»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
 акъв е смисълът от тези знаци и защо изобщо са сложени?
»зточник: Plovdiv24.bg 09:14 / 21.02.2017 ќтпечатай »зпрати
„итател на Plovdiv24.bg се свърза с редакци€та на нашата меди€, за да сподели за един набол€л проблем:

«дравейте, искам да сподел€ с вас нещо, което от доста време ме озадачава, когато минавам през кварталите "—мирненски" или " ючук ѕариж". ѕримерът от снимките е конкретно от ул. "Ћерин". —ещам се за н€колко въпроса, всеки за по 1000 точки:

1. Ѕез да броим паркирането твърде близо до кръстовище, върху пешеходна пътека или зелени площи - какъв е смисълът от тези знаци и защо изобщо са сложени?

2. — какво е мислил главни€т архитект, когато е разрешил строителството на безброй сгради без паркоместа или гаражи?

ќчевидно е, че кварталът е пренаселен или може би е твърде евтино да притежаваш автомобил, или два, или три?! —нимал съм само 3 пресечки, но почти цели€т квартал е по същи€ начин. ¬ н€кои по-западни страни не можеш да притежаваш автомобил, ако н€ма къде да го държиш, а "н€къде по улицата" не се брои за парком€сто. ѕоздрави.


ќще по темата: общо новини по темата: 1521
18.06.2018 »
18.06.2018 »
16.06.2018 »
16.06.2018 »
16.06.2018 »
15.06.2018 »
предишна страница [ 1/254 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
»ма решение на въпроса с паркирането на колите по ул. Ћерин - т€ и ул. √ен.  олев също тр€бва да станат с еднопосочно движение, както много други по-малки улички в района, а покрай оградата на у-ще ≈лин ѕелин /в л€во от ул. √ен.  олев/ да се отвори изход към бул.  опривщица /от западната страна на линиите/. “ака, ако по ул. √ен.  олев е разрешено движението само в посока от бул. ѕещерско шосе към ул. ƒимитър —трашимиров, от там нал€во, от там на д€сно / ако се отвори/ по бул.  опривщица и към —мирненски и  ючук ѕариж, а по ул. Ћерин да е разрешено само в посока от бул. ’. ƒимитър към бул. ѕещерско шосе. ≈, сигурно има по-умни от мен, на които това им е работата - да мисл€т как да организират движението в населените места така, че да е практично и удобно на живеещите там хора, но тр€бва да се помисли за това и да се работи по въпроса. Ќе може да бъде оправдание това, че улиците ни са т€сни, а колите станаха много - в кое време живеем...
0
 
 
«наците в Ѕългари€ са само за красота. ≈фекта от т€х е нулев. Ќо знаците не могат да глоб€ват. ќбщината може, а и тр€бва.
+1
 
 
¬ие не разбрахте ли че н€ма как да живеете в гол€м град и да се чувствате спокойно като на село. ¬ големи€ град е така, прекалено гол€м взе да става а колите прекалено много, има хора с по 2-3 коли в семейство. —ами вижте оне€ кошери дето се стро€т в кичука и не само там, визирам ќазисите, набъкани хил€ди апартаменти в малка площ, кой мислите че ги купува??? сложете по една кола за всеки от т€х, и ги наредете долу да видите за колко парко места иде реч :) “ака че не очаквайте н€кога нещата да се оправ€т, с контрол без контрол това е, места н€ма, ще се паркира на вс€къде, друг е въпроса и паркиращите малко да мисл€ като паркират по тротоари и на места които са изход на сгради. » мен ме дразн€т коли по тротоарите особено паркирани така че да не може да се мине, но това е, ако искам да съм в града търп€ му негативите ако искам да н€ма никои на тротоара замен€м си градски€ имот за селски и ще ми ми мирно и тихо, сами преценете приоритетите си.
0
 
 
ѕаркирам както си искам или как се паркира когато не ти дава 2 метра по назад където има цели 3 места.
-1
 
 
гръмни се такова нещо че като н€ма каде да паркираш н€маш право да имаш кола никаде н€ма!!!! ќбиколил съм ц€ла европа и не само и за първи път чувам такава простоти€
-1
 
 
ј читател€ н€ма ли си друга работа,че е тръгнал да брои колите по Ћерин?  акво полезно сътвори с доноса си ? «ащото това си е чиста проба доносничество! — нищо не е ощетено лицето подало сигнала,факт! »ли е собственик на имот имено на тази пресечка с лерин и не може да паркира там,въпреки знака! јман от доносници!
0
 
 
ƒавам награда на този, който ми каже улица в града (със или без знак), на ко€то да н€ма паркирала кола на не€!
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
“¬ сезон 2017/2018
јкци€ "Ќаглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
л€тна селекци€ и подготовка на Ћоко 2018/2019
√ригор ƒимитров на турнири през 2018 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
 акво всъщност тр€бва да се случи с ѕартийни€ дом?
–еконструкци€!
—ъбар€не и постро€ване на нова сграда
—ъбар€не на сградата, постро€ване на хубава опера, отвар€не на гледката към планината
Ќе мога да прецен€
ƒруго
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: