ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани бесни на таксиджиите, изразиха възмущението си от тях
Автор: Васил Динев 17:53 / 21.12.2016Коментари (72)17366
© Plovdiv24.bg
Пловдивчани бяха изключително афектирани от неадекватния начин по който таксиджиите решиха да изразят недоволството си, парализирайки града, от което страдаха единствено... пловдивчани.

Пловдивчани заляха форума на Plovdiv24.bg и социалните мрежи с недоволството си.

Изклюително точно описва ситуацията и бившият общински съветник от БСП Тодор Кръстев: Ама никаква култура на протеста нямаме в България. Не мога да проумея, защо в България всеки изразява и счита протеста си за успешен, като пречи на другите. Таксиджиите не можеха ли да си спретнат един митинг някъде, вместо да блокират целия град. Българска работа. Вместо да предизвикат солидарост, настроиха хората срещу себе си.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Пални педали тахиметровитееее праяят квот си искат йивеятт в колите си и смардат !!! Обикалаатт по обходни патищаааа,мумммиии
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 22.12.2016 г.
+1
 
 
Отменят ли решението за този данък, намалят ли го, започвам да си искам рестото от бакшишите до последната стотинка.
-1
 
 
Защо ИААА не даде справка за доходите при смяна ФП на апаратите за да видите "бедните"таксиджии над 50% имат доход от 700до1500лв на месец като не всички курсове са отразени в апарата.Курсовете по договорка с клиента ги няма. Цялата система на тази услуга е гнила.Слаб контрол и висока курупция.Голяма част от протестиращите ще останат без пенсии защото превозвачите не внасят суми поради липса на ефективни договори.
0
 
 
Само да отбележим че " бакшиши" или не това е логистиката на града. Возят се болни баби защото няма линейки, возят се ученици защото няма ученическинтранспотр. За което е виновно управлението Сега ще се плати този данък от 750 лева и после ще се отрази в цената на такситата и пак ще го отнесат тези който сега мрънкат тук или пред блока на пейката. И пак ще кажат "няма кой да ни оправи" - Не господа те ви оправят и то на сухо а вие знаете само да мрънкате по между си !
0
 
 
Интересно никой тук не коментира на база на какво гориво им се определя цената на километър.Едва ли е на метан,макар,че всички карат на метан,за 5-6 лв. минават 100 км.Но както и да е това го преглъщаме.Другото което е важно за града ни това "фалшивите" таксита.Всеки знае къде стоят:на централна гара,на автогарите,по болниците,защо не се справят с техните "колеги" първо като ги познават толкова добре.От Английската гимназия до Централна гара курса с тях е около 20-25 лв.Е за какво става въпрос тогава.Да се изчистят между тях,мисля,че това е по важно,тогава и данъците ще са справедливи и ще имат повече работа без да се притесняват как ще ги платят.
+2
 
 
Вчера използвах услугите на таксиметрова компания.Бях извън града в компания OSRAM и извиках такси да ме закара до Пловдив. Чаках 40 мин да дойде,но това не е нещото, което ме възмути.Когато пристигнах на адреса в Пловдив, апарата показваше 11 лв. и шофьора ми поиска още 4-5 лв. отгоре, защото бил ме докарал...! Такава наглост не бях виждал от доста време. Казах му, че ще платя това което пише на апарата, след което поисках касова бележка и му дадох точни пари. Този побесня, взе парите и отказа да ми даде касов бон,от което останах втрещен от това какви хора има на този свят! Обадих се в таксиметровата компания и казах номера на колата и обясних случката от което ми отвърнаха,че не се занимават с такива проблеми.WTF?
+1
 
 
5-6 реални коментара! Всички други коментари са на пришълци от СМ, РА, Х и други подобни наводнили града! За това ни тъпчат и мачкат! Заради Помаците, Аскювските кауни и Пазарджишките селяндури, които наводниха Пловдив! И същите тези говорят кой как карал! Смешници! Отивайте си по селата, откъдето сте дошли и не пречете на Пловдивчани с присъствието си, вместо да плюете за това кой какво искал и за какво стачкувал! 99% от нарушенията и изпълненията по улиците са дело на изброените регистрации на коли, но плюят по начина - Гузен негонен бяга! Нещастници! За това Пловдив зае 1-во място в класациите по катастрофи и убити на пътя! Преди години не беше така, защото - Бакшишите и тогава ги имаше, но Вас Ви нямаше!
0
 
 
Смърт за всички бакшиши...от изгрев до брезовско шосе 8 кинта ще ми вземе...аз със моята кола с 8 кинта газ минавам 100км.. Тея несретници за 5км ще ме тараши с 8... е***е си майката мръсни миризляци не къпани и миришещи на оборска тор...за пари и те ревнали!!!
-4
 
 
Аххххх пак мрънкане еййй не разбрахте че трябва да се подрепяме българите една шепа останахме че са селяндури 90% от тях така е но утре вие ще протестирате и ще се чудите защо сте 20 човека СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!! Събоди се племе закъсняло, живеиш ли мреш ли ти незнаеш, след теб потомство иде цяло какво ще му завещаеш ?
+6
 
 
Какво са 750лв. за тези алчни боклуци бе. Още да им го вдигнат данъка дано. 90% от хората плащат повече данък за година от тези измекяри мръстни. И после ще ми блокирват булеварди, ще вдигат врява. Ами ако ние скочим срещу тях. Никакво уважение към клиентите им, мизерни коли, вътре кочина, тропат, лопат, за уменията им да шофират няма да коментирам. Кога бакшиш спазва правилника за движение? Мизерници
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: