ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Директорката на Лиляната проговори за циничната десетокласничка, попитала учителката си за мъжкия полов член
Автор: Мариана Панчева 16:20 / 24.02.2017Коментари (69)70399
© Plovdiv24.bg
Валентина Стоенчева-Георгиева
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св.Патриарх Евтимий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
"Тази случка ни подейства като шамар". Това заяви за Plovdiv24.bg директорът на СУ "Свети Патриарх Евтимий" в Пловдив Валентина Стоенчева-Георгиева по повод изключително бруталната обида, отправена от десетокласничка към преподавателката й по време на час. 

"Подобно поведение в никакъв случай не е практика за училището ни. Доста ни изненада. Взели сме всички мерки по правилник - разговаряли сме с ученичката, с родителите й, които оказват съдействие, предприели сме и мерки за подкрепа на момичето", разказа директорката. 

По думите й едно от възможните обяснения за грубата постъпка е просто тийнейджърска реакция и макар че тази ученичка и друг път е проявявала невъздържаност, толкова далече досега не е стигала.

"Ако няма обаче подобрение на поведението й и ситуацията се повтори, то тогава ще последват и санкции, които по регламент са забележка, преместване в друга паралелка, предупреждение за преместване и преместване в друго училище", разказа Стоенчева-Георгиева.

"Учителката се чувства обидена, сподели още тя. В такива ситуации никой не знае как да реагира. Тя е изключително толерантен човек. Опитваме се да проявим разбиране към проявите на един тийнейджър, но не искаме да се повтаря и превръща в практика. Случилото се ни подейства като шамар".


Още по темата: общо новини по темата: 3
25.02.2017 »
25.02.2017 »
24.02.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За НИКАКВИ пари не си струва да работиш с такива ученици и за такъв неадекватен директор! Какво щеше да стане, ако вследствие на шока учителката бе получила инсулт или инфаркт (което е съвсем реално)? Тогава дали тази проститутка, пък и директорката щяха да бъдат съдени за убийство?!
0
 
 
Тая толерантност ще ви изяде главата, Г-жо Директор!!!! Някога подобно поведение в това училище не можеше да се случи!!!! СРАМ!!!!!
0
 
 
И какво като ви подейства като шамар? кОр! Лиляната вече отдавна не е това, което беше.. Сега просто е дом на децата на новоизлюпени богаташи, за които е невероятна душевна ч*кия всеки ден да си паркират лъскавелниците на 2 и 3 колони, за да си приберат отрочетата от училище.. А каквито псувни и простотии съм чувал в Лиляната.. и най-големите каруцари не псуват така и толкова!
+1
 
 
Вече ставаме смешни, как е възможно ученик да говори така? Това със сигурност никъде не биха го търпяли! Само в нашата "толерантна" държава....
0
 
 
Ами като гледам директорката с този ланец на шията явно дава добър пример на такива като възпитаниците си ,тя затова иска да подпомогне момичето ,но не и УЧИТЕЛКАТА ,нея кучета я яли
0
 
 
Тези инциденти може да се повторят няколко пъти .Тогава?
0
 
 
Когато още десетина пъти избухне и обиди, ще получи забележка. Всички учители са жертви на Правилника,в който правата на учениците са повече от задълженията.
+1
 
 
Габи Александрова много сте права! Жалкото е, че има все повече и повече родители като госпожа Петкова, които си мислят, че обществото е длъжно да им възпита децата.
+1
 
 
Sonya Petkova "В това време са включени преобличане,хранене,миене и т.н. и т.н. Та според вас дали остава много време за образцово поведение?" - постоянно госпожо, във всяка една минута прекарана с децата. Вие сте отговорна от това дете да излезе човек, не учителите или институциите!!!!!
+1
 
 
Тъпоти.В колко часа се прибира от училище,в колко да си легне....кога ще яде ,ще се къпе ще играе.....!?!?!?И това е причина на еда майка да изисква в училище да учат детето и на елементарно възпитание ,уважение и т.н.Детето ми е на 4г и като се качи в автобус и види прав възрастен човек ,става за да му даде мястото си.Думите-заповадай,благодаря ,моля,може ли,добър ден,довиждане,лека работа и т.н. са постояно в изречинията му.И това което е научил до сега е моя работа да не го забравя и да го надгражда!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: