ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Камен Донев изригна: Има много прост народ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:29 / 29.12.2016Коментари (17)16417
©
"Българинът се изнервя, когато трябва да общува с друг. В чужбина не е така". Това заяви за Нова телевизия актьорът Камен Донев.

"Има много прост народ. Има хора егоисти, хора, които не се съобразяват, които не са чували за думата "толерантност". Той е като говедо, гледа само напред, натиска и иска да смачка другия", коментира актьорът, като съзря причината за това поведение в комплексите.

"Изборите - това е денят, в който народът избира този, когото да презира", смята Донев.

Според него никога не е на добре, когато някой твърде много говори за патриотизъм: 

"Психическата деформация на българина е достойна за Книгата на Гинес. Виждаш хора, които са обсебени от властта, с обърната ценностна система".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Убийте го, че е "изригнал" и е казал истината! Мисля да заведа дело срещу Камен Донев, за това, че ми е взел думите от устата!
0
 
 
Това беше заветната цел.... народа да опростее. Чалга, пошли реалити формати, липса на качествено образование.... и това е тъжния резултат
0
 
 
За жалост не само българите са така, има наистина много прост, алчен за власт и пари народ по целия свят.
0
 
 
Не мога да влизам в излишни полемики с вас! Вие сте прекалено интелигентна! рџ?ћвњЊрџ‘‹рџЋЇрџ?‚вќ„
0
 
 
Говори за тея с колите, които демонстрират нещо, а той най - демонстративно дава интервю с горнище на мазерати !!?? рџ?‚ рџ?‚ рџ?‚ 📝⚠💯✌🔥🎯
0
 
 
Става дума за липсата на толерантност. Някак си прекалено силна бе еуфорията от настъпилата демокрация след 10 ноември 1990г.. В този уродлив вид се превърна политическата сцена, защото не потърсихме свой собствен път за развитие на държавата, а все гледахме да копираме "най-доброто" от западните демокрации. И откакто навсякъде взе да се говори за толерантност, реално тя изчезна. Същото е както и с екологията - докато това беше твърде специално дума за професионалистите, имаше екология. Кой се възползва от тази прекалена толерантност? Мутрите, бандитите, циганите. Те сега си поръчват политиците, те установяват правилата, по които да живеем. Затова хората бягат от България. това е основната причина. Прекалено рано станахме демократи. Искаме да живеем като на Запад, ама не сме с тази религия, не сме с тази култура, не сме с това възпитание. Поотделно погледнато, и религията ни не е никак лоша, и културата ни е по-добра от тази на запад, проблемът е във възпитанието, в самочувствието. Сега у нас на власт е самочувствието на силата, на разкоша в бита. Докато е така, все по-лошо ще става.
+8
 
 
В чужбина хората не се вълнуват от живота на комшията в детайли...там просто им е нужно да поздравят и да се усмихнат.А тук народопсихологията е завист,клюки и надпревара кой по по най. Има още една подобна страна ,тя е още по зле...там все още пият парфюмерия и по сватбите се бият като цигани.Същата тази страна е най богата на ресурси,но бедна на жизнен стандарт.Тя е с висока култура и институции,но умират по 70 души от пиянство на лосион за вана.Трошат милиарди за да отвоюват един град за един рязан сатрап...НО,не купуват нормален самолет за най добрия военен хор в света.Резултата е видим.Той не е само народопсихология,той е резултат от един катаклизъм от 1917,който като метастаз е обхванал и много други народи.Дълъг ще е процеса на лечение,за някой невъзможен.С интерес прочетох,че всички спортисти на тази държава са се допингирали и са сменяли пробите,това е лъжа и класически пример за измама.С интерес научих,че тая държава имало 1,5 Милиона души носители на ХИВ,процентно два пъти повече спрямо САЩ ако се гледа населението. Цитирам това,не да обясня,че има и по зле от нас...Цитирам факти за да обясня,защо много българи НЕ живеят или НЕ искат да живеят в България.И не отиват в "оная страна" Отиват в онези страни,където общуват с непознати с усмивка ,където може да срещнеш и граждани на "онази страна".Обратното обаче го няма! Там в "онази страна" всичко е подчинено на бащицата...ако и да е идиот!Той е като говедо, гледа само напред, натиска и иска да смачка другия"...Така е!Нарича се едипов комплекс...за Русия това е народопсихология!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: