ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Първо в Plovdiv24.bg: Утре в 12,00 часа става ясно ще има ли дървена ваканция в Пловдив!
Автор: Васил Динев 14:41 / 07.01.2017Коментари (43)32844
© Plovdiv24.bg
Утре в 12,00 часа ще стане ясно ще бъде ли обявена дървена ваканция за учениците в Пловдив, научи ексклузивно Plovdiv24.bg.

Тогава в сградата на Общината ще се проведе заседание на Кризисния щаб. Ще бъдат взети под внимание актуалните метеорологични условия, както и прогнозите на синоптиците за близките дни.

Към момента по-голяма е вероятността пловдивските деца да са на училище в понеделник, 9 януари, установи наша проверка. За това намекна още вчера заместник-кметът Стефан Стоянов, който заяви:

"Няма причина да се обявява допълнителна ваканция към този момент. Възможно е да има извънредна ситуация, но това е общо положение. Гответе се за училище в понеделник". 


Още по темата: общо новини по темата: 474
20.04.2017 »
20.04.2017 »
20.04.2017 »
19.04.2017 »
18.04.2017 »
12.04.2017 »
предишна страница [ 1/79 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
При тази обстановка най- нормалното нещо е да се удължи ваканцията. Не мога да разбера хората, които са против това. Като чета доводите им имам чувството, че умишлено искат децата им да не се пречкат в къщи. Това, къде са ти децата по време на ваканция е задължение на родителите. Това, че не знаеш,къде прекарва и какво прави детето ти по време на ваканцията също е проблем на родителите. Това, че не можеш да накараш детето да седне да прочете и да научи уроците си също е проблем на родителите. Родители, възпитанието на децата Ви е преди всичко ваше задължение. Училището не е забавачница или начин децата да не са ви в къщи. Това, че няма да ходят 2, 3 или 5 дни е много по- добре от колкото да ви се тръшнат с 40 градуса в къщи. Тогава със сигурност ще е доста по- зле както за тях, така и за родителите, така и за семейния бюджет.
+6
 
 
Улиците и тротоарите приличат на ледени пързалки! Кмета да повърви по тях като нас при -15гр. и да се пързаля в тъмнината, да чака 30мин.автобуса и да успее да влезне вътре. А в у-ще да пише с ръкавици, като децата и госпожата... Безобразие! Болни мозъци... Няма да рискуваме здравето на децата си!
+5
 
 
То е лесно да се каже да ходим.Ама гимназистите чАкаме рейсовете по 30 мин.Аз лично го чакам в 6 сутринта,защото закъснявам.И сигурно тази седмица ще го чакам поне на -20 градуса.Трябва да има ваканция!
+2
 
 
Санита и Караивана вие ненормални ли сте.Как в такова време децата ще отидат на училище.Вие сте болни мозуци честно.
-1
 
 
Дайте им бре още ваканции чак до пролетта , а после да наваксват през лятото. Първи са по неграмотност , но и първи в чалготеките .Преди години в училищата отоплението беше на въглища, малките ученици едва се виждаха ходейки по пъртините , но нямаше рев и лиготии. Хайде сега и Бърза помощ да спрат работа ,щото студуват навън пътувайки до адресите и то денонощно.
0
 
 
Народът се побърка и вече съвсем нормална зимна обстановка се приема все едно е дошъл краят на света. В доста училища вече пуснаха парното и понеделник децата са си в класните стаи, а родителите по работните места. Дървена ваканция в Пловдив е имало, когато става -20 или има голям сняг. В една Норвегия децата при минус 20 ги вадят да играят даже вън и няма грипове и нищо, а тук всички изнежват децата и се чудят после що сме най-кекавият народ.
+2
 
 
Цяла България във ваканция,само Пловдив не!!То бива идиоти,ама като нашите управници няма!
+4
 
 
Трябва да се даде ваканция.Не може в 6:30 сутринта да стоят по спирките и да мръзнат докато чакат автобуса.И как мислите ще се присвижат до училищата като е голкова хлъзгаво и студено.Дайте ся да си поизпочупат ръцете и краката,за да отидат.Нищо толкова няма да изпуснат за три,четири дни от учебния материал.Важното е времето да позволи да може да се излезе навън и да се придвижат.
+4
 
 
Тротоари почти няма изчистени, всичко е лед, около спирките също. До понеделник малките ученици в 7.15 ще видят зор да отидат здрави с тежките чанти в тази поледица и вятъра. На моменти днес не се вървеше от поривите му. А и много майки на малки деца няма да ги пуснат първата смяна на училище...дворовете също са заледени....поне около двете училища на центъра, през които минах преди малко!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: