвместно с Италия, като двете страни имат богат опит след отличната организация на Евроволей 2015.

Кандидат за домакинство бе и Пловдив със своята зала "Колодрума", но за съжаление, тя отпадна от окончателния вариант.

Фактът, Световното да се проведе в България, е следствие на едногодишни усилия на Българската федерация по волейбол да спечели домакинството и категоричната подкрепа на българското правителство.

В столицата двубоите ще се играят в "Арена Армеец". Домакин във Варна ще бъде зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта, която в последните 2 години прие общо 5 волейболни турнира от най-високо ниво. В Русе срещите ще се състоят във впечатляващата "Булстрад Арена".

Световното първенство през 2018-а година ще се проведе от 10-и до 30-и септември. Страната ни ще бъде домакин на две от групите в първата фаза и единия поток от втория етап на шампионата. Заключителните сблъсъци от финалната четворка ще приеме Италия. Настоящ световен шампион е тимът на Полша, който през 2014-а бе домакин и спечели титлата пред собствена публика.

Още по темата: общо новини по темата: 21
19.09.2018
17.09.2018
13.09.2018
09.09.2018
08.09.2018
07.09.2018
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
https://www.plovdiv24.bg/sport/678662.html Делегат на ЦЕВ: Изумена съм! Как може да се твърди, че Колодрума не става за Световно. Това е статия на ТОЯ новинарски сайт,дето има претенции ,че е номер 1 в Пловдив. Дежурните глашатаи против залата,не са стъпвали в нея,не четат коментарите на официални лица от CEV. Не съм адвокат на Тотев,но лоби-то за залата в Русе(тя е частна) е свързана с едни данъкоплатци от Приста Ойл и сега трябва Данчо Лазаров да им се отплати. Защото БФВ решава,а там както знаете седи един червен мръсен БОКЛУК,който ненавижда и Казийски и Радо Стойчев и герберския град Пловдив. София не може да пренебрегне заради Армеец. Във Варна наляха пари за Двореца на спорта,там също има лоби заради дългите години на Световна лига,където България игра в тази зала. Но за Русе,избора е само решение на Данчо Лазаров и избора е ясен къде отива... в частната зала на братя Бобокови,която няма спор,че е хубава и е за 5100 седящи места.Предимството пред Пловдив било,че в близост до Русе са Гюргево и румънската столица Букурещ. Тъй,че това е избора! Няма какво да плюете и да се нахъсвате срещу това което има Пловдив. Да бяхте присъствали поне на един волейболен мач от Европейското за юноши или за ШЛ на "Марица"! Пловдив има зала...няма руини и незавършен проект,който щеше да седи като дупка 100 години. Сърдете се на Борисов,той даде парите и продължи строежа.Можеше и да откаже,както финансовия идиот Чобанов при Орешишарски.
+6
 
 
Само припомням: "Пратениците на Европейската волейболна конфедерация (CEV) са категорични, че заради лошо осветление построената за 48 милиона лева зала "Колодрума" не е подходяща за волейбол".... Има ли достоен управляващ, който да си понесе отговорността за това малоумие ?
-1
 
 
Пловдив винаги е бил "трън" в очите на дървените шопи, но не могат да подменят историята на сто и няколко годишното си село! Пловдив е бил и ще бъде, колкото и да си налагат кметове и да им се иска просто този град да го няма и да се мъчат да го игнорират!
+13
 
 
КМЕТЕ,КМЕТЕЕЕЕ , НЕ ЧУВАШЕ КАТО ТИ,, ПЕЕШЕ РАДИОТО,,. А СЕГА ТИ СИ ИГРАИ ВЪТРЕ И ПЛАЩАИ НАЕМИ,А МА ОТ ПО-ВИСОКИТЕ,ЧЕ ТЕЗИ СА НИСКИ!!!
+11
 
 
Искам да чуя сега защитниците на кмета, не, Краля Слънце, Бог. Вместо това тенеке за 60 млн лв можеше да се направи стадион Пловдив. Сега нито свестна зала, нито стадион имаме, но за сметка на това имаме ново крило на Империал! Оставка!!
+12
 
 
Браво Кмете !!! Явно чудото за 60 милиона реално и 6 не струва. Сега да си я чукаме в главата тази зала и да гледаме 2-3 пъти в годината юноши!!!
Сподели какво ново....
на 21.12.2016 г.
+12
 
 
За Пловдивчани стигат и първенствата по риболов.Нали см си лапни шарани.ХАК НИ ЕЕЕЕЕ.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: