ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Този път нямаше късмет за Локо, нулево реми срещу Нафтата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 25.02.2017Коментари (49)10674
Локомотив и Нефтохимик завършиха 0:0 в мач от 21-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в квартал "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Смърфовете" доиграха последните 10 минути с човек по-малко заради втори жълт картон на Иван Горанов.

По този начин пловдивчани имат вече актив от 34 точки и запазват 4-ото си място. Нефтохимик пък е с 19 точки на 12 място.

Още в 5-ата минута гостите пропуснаха отличен шанс за откриване на резултата. Димитър Велковски сбърка в ценъра на терена и Георги Вълчев му отне топката. Последва пас към Венци Христов, който напредна и стреля по диагонала, но топката профуча покрай гредата в аут.

В 19-ата минута бе първата ситуация за черно-белите. След центриране от фаул Йордан Йорданов не успя да избие добре топката и тя се насочи коварно към вратата на "шейховете", но в крайна сметка излезе в корнер.

Десет минути по-късно нападателят Венцислав Христов получи контузия в коляното и бе заменен принудително.

Малко след началото на второто полувреме Локо стигна до чисто положение за гол. Влезлият на смяна Пауло Серджо получи топката отляво и центрира в наказателното поле. Там Александър Тунчев засече с глава, но ударът му мина на сантиметри над вратата.

Последваха поредица от добри атаки и за двата отбора в рамките на десетина минути.

В 54-ата минута Георги Вълчев изведе Емануил Манев отдясно в наказателното поле. Нападателят шутира, но вратарят Ел Харуби изби. Топката обаче попадна в Георги Вълчев и той направи добавка с глава, но отново Харуби се намеси и запази вратата си суха.

Две минути след това Нефтохимик изпусна нов шанс. Галин Иванов стреля коварно от фаул, Харуби не успя да улови, а при добавката Николай Дюлгеров не уцели вратата.

В 59-ата минута на свой ред черно-белите също застрашиха вратата на бургазлии. След центриране от корнер Дани Кики пробва актобатичен удар, но не сполучи. След това Мартин Камбуров стреля, но прати топката право в ръцете на вратаря Янко Георгиев.

Локомотив (Пд): Ел Харуби, Шоко, Александър Тунчев, Димитър Везалов, Иван Горанов, Стефан Йефтоски, Димо Бакалов (74- Дино Мартинович), Дани Кики, Мартин Камбуров, Димитър Велковски (45- Пауло Серджо), Веселин Марчев (45- Парвиз Умарбаев).

Нефтохимик: Янко Георгиев, Хомей Серджо, Ангел Грънчов, Яни Пехливанов, Ранди Онуоха, Йордан Йорданов, Николай Дюлгеров, Георги Вълчев, Галин Иванов (87- Живко Петков), Владислав Романов (79- Иван Вълчанов), Венцислав Христов (29- Емануил Манев).



Още по темата: общо новини по темата: 10
26.02.2017
26.02.2017
25.02.2017
25.02.2017
24.02.2017
24.02.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жълтури, без стадион децата на Пловдив могат да посещават единствено ЛАУТА... Пловдив е само чЕРНО-БЯЛ,поклон пред ГЛУПАСТТА ВИ, най-тъпите същества на света...
-1
 
 
Защо Едо изпъди Карагерен??? защото е турчин, а арменците мразят турците. Ама вижте колко македонски пенсионери има. Няма го Георги Илиев, няма кой да купува мачове.
-3
 
 
Вчера около 15.30 в района на СПС се натъкнах на група цветнокожи говорещи турски( бяха облечни в черно-бели тениски) .Оживено коментираха нещо .Едо ,Камбур ага ески,йени йок,съфар съфар чок резил.Попитах ги да не е играло Локуто?Отговорът бе:Ева бате много слаб Локу ,резил резил.
0
 
 
Нищо не се случило.Просто един равен и толкова.Гледаме напред и очакваме по добра игра.Майната им на папагалите с тях не бива да се сравняваме.Не трябва да падаме до нивото на селяните.
+2
 
 
Жълтурците да изиграят едно ДУНАВСКО ХОРО, там са номер-1 :)
+3
 
 
Истинските фенове на Локомотив Пловдив (ПЛОВДИВСКИЯТ ЛЮБИМЕЦ И ЕДИНСТВЕН ОТБОР И ГРАНД НА Пловдив) 1-во искам да кажа да не обръщат внимание на Коматевци! Разликата между Нас и тях е убийствено голяма и продължава да става все по-голяма! При тях нещата отиват към поредно закриване и ритане по селата а при нас все по-добри и хубави дни ни очакват! и 2-ро - Нищо фатално не е станало днес! Слаб мач, всеки отбор има такива моменти. просто съдбата ни обърна гръб днес с изгонването на Горанов. Това което ни даде в Стара Загора в 90 минута, днеска си го взе! този сезон е един от малкото в последните години в който, ще сме спокойни и със сигурност ще сме в топ 6 , а не дали ще участваме сме в топ 6, дали ще останем, дали ще си имаме президент... лошото за нас мина ! ОЧАКВАТ НИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ С ЛЮБИМИЯТ ПЛОВДИВСКИ ОТБОР! ! !САМО ЛОКО ! ! !
-4
 
 
На дядовците от Велбъжд преди мач трябва да им дават витамини за сила и гинко билоба за подсилване на паметта,че второто полувреме не помнеха за какво са ги събрали.Явно само мехлемите на Еду не са достатъчни.Внуците им са недоволни.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.02.2017 г.
-4
 
 
Лилавите усти от вчера къде са, бе? Един "цървул" виждам тук и психото Стикс.. Айде, надувайте - празни трибуни, никакъв треньор, умряла игра и късмет да не ви отпорят нафтата. Тъпаци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: