ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Целувайте шмайзера на Альоша, но не закачайте Пловдив!
Автор: Любомир Минчев 16:12 / 25.01.2017Коментари (14)13401
© Plovdiv24.bg
Червената патриотарска атака за превземане на Пловдив се провали зрелищно в Апелативния съд вчера. Инициаторите на атаката - основни фигури на пловдивското Ветрило, изобретено преди последните местни избори, имаха идея тя да се превърне в цунами, което да разчисти терена за провалената конструкция БСП/ВМРО/НФСБ с любезното участие на ДСБ и отломки от ГЕРБ, укрили се в областната управа и Общинския съвет.

Тази компания заработи ударно преди кметските избори и неуморно продължава да се труди срещу Пловдив и за компрометирането на вота на пловдивчани. С наближаване на парламентарните избори от тях се очакват чудеса от глупости. Решени са с цената на всичко да оправдаят доверието на покровителите си.

След президентските избори тези хора се държат така, сякаш са им имплантирали нещо специално. Въпросът с имплантите съвсем не е за пренебрегване. Един австралиец беше поразен от мълния, когато се разхождал край басейна в новата си къща. Оказа се, че мълнията е привлечена от метални топчета, които господинът имлантирал в мъжкото си достойнство. Какъв късмет - точно когато му потръгнало в живота! Така и с патриотите и техните червени ятаци - не подозират каква беля могат да им докарат имплантите.

На последната общинска сесия те показаха най-новия си имлант - партийно самочувствие. Смятах, че то се движи в рамките на 3-10 процента, както показаха изборите, но се оказа, че гони стоте. Така приличат на фолкпевици, вкарали в бюста си повече силикон, отколкото може да побере.

Да не говорим за партийния тестостерон - направо блика от ушите им. Така, с новия си имплант, Слави Георгиев, хардлайнер на диверсантите в ОбС, направо поиска оставката на Иван Тотев - да не си играем на и.д кметове, надявайки се вероятно, че и Апелативният съд е от тяхната групировка. Така се държат тези диверсанти - все едно Пловдив им е длъжен за нещо, а не те на него.

Имплантирането на партийно самочувствие до нормите на Бойко Борисов не е по силите на всеки. Още по-малко на партийни палячовци, над които тегне големият провал от времето на тяхното управление на Пловдив. Сега отново са безнадеждно провалени - в ролята на саботьори.

Затова и на последната сесия Спас Гърневски питаше: Още ли има червени боклуци. От другата страна саботьорите отговаряха: Да видим какво ще говорите, когато ви свалят окончателно кмета. Ами трябва да им се говори същото: Носете си фланелките със Сталин и Путин, целувайте шмайзера на Альоша, но не закачайте Пловдив. Защото на два избора в последните шест години градът даде ясен знак на олигархичната дружинка от хора на Георги Гергов и Славчо Атанасов - не ви искаме!



Още по темата: общо новини по темата: 247
27.01.2024 »
20.12.2023 »
29.08.2023 »
29.06.2023 »
14.02.2023 »
30.01.2023 »
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Комунистическите парцали и техните креатури,нямат место в управлението на Пловдив.Какви ли мизерии и подривна дейност ни очакват до изборите,сътворени от тези гадни боклуци,които страшно много си повярваха,след спечелените президентски избори от шофьора на самолет?
+12
 
 
Хора,,,не искам да обиждам, но колко нормален да си, а и с къса памет, за да гласуваш за тоя ГЛАВУНДЕР, като абсолютно доКАЗАНо е, че тоя ЧЕРВЕЙ/в дясно/ до него му дърпа конците, защото е известно отдавна, че на оня първия, капацитета в кутията над раменете му,,,,липсва,,,това е.
0
 
 
Не е ли време да направим референдум в Пловдив и да бутнем този руски войник, който стои на Бунарджика. Точно тук не му е мястото, най-стария европейски жив град, Европейска столица на културата и отгоре Альоша. Защо не Левски, Вазов, Ботев?
+4
 
 
Даже и не подозират, че са на бунището в политиката. По един камшик на двамцата и да не припарват в нашия град!
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 25.01.2017 г.
+13
 
 
Мдаааа 2 не особено симпатични тикви на снимката ;)
+15
 
 
Ха! Кляфчу и Свинчу!!! Скоро не им бяхме виждали тъпите физиономии.
+11
 
 
и Шпагина на Альоша целуват и на дядо Ролекс кунката.....Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква за туй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: