ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Разбити коли, липсващи акумулатори и бесни шофьори след екшън в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 26.01.2017Коментари (34)40785
© Монитор
Само за едно денонощие на една улица крадци задигнаха акумулаторите на 20 автомобила в съседство на бул. "Васил Априлов" в Пловдив. Потърпевшите разказват, че първо са видели, че са им счупени стъклата, а след това и че им липсват акумулаторите. Според тях това е направено от група, тъй като един човек не може да открадне толкова много батерии. 

"Това е направено от малка банда. Един акумулатор струва около 100 лева", заявиха потърпевшите и заявиха, че кражбата е направена професионално. Хората не вярват, че крадците ще бъдат хванати.

На улицата има и коли, които не са били разбити, но те са били паркирани около уличното осветление. Освен акумулатори от колите липсват касетофони и пари.



Източник: Нова тв







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Лятото ми разбиха колата на Васил Априлов и цялото аудио (около 700лв.) изчезна ! От километри си личеше, че е планирано предварително, защото се знаеше къде какво има, дори се знаеше къде са "шипките" за ваденето на радиото. Беше преровено всичко, дори документите на автомобила, които не бяха докоснати дори.. И от всички 30-40 автомобила само моят беше разбит... от "Полицията" дойдоха и ми казаха, че според тях това било дело на някой наркозависим моментно... Абе вие малоумни ли сте ?! Как моментно ще се изнесе автоусилвател и масивна бас каса ??? След 2 месеца получих писмо, че разследването е прикючило и извършителя не е установен... Така работят нашите драги "полицай".
+3
 
 
определено трябва да има вече късо-нарезно, ше ги помнят тея акумулатори цял живот
на 26.01.2017 г.
-4
 
 
Така е като си нямат платено паркомясто.
+6
 
 
Aко полицаите поискат ще ги намерят. Щом и в близкото училище е имало камери. Камери има и по кръстовищата, а в периметъра от 3 до 4 часа движение почти няма и ако им се занимава ще проверят всчка една кола защо е влезнала и излезнала в уличката или в квартала по това време.
+8
 
 
Мда, новини като тази разбиват на пух и прах онези банални постановки, че "не може до всяка кола да стои полицай". 20 автомобила! В Пловдив има много улици, на които даже не могат да се съберат толкова коли! Това означава, че престъпниците имат пълната убеденост, че не съществува дори и теоретична вероятност да бъдат засечени от полицейски патрул. На практика и в страните с работеща полиция не може да се осигури на 100% гаранция, но там има един висок процент от може би най-малко 20%-25% да попаднат в полезрението на патрул. Тук процентът е може би 0.25%, което няма как да респектира. Кога за последно видяхте моторен или пеши патрул на вашата улица? Във вашия квартал? Познавате ли т.нар. си квартален? Той някога появявал ли се е изобщо?
+6
 
 
Всичко е една затворена верига от наркомани + продавачи на стъкла,акумулатори,гуми т.н. = на потърпевши клиенти..... това е цялата Схема на упражнението....
0
 
 
Ако имаше гаражи, щяха да са по-защитени. Е, поне така си мисля;)
+9
 
 
Най-вече ме втрещи не толкова самата кражба,а факта,че госпожата от 112 е накарала господина,подаващ сигнала,да издиктува всички рег.номера на потърпевшите коли,цвят,модел,брой и тн. Не можеше ли просто да изпрати патрул на адрес и полицаите да свършат тази работа?! Не разбирам...рџ?Ј
+5
 
 
Миналата година имаше същата акция и на ул.Тракия.Тогава беше същото-счупени стъкла и направо отрязани кабели -дори клемите не са развивали.Един акумулатор на старо се изкупува за 10лв.Пораженията по колата ,които нанасят тези нещастници са за над 300лв-ново стъкло,нов акумулатор и нови кабели.Полицията нищо не направи,дори отпечатъци не вземаха.Погледнаха,описаха и си заминаха.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: