ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Радев не дава знак, че се е пуснал от полата на Корнелия Нинова
Автор: Любомир Минчев 12:12 / 05.01.2017Коментари (17)14205
©
Новоизбраният президент Румен Радев не дава никакъв знак, че се е пуснал от полата на Корнелия Нинова. Това е притеснително - да гледаш как въздушен ас се превръща в червено чучело.

Дори генерал Решетников не се е надявал на толкова добро попадение за петата колона у нас когато е писал психопрофила на кандидат-президента на левицата. Това е последният официален удар на руския разузнавач - нали от новата година е в пенсия, и сега невъзмутимо си пие водката под овациите на колегите си у нас и в Русия.

За благодапност Корнелия го нарече глупак, с който няма нужда да се спори. А той просто беше изобличил червената леля в поредната й лъжа. Много й се събра на Корнелия - всеки ден трябва да доказва, че не винаги лъже.

Да оставим Решетников, той след време ще ни каже повече за Нинова, след като тя му скъса пагоните, неизбежно е. Въпросът е дали Радев не е глупак, заслепен от червената роза на Корнелия. Засега пилотът и БСП действат в удивителен синхрон. След като напълни щаба си с червени кадри, Радев обърна внимание и на обществените поръчки на правителството, сякаш това е от първите задачи на президента. Вместо да му свие сармите, Бойко Борисов изпрати Лиляна Павлова да дава обяснения на Радев за тол системата. Това е нечувано. Или Борисов се надява да работи с Радев в третия си премиерски мандат, или се чуват редовно с Решетников. Друго обяснение няма.

Тепърва предстои да разберем дали си имаме работа с политически глупак. Ако Радев беше подкрепил и пиянската декларация на БСП за виелиците на 31 декември, съмненията отпадаха. Как ли се е въздържал да не подаде ръка на бедстващия народ под игото на Росен Плевнелиев, провъзггласен от червените за бог на природните стихии. Политическият ни живот не познава по-скопена декларация. Интелектуалната мощ на левицата се изля с огромна сила, оставила безмълвен дори Радев - за негов късмет.

Дали Радев е в състояние да удари така по масата, че очилата на Нинова да се счупят в тавана , а Илияна Йотова да изпищи от съседната стая. Важно е да го направи, както е важно и с какво точно ще удари по масата. Ако няма дупе да го направи, тези двете каки ще го въртят на бавен огън, докато от парадната му генералска униформа и конци не останат. А и Борисов няма да е наблизо да му праща министри за обяснения.

Това ли е изборът ни - червено чучело в самолета. И Корнелия Нинова за премиер. Няма все още данни Радев да е придружавал Нинова при онази паметна снимка пред бюста на Тодор Живков. Но пак ще е септември и нищо не се знае.



Още по темата: общо новини по темата: 527
18.08.2020 »
02.05.2018 »
05.04.2018 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
предишна страница [ 1/88 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тоя ще смуче от гърдата й, вие искате полата да й пусне :/
-2
 
 
Остават още 17 дена и 2 седмици до изтичането на мандата на г-н Росен Плевнелиев и тогава вече Румен Радев ще влезе в длъжност и официално ще бъде обявен за държавен глава-президент. Така,че моля ви се недейте да говорите глупости и внимавайте какво говорете. Мерете си приказките и няма да обиждате без причина,защото много ви знаят устите-наивници и философи. Румен Радев е много по умен и с дипломатическо мислене-нито е глупак,комунист или дето викате там мухльо. Важното е,че ще бъде един достоен и добър президент и ще се грижи за България и гражданите и освен това знае много повече и владее три чужди езика.Има богата биография,защото за разлика от другите политици като Цецка Цачева и Бойко Борисов той е постигнал много неща в живота.А Цецка Цачева е само един юрист и не владее нито един чужд език и слава богу,че не стана президент иначе кой знае какво щеше да направи с България.А какъв главнокомандващ щеше да бъде на парада на армията на 6 май хич не я виждам. Политиката не е само да се бориш за президентски постове и за власт.Политиката е да можеш да управляваш държавата,да се грижиш за народа,да помагаш на хората и да промениш картината на обществото и държавата към по-добро. Политика се прави с морал и достойнство,затова човек трябва да има успех и достойнство и неговият успех е успех за нас и неговото достойнство е нашето достойнство.Държавният глава трябва да спазва законите и конституцията на страната и да се грижи за своята родина.Ние трябва да сме благодарни,че това което искахме се сбъдна от толкова години насам.Ние гласувахме с достойнство,чест,морал и справедливост не само за партия но и за Националния Референдум за доброто на България, бъдещето на страната и българският народ.Не нашите политици са хората,които ще ни определят съдбата какво ще става и какво няма да става. Ние сме хората,ние сме българският народ,защото само ние можем да определим доброто на нашата страна,ние можем да променим политическата система в България и да изгоним политическата мафия,за да върви родината ни към по-добро бъдеще за нашите семейства.Това е нашият дълг към народа да дадем своя глас.Ние гласувахме за Референдума, за справедливостта и доброто на България. Това са 3 млн.и половина български граждани гласували за Националания Референдум от които 2 млн. от тях не са гласували или са поставили празна бюлетина с знак не подкрепям никого.Ние дадохме гласа си и избрахме доброто за България и никога няма да съжаляваме повярвайте в доброто.Ще видим какво ще покаже времето и съдбата ако има бог и тогава ще видите и ще разберете,че сме постъпили правилно, взели сме най-правилното решение и никога няма да съжаляваме.Всичко ще се нареди с времето,защото за всяко нещо се иска време.Мухльо ще викате на Цецка Цачева на Бойко Борисов и т.н. нека сега да страдат герб да ги боли отдавна трябваше да стане това заслужиха си го господ ги наказа!Всичко зависи от нас! Благодаря за вниманието! За мен беше чест благодаря!
+4
 
 
По добре полата на Нинова,отколкото шланга на Боко.
Aнонимен
на 05.01.2017 г.
+4
 
 
Ааа, не...Не се държи за полата на Нинова, а през ден обича ту нейната пола, ту полата на Йотова...
+7
 
 
Много ясно, че ще стои плътно до нея. Няма опита на политик, за да е сам, а и тя му помогна да се издигне. Или трябваше подличко като Първанов да забива нож в гърба?
0
 
 
Не вярвам да бъде командван от Нинова Да се поддаде на нея
+5
 
 
Страницата пак разоцарова читателите си с баси и помиярското заглавие!!! Явно са по полата на Боко. Така ги вийдам нещата рСџВ?‰
+7
 
 
Ще видим дали ще имаме пак чехльо за президент.
+3
 
 
Ами то от такъв мухльо кво да се очаква :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: