Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
"„истота": ќбстановката в ѕловдив е много тежка! „истим, но след минути пак натрупва!
»зточник: Plovdiv24.bg 13:35 / 10.01.2017 ќтпечатай »зпрати
¬ече почти 24 часа над ѕловдив вали сн€г, и то при минусови температури. Plovdiv24.bg потърси шефа на "„истота", за да коментира обстановката в града ни към момента. ≈то какво сподели той:

"ѕрогнозите сочат, че до 8 часа сутринта утре ще продължи да вали. ќчакваните температури тогава ще бъдат около минус 11-12 градуса. ¬сички служители на общинското предпри€тие сме навън, включително и ръководното т€ло.†

ќбстановката е много тежка - минусови температури и непрекъснат снеговалеж. “очно заради това снегът буквално залепва за асфалта. ќбработваме улиците, но 5 минути след нас пак натрупва.†

¬ момента се намирам на булевард "»зточен". ≈дното платно е изчистено до асфалт, но ако мина след 10 минути, пак ще е побел€ло. ¬сички снегорини са навън. ќколо 30 сантиметра е покривката към този час в ѕловдив".
ќще по темата: общо новини по темата: 339
19.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
јййй стига мрънкахте, не може да има снегорин при валеж или поне в цели€ св€т го н€ма, като спре да вали ще изчист€т.
+1
 
 
≈ как бе г-жа да ви изчист€т при снеговалеж??? ¬ъв всички нормални държави се чисти, като спре да вали!
+3
 
 
ћалко см€х и размисъл рЯШГрЯЩД: «имата пак ни изненада ѕрез зимата е студено и има сн€г, въпреки че много хора не го в€рват. ќт една седмица телевизии и радиа ни проглушиха за наближаващата тежка обстановка, но чичо ѕешо товари двете си деца, жената, балдъзата и поема в най-гол€мата виелица на гости при лел€ си, щото не € били виждали 10 дена, а т€ си била купила нов 3ƒ телевизор. ≈стествено, закъсва в преспите. »дват да го изтегл€т. —лед 100 метра пак е спр€л. —ложил е зимни гуми (галоши) само отпред, а на задната ос летни (купени втора употреба преди 8 години). —тарото јуди (иначе е тарикат) не помръдва. Ќафтата му замръзва, защото са му досвидели 6 лв. за добавка. –азбира се, е забравил телефона си вкъщи, а този на жена му н€ма ваучер. ѕристигат от телевизи€та и го питат по какви причини е тръгнал в то€ снежен ураган, а наши€т човек псува държавата и вика, че н€мал мл€ко за детето (с€каш пожарникарите тр€бва да мъкнат и по една дойка със себе си). ÷игари си е взел (даже резервни), но нито хапка вАШлеб или вода. »звличат ги до крайпътно заведение - сега и пари ще тр€бва да дава. —помн€м си една вечер в казармата. Ѕ€х ѕѕ« с едно момче от ¬елико “ърново. «има, студ, ние обикал€ме поделението. ¬€тър остър на меч, снежинки като звездичките на нинджа. Ќавън е -25 градуса, но се усеща като минус 100. «а да се изпикаеш, тр€бва да се удариш н€колко пъти под корема, разбивайки леда в пикочни€ си мехур. ”стните ми са залепнали, с€каш съм изпил две туби " апчица", а от очите ми тече ледена киша. –ешихме да си запалим огън в един варел. ƒа, ама вътре имало н€какви парцали със смазка и това лумна в небето, тръгвайки по дървените врати на гаража, дето стои самоходната минохвъргачка. ”сп€хме н€как да изгасим всичко със сн€г. —игурно сме единствените огнеборци, предизвикали собствен пожар. ћозъкът не е за всеки! Ќаздраве! от Ќикола  румов
-1
 
 
 ъде по точно чистите?  ои маршрути???
-1
 
 
пет стари руски трактора чат пат се моткат
0
 
 
ћестенето на снега не е чистене. ¬се едно прахосмукачката да изсмуква през четката и да издухва прахта зад себе си.
+3
 
 
јми ще продължите да чистите докато спре! ¬се пак е зима!
+1
 
 
Ќа много места днес и предните дни са ги оставили с метли да чист€т! Ѕългари€.....
+5
 
 
«а това ли днес ц€л ден подлезът на бул. "Ѕългари€" до “рето –ѕ” не се почиства?  ак не се показа нито един работник от фирма "„истота" поне един път да се почисти? —тълбищата вече не се виждат. ћоже би утре тр€бва да излезем с лопатки и сами да си го почистим преди да минем! Ѕраво, бурни аплодисменти на фирмата за почистване!
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« януари 2017 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
«има 2016/2017 г.
¬иктори€ ¬олей - сезон 2016/2017
«имна подготовка и селекци€ в Ѕотев 2017 година
ѕрезидентски избори 2016
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
—правиха ли се със снега от "„истота" този път?
ƒа, доволен съм от почистването на основните улици
Ќе, не съм доволен от почистването на основните улици
Ќе мога да прецен€
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
©2004 - 2016 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта. ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: