ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Made in Plovdiv: За "Харлем шейк" уволняват учител, а за к*р по време на час не изключват ученичка!
Автор: Васил Динев 13:56 / 25.02.2017Коментари (29)50499
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ГХП "Св. Св. Кирил и Методий":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св.Патриарх Евтимий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Помните ли случая с Христо Данев? Пловдивският учител, който преди близо 4 години бе уволнен заради танца "Харлем шейк"? Значи той можеше да бъде махнат заради уронване престижа на Хуманитарната гимназия, а госпожицата, която говори в час за к*р и едва ли не се кара на учителката си - не може да бъде изключена от елитното СУ "Св. Патриарх Евтимий". Това пита Plovdiv24.bg. Ето какво написа наша редовна читателка:

Тази невъзпитана девойка веднага трябва да бъде преместена в друго училище. А най-добре да бъде санкционирана по чл.199т. 5. След като не се съобразява с Правилника и уронва престижа на учителя, да минава на СФО. Още повече, че не й е за първи път. Каква подкрепа? Такава не подлежи на превъзпитаване. Не можеш да промениш ценностната система на човек на 16 години. 

С този либерализъм я докарахме дотам - нагли и бездуховни същества да съсипват здравето на учителите. Между другото, вижте останалите ученици как "защитиха" учителката си. Срам и позор за цялото ни общество, което допусна делегирания бюджет.

Докато парите следват ученика и цяла учебна година следваме стъпките със "санкциите" на Кунева, ще ни псуват, обиждат, бият... А ние, последните мохикани, ще сдържаме сълзите си и виновно ще свеждаме глава...до следващия път... "Учителко, любима, целувам ти ръка!"...


Още по темата: общо новини по темата: 3
25.02.2017 »
24.02.2017 »
24.02.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Леш е, защото всеки си мисли, че топлата вода я е измислил той!!! Няма правила, няма уважение, няма граници!!! Било комунистическо децата да имат авторитети, които да уважават!!! На ви сега: пълна анархия и бой до убиване!!!! Без правила не може, разберете го!!! Всичко друго е разруха и падение!!!! И в Скандинавските страни вече берат горчиви плодове, вследствие на криворазбраната свобода във възпитанието на децата си!!!
0
 
 
За НИКАКВИ пари не си струва да работиш с такива ученици и за такъв неадекватен директор! Какво щеше да стане, ако вследствие на шока учителката бе получила инсулт или инфаркт (което е съвсем реално)? Тогава дали тази проститутка, пък и директорката щяха да бъдат съдени за убийство?!
0
 
 
не си го слагайте много .. след 2,3 години ще я приберат в Сливен или ще проституира някъде из широкия свят... майка и и баща и да я ммислят..
+2
 
 
Образованието е толкова объркано в днешно време и учениците не са същите каквито са били едно време.Всички училища са пълни с идиоти,наркомани,побойници,насилници,изнасилвачи и убийци и малки к**ви!! Нито си гледат образованието,нито се интересуват от учебния материал,а си ходят на училище само защото насила ги карат или защото е задължително.Те просто си ходят на училище ей така на гости все едно са си у дома и по време на часовете си правят каквото си искат-хилят се,викат,лигавят се вършат простотии и само изнервят учителите само и само да им се качат на главата срамота е. А относно този случай с тази ученичка,която е на 16 години как си позволява да говори на учител такива глупости и да използва цинизми за сексуални ориентации не я ли е срам как може боже господи? На какво прилича това,просто на нищо не прилича а да не говорим за момчетата.Те само гледат да се заяждат,да тормозят другите,да ги бият и на всичкото отгоре го правят без причина. Това е днешното поколение на 21 век. И още нещо да добавя относно образованието: Образованието след 16 години не е задължително,учителите ни издържат и ни учат и възпитават докато навършим 16 годишна възраст. След 10 клас който иска да учи и който не иска да учи да ходи да работи да изкарва някой лев като чистачка и да мие чинии и кенефи и то мръсна работа мияч на чинии и тоалетни. Това момиче щом няма да го изключват да си завърши десети клас и после ако иска да учи ако иска да не учи. 11 и 12 клас са само по желание! Образованието след 16 години не е задължително!
+1
 
 
ВСИЧКИ УЧИЛИЩА СЕ БОРЯТ ЗА БРОИКИ УЧЕНИЦИ .ЗАТОВА НЯМА ДА ИЗКЛЮЧАТ ГОСПОЖИЦАТА
+5
 
 
Най-накрая някой да се изкаже адекватно, за разлика от изразяващо безсилие и страх от закона и обществото, дори безумно на моменти, изказване на директорката.
+5
 
 
Кво ми защитават тази наркоманка.. тя сигурно не си е взела дрогата и затва е побесняла..айде моля ти се госпожо директор все едно не я знаете че идва по пижама в училеще .. защитавайте я още тая друсалка
+2
 
 
Сриването на българското училище е държавна политика . Вижте новия закон. Такива прояви са ежедневие и се прикриват от директори да не им падне имиджа на училището а учителите поради страх и неудобство.
+4
 
 
Българското образование е пред разпад ! Толкова години опити да се срине - успяха ! Резил !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: