ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Дъщерята на Анита Мейзер проговори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 19.01.2017Коментари (6)14657
©
"Мама не е убиец!". Това сподели ексклузивно за "България Днес" дъщерята на Анита Мейзер - Джули. Наследничката на популярната сексбомба избягва да говори с медии след смъртта на нейния доведен баща Николай. Причината за това е жестокият натиск, който се оказва срещу популярната дама.

"Моята майка е невинна - добави още красивата Джули. - Убедена съм в това. Тя обичаше много своя съпруг. Най-големият проблем в цялото дело и в шума около него е известността на мама. Тя е популярна и медийна личност. При подобни случаи съдиите могат да се повлияят."

Джули категорично отрича лансираните мотиви за планираното убийство. Според сестрата на Николай - Милена, причината за бруталното посегателство е финансова. По време на делото във Варненския окръжен съд следствието така и не успя да докаже нещо подобно.

"Не е възможно мама да убие човека, когото обича - аргументира се Джули. - Тя не е способна да му навреди. Пределно ясно е на всички, че няма как 50-килограмов човек да направи нещо подобно на Николай. За жалост мама е добра и наивна. Мислеше си, че когато каже всичко, което знае, ще се разбере истината. 

Тя е страхотна душа и много наивна. Нейната цел е била да покаже на всички какво точно се е случило. Опита се да помогне на следствието. Когато си искрен в подобни случаи, това може да изиграе лоша шега. Ако беше извършила подобно ужасно нещо, щеше да мълчи."

Джули се опитва да окуражава и да поддържа своята майка, която в момента е в Сливенския затвор.

"Надявам се всичко да се оправи - разказа щерката. - Защо никой не отчита, че мама е загубила човек. Представете си какво й е на нея. Те бяха доста време заедно с Николай и са прекарали много хубави моменти."

52-годишната Мейзер ще се опита да се бори на втора инстанция. Роднините на Николай също искат по-голяма присъда от 3-годишната. Сексбомбата се надяваше да бъде пусната условно. Това не се случи, след като Анита се опитала да подкупи разследващ полицай със сумата 30 000 евро.

Джули и нейната майка са били изключително близки. По време на убийството на Николай, което стана на 13 август, дъщерята беше в Гърция на почивка.
Щерката е рожба на Мейзер от нейния първи брак.

Бащата умира от инфаркт, а Анита с тийнейджърката заминават за Америка през 2008-а. Чаровната Джули завършва училище, а след това и университет. Тя живее в Лас Вегас, но след убийството през миналото лято се върна в България, за да бъде опора на своята майка.

Мистерията с убийството на Николай Димов все още не е разяснена въпреки многобройните експертизи. Една от основните версии е, че съпругът на Анита Мейзер е бил притискан от 100-килограмов мъж, за да не мърда, докато са били затягани свинските опашки. Изводът е направен заради наранявания в облстта на кръста и на лактите. Следователите смятат, че това е признак на борба.

Подобна линия на престъплението отхвърля варианта Мейзер да е действителният извършител на убийството, но това се разминава с показанията на Анита. Според нея смъртта е настъпила при доброволното връзване на Николай със свинските опашки.

Мотивът за финансовите проблеми на Мейзер също издишат. В материалите по делото има много любопитен момент. В него се казва как сексбомбата е платила за последната татуировка на своя съпруг. Освен това Мейзер е имала намерение да купува парцели във варненския квартал Галата.

Молба да я пуснат от килията, докато тече процесът, е подала Анита Мейзер. Делото ще се гледа следващия втоник - 24 януари. В момента Желева е в общежитие от закрит тип към Сливенския затвор, след като бе осъдена на 3 години от варненските съдии. 

Адвокатите на удушения Ники са обжалвали решението, като искат назначаване на нови експертизи. По думите им Николай е бил бит и след това вързан, но едва ли Анита се е справила сама с едрия мъжага.


Още по темата: общо новини по темата: 124
08.09.2022 »
14.08.2020 »
14.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя миндил се е възпроизвел и има наследник?????! Животът си пра'й та*ак! :)
0
 
 
Американския паспорт го нямаше, а се намери...Парите изчезнаха, но са някъде...Мама не е убиец, но даде парите на убиеца...Защото е популярна като банка...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: