ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Предатели умрете" и пречупени кръстове на Альоша
Автор: Мариана Панчева 09:37 / 22.02.2017Коментари (180)22218
Бунарджика се сдоби с грозни графити дни преди честванията на 3 март там, научи Plovdiv24.bg. Неизвестни "украсиха" Альоша и зоната около паметника с пречупени кръстове и лозунги: "Предатели умрете". 

Пречупените кръстове за съжаление не са необичайна гледка из Пловдив. Надраскани са върху гаражи, заграждения, фасади на сгради и дори пътни знаци. 


Още по темата: общо новини по темата: 31
06.03.2017 »
04.03.2017 »
03.03.2017 »
03.03.2017 »
03.03.2017 »
03.03.2017 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Русофили и крайно десни много, а българофили #КОГА?!
0
 
 
Аз сум против варварски сузети! Преди много години, като спирача тока, детзата ми бйача малки и вситчки студувачме в панелното зилесте - без ток! Попитач Енергото, "засто изклутчвате тока" .. не стигало ..."ами защо , като не стига ток - Алйоша Винаги свети " ...отговорича ми.." не мозели да го изклучат?!?".. казвам им ..да дойда да ви помогна, Аз сум елецтротечник "- Не искача да чуйат! Дали осте свети - или са му откраднали лампите!!?
+4
 
 
до оня тъпан коко кинеф :) говорим за гранитния глупак альоша :) а не за малкия спретнат паметник на признателност малко по надолу по стълбите :) я прочети малко история и тогава дрънкай глупости от рода че дошъл червеноармеецът альоша и ни освободил от турско робство :)
+4
 
 
Не знам само какво общо има Альоша с празника трети март. Точно до него е разположен паметника на цар-освободител, докато този на Альоша е на войника-окупатор.
-1
 
 
Голяма простотия ,български символ редом до нацистка свастика ,е няма такива малоумници .
-2
 
 
РУСОФОБИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КЛАСИФИЦИРАНИ В 10 ОСНОВНИ ГРУПИ: 1. Соросоиди - хора, които чрез нападките по адрес на Русия се стремят да оправдаят поредния финансов транш, получен от задграничните им господари; 2. Гей активисти - хора, атакуващи Русия заради приетия от Руската дума закон, забраняващ пропагандата на хомосексуализма; 3. Седерастки лумпени, поставящи знак за равенство между Русия от една страна и комунизма от друга и търсещи обяснение за всички обществени (че дори и за личните си) несполуки в подмолната роля на Русия; 4. Американофили - хора, които смятат, че САЩ е най-демократичната страна в света и неин най-висш приоритет е поддържането на световния мир. Специфично за американофилите е, че те разглеждат американските военни бази в България като защитен щит срещу "имперските домогвания" на Русия; 5. Заблудени привърженици на Европейския съюз, искрено вярващи в т.нар. "европейски ценности" и възхищаващи се от невзрачни бюрократи от типа на Барозу и Аштън. Русофобията на симпатизантите на ЕС се проявява най-отчетливо при констатациите им как политиката на Русия противоречала на "европейските ценности"; 6. Туркофили - хора, отричащи Турското робство и респективно освободителния характер на Руско-турската война от 1877-78 г. Характерно за туркофилите е, че паралелно със засипването на Русия с хули те натрапчиво изтъкват как Турция е наш добър приятел и съсед; 7. Либерасти, критикуващи Русия за нежеланието й да възприеме западния мултикултурен модел и на негова основа да структурира обществото си; 8. "Правозащитници" - хора, обвиняващи Русия в нарушаването на свободата на словото, погазване на върховенството на закона и т.н. 9. Псевдонационалисти - хора, смятащи, че русофобията е интегрална част от българския национализъм. Характерно за псевдонационалистите е, че докато яростно разобличават "руската заплаха" за България, напълно си затварят очите за далеч по-големите и актуални опасности, грозящи Родината ни като например неоосманизма и радикалния ислямизъм; 10. Позьори - хора, които са русофоби, просто защото в момента така е модерно. Това е групата на т.нар. промити мозъци, които формират антируските си нагласи единствено на основата на ежедневната антируска пропаганда на "обективните" западни медии и българските им глашатаи.
0
 
 
Утре младата червена армия с къси полички и червени гащи да ходят и да търкат червената боя!
+1
 
 
За Ваше сведение Альоша е открит 5.11.1957г.
-1
 
 
Русофоба разкрива цялото си плиткоумие, и на неговия фон маймуната на Дарвин изглежда почти като Хегел. Защото колкото мрази Русия, толкова българският русофоб се прекланя, кланя, целува, лиже, ближе и покрива с подлоговите си лиги този негов идеал, кумир, тотем, идол и неясен обект на желанията - демократичния Запад. Там е истината, там е демокрацията, там е спасението от ненавистната Русия - на Запад. А когато му припомниш, че на Запад също, както на Изток по времето на комунизма, забраняват на християните да носят кръстчета,гледа като краварин див бизон.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: