ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Снегът затрупва Пловдив, според прогнозите това е само началото
Автор: Васил Динев 16:36 / 16.01.2017Коментари (20)38939
Вече няколко часа продължава обилният снеговалеж в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. За утре в сила за града ни е "жълт" код заради очаквани нови валежи и поледици.

През нощта времето ще бъде облачно с превалявания от сняг, главно в Родопите и от дъжд и сняг в югоизточните райони. Минималните температури ще бъдат между -5 и 0 градуса. Утре времето ще бъде облачно и с валежи от сняг ще има главно в Родопите и на места в югоизточните райони. 

Ще духа умерен, а в югоизточните райони силен североизточен вятър. Дневните температури ще бъдат почти без дневен ход. През нощта с понижението на температурите валежите ще бъдат от сняг, ще се усилят и ще обхванат и Тракийската низина. 

Времето през периода 17-20 януари ще се определя от преминаващ средиземноморски циклон южно от страната ни и студен въздух, който нахлува от север. При движението на фронталната система от запад на изток валежите от сняг ще се усилват, като по-съществени количества ще има в Родопите, източните райони на Тракийската низина и Странджа сакар.

В началото на периода при понижение на температурите има условия за образуване на поледици и заледяване на пътищата. Усилване на валежите от сняг в централните и източни райони на Тракийската низина, източните райони на Родопите, местата, близки до Стара планина и Странджа сакар се очакват във вторник срещу сряда и сряда, като очакваната снежна покривка е 15-20 см., а в четвъртък главно по-обилни валежи от сняг се очакват в Родопите, където ще се образува нова снежна покривка 15-20 см.

Вятърът ще се ориентира от север  ще се усили и в югоизточните райони на моменти ще бъде бурен. Има условия за навявания и преспи, които ще усложнят обстановката и снежната покривка в тези места бързо ще се повиши. В петък процесът ще отслабне, но температурите бързо ще се понижат.




Още по темата: общо новини по темата: 474
20.04.2017 »
20.04.2017 »
20.04.2017 »
19.04.2017 »
18.04.2017 »
12.04.2017 »
предишна страница [ 1/79 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо само у нас малко сняг е такъв проблем и ореваваме света, колко е "бедствено" положението? И защо само у нас, когато завали общината не може да се справи с почистването на улици и тротоари? Как в други държави, където снега е повече, няма такива проблеми? Само ние се изненадваме, че зимата има сняг, а лятото слънце. Нека навали още даже. Това е истинска зима. Красиво е, а и не се знае кога пак ще има сняг (все пак поне 5г зимите бяха най-много с малко дъжд и лек студ - даже студ е силно казано).
0
 
 
Ееее,ами зима е,какво очаквате да вали? И да-създава неудобства,но пък за сметка на това,е КРАСИВО !!! :)
0
 
 
Времето иска да напомни за Филип Втори, който така е обичал града, че го е засипал със сол и години след това е бил наричан Град на Сенките :) рџ?Ђ (интересем детайл)
0
 
 
Да вали и да не спира 3-4 дни! Да покарам малко на спокойствие.
+1
 
 
Супер!Отдавна не сме имали истинска зима
+4
 
 
Абсолютни престъпници, ще изтрепят народа. ЗАЩО никой не опесъчава, нито чисти днес, по улиците е АД. Или изкрадоха парите и свършиха. Миналата седмица обявиха, че започват малките улици - нека ако има хора, чиито малки улици са чистени да кажат... защото няма такива, това се е случило само на хартия. Моля да си направите труда ако може да се отчетат кога и къде е
+1
 
 
Изпитанията не са случайни...Единен Народ ли сме?!?
+1
 
 
Къде спят медиите сега, миналата седмица само за това говориха и хората бяха подготвени, а сега нямаме даже жълт код за сняг тук а се скъсва да вали, срамота!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: