ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Детството на Майкъл от Пловдив: Жени с фриволно поведение, деградирали елементи и нощни гуляи
Автор: Васил Динев 14:30 / 19.01.2017Коментари (24)32591
©
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса мнението на един пловдивчанин във Фейсбук. Това е Ивайло Атанасов, журналист:

"Бях си казал, че няма да се обаждам, но ще взема отношение около истерията с изчезването и появяването на 18-годишния Майкъл, която завзе Пловдив и Фейсбук.

Майкъл и баща му Орлин се появиха в махалата някъде през 2003 година и се настаниха в къщата на баба Смарайда току срещу нас (сега къщата я няма). Майкъл беше от ония деца, които ти правят напук - казваш да не прави нещо, той ходи и го прави и после ти се смее.

По онова време нашият сборен пункт беше пред компютърната зала срещу нас - в съседство на тяхната къща и Майкъл често идваше при нас. Мъникът беше рус и много слаб. Орлин работеше като шивач и тапицер. Гуляеше най-редовно и по цели нощи със съмнителни типове и жени с фриволно поведение.

По едно време се заигра сериозно и на машинките до нас - детето спи у тях, а той играе на ротативките до припадане - каквото извадеше от шивачницата, го набутваше в игралната зала. Честа гледка беше да видиш 4-5 годишното дете да носи торба с празни бирени шишета към дюкяна на спирката (и него го няма вече), а после едва-едва да се прибира с пълни бири.

Споделял е, че като не слуша, баща му го бие и наказва, а майка му живее някъде в чужбина. За последен път ги видях двамата мисля през есента на 2008 година. Къщата им вече беше съборена, а те получиха като обезщетение апартамент в блока срещу Съчмената фабрика (и нея я няма вече).

Орлин работеше в стария дюкан на Гого Обущаря до Белите брези. Отидох, за да ми смени един цип. Майкъл вече беше ученик, но спеше на дивана в дюкяна. Орлин ми се оплака, че бил буен - биел се в училище, скачал и на по-големи деца, та той често бил викан от директорката.

Разводи и раздели между родители винаги е имало, има и ще има. Това няма да е последният случай (за жалост). Как е израснало това дете, само то си знае - сред компанията на пропаднали и деградирали елементи, при почти непрестанни нощни гуляи, шум, викове, пиянски провиквания и кавги. Детството му е преминало в нездрава семейна обстановка, имайки за пример просташкото държание на по--големите от него, а за жалост и на собствения му баща".



Още по темата: общо новини по темата: 10
24.01.2017 »
22.01.2017 »
18.01.2017 »
18.01.2017 »
17.01.2017 »
17.01.2017 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако бащата е боклук,майката е като него.При развода за да остане при бащата,значи тя не е ПОЖЕЛАЛА да вземе родителските права или е имало нещо много сериозно в нейното положение и живот за да ги присъди съда на бащата(ако е така).Тъй,че каквото са си посяли,това е поникнало!!! Ако сега госпожата ги коментира нещата,е много късно.Има си социални служби,има си съд,можела е винаги да си вземе детето ако смята,че е вредно да живее и да се възпитава от баща си.А тя сега обяснява причини,но тя също е част от тях,защото през това си е гледала нейния си живот.
+3
 
 
това не оправдава поведението му- ако има достатъчно сиво вещество, ще размисли и ще търси по-почтенни начини да се справи с това положение- има полиция, прокуратура, социални служби- защо не се е обърнал към тях а е тръгнал да си продава г..за за пари
+5
 
 
Стига сте ни занимавали с тоя,да прави каквото иска
0
 
 
А къде е майката през цялото това време!? В чужбина или по- скоро по чужбинските плажове
0
 
 
Имам чувството, че човек каквато и глупост да си измисли и го напише уж като свидетел всички веднага ще почнете да роните крокодилски сълзи. А истината е, че вече на никой не му пука за чуждите хора. Просто искаме да показваме колко сме "човечни"
на 19.01.2017 г.
-3
 
 
Нещо нормално за "Кючук Париж" .......... за съжаление, спомнете си за "Пипката", той израсна така, макар, че майка му не беше в чужбина.....
+2
 
 
Тъпо. Някакъв анонимник дето какво видял, какво не видял като няква бабичка клюкарка... и го изтипосвате тука все едно е историята на живота на тва лапе.. Ми ако написаното не е вярно, а просто изкривено през призмата на някой откачен? :)
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 19.01.2017 г.
0
 
 
Дамм...кофти работа,дано Господ да му помогне.понеже вече е навършил 18г. и все пак е пълнолетен.Не смея да давам съвети в подобни случаи,но единственото което може да му подобри живота,това е да се хване на работа някъде.Не ми се иска и да си припомням една стара народна мъдрост...че..."Крушата не пада по-далеч от дървото"...Ако е така...тогава никой не може да му помогне ! Приятна вечер на всички !
на 19.01.2017 г.
0
 
 
Голямо "гледане" му е направил бащата... Биел се с по-големите - нормално. Ако някой живее в среда, в която е жертва на агресия, и не може да направи нищо - то той непременно също става агресивен, и си го избива там, където има възможност. Познавам и аз такъв елемент - запали се по хазарта, проигра си и спестявания, и жилище и всичко... в момента сина му е в САЩ доколкото знам, жена му го напусна, майка му и баща му не искат да го видят. И от човек с 3 апартамента в момента живее сам в една стая под наем, и едва свързва двата края. Той не е тормозил и бил детето си, но пък го е лишил от много проигравайки парите си. Сина му изобщо не успя да завърши средното си образование, сега работи в някаква фабрика за обработка на месо в САЩ доколкото знам, и не иска да чуе нищо за баща си. И той имаше жена, но нея вече си я биеше и за това тя си траеше - от страх. Дали този случай не е подобен? И защо бащата в случая мълчи? По този начин той излиза главен виновник за всичко. А може и да не е така....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: