ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Нова Република" откри официално предизборната си кампания от Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:49 / 27.02.2017Коментари (2)3549
©
"Нова Република" откри официално предизборната си кампания от Пловдив. Дясното обединение събра стотици свои привърженици в Дома на културата "Борис Христов".

"Нова Република е смелата дясна алтернатива - а днес наистина трябва смелост. Вижте какво се задава. БСП се е озъбила за властта - вижте им водачите на листи. Ченгета и антиевропейци! Вижте на ГЕРБ листите - агент Николай - Георги Марков, който като конституционен съдия спря закона за отваряне на досиетата. 

Вижте на бившите реформатори листите - вътре са хората на Бареков, Пеевски и Бриго Аспарухов. Когато имаш всичко това срещу себе си, трябва наистина смелост. Но пък е много лесно да се ориентираш къде ти е мястото - разликата е очевидна. Нова Република е алтернатива на всички тези крадци и мошеници", обяви пред залата политическият говорител на "Нова Република" Трайчо Трайков, който е водач на листите в 23 многомандатен район в София и в Благоевград.

Трайков се обърна към всички онези, които са го подкрепили на президентските избори.

"Сега ме срещат и ме питат: "Трайчо, къде си? Защо сте разделени? Защо сте на толкова малки парчета?". Хората наистина са объркани. Аз им казвам винаги едно и също: "Нито сме разделени, нито сме малко. Обединени сме в Нова Република".

Председателят на "Нова Република" Радан Кънев отново предупреди за подготвяното общо управление между БСП и ГЕРБ.

"Годежът вече мина, готви се сватбата. Кумува един пловдивски свинар. Думите може да са смешни, ама изобщо не е смешно. Отвратително е. И много други с претенция, че са десни, са готови да се покатерят на трапезата на всяка цена - признаха си го и Марешки, и Москов. Как тогава хората няма да мразят властта?!", попита Кънев, който води листите на Нова Република в 25 район в София и във Варна.

Радан Кънев каза пред залата, че точно заради всичко това, днес фалшивата десница се разпада пред очите ни.

"Досега поне спираше БСП, вече и това не може. ГЕРБ и неговите патерици управляваха като комунистите и накрая хората си казаха - ами, каква тогава е разликата? И започнаха отново да гласуват за комунистите". 

Радан Кънев обяви като основна задача на "Нова Република" изграждането на новата българска десница, която да победи комунистите и да предложи истинско дясно управление.

Домакин на събитието бе Дани Каназирева от "Съюз за Пловдив", който заедно с ДСБ и Балгарска демократична общност създадоха "Нова Република". Каназирева е водач на листите в Пловдив и Пловдив област.

"По цял ден ни показват БСП и ГЕРБ и ни убеждават, че само това е изборът. Ние обаче искаме повече. Не искаме партийци да продължават да управляват живота ни. Не искаме младите да са принудени да се записват в партия, за да имат шанс да започнат работа. Не искаме партийците да притискат бизнеса и да трупат богатства на гърба на свободните хора", каза Каназирева.

Председателят на предизборния щаб на "Нова Република" и на ДСБ Стоил Яков се обърна към всички присъстващи с призив да запасят смелостта си. 

"Като председател на предизборния щаб не мога да обещая много неща, но със сигурност мога да обещая, че нашите опоненти, всички псевдодесни и политически дилъри, ги чака тежък бой, много мъка и болка. Защото истината боли. А ние сме истинската, единствена дясна алтернатива", каза Яков.

На откриването на кампанията на "Нова Република" бе представен и националният вестник "Нова Република", който десните обещаха да стигне до всеки български дом.


Още по темата: общо новини по темата: 527
18.08.2020 »
02.05.2018 »
05.04.2018 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
предишна страница [ 1/88 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щом мИthоди андреев е при вас - загубихте ме със замах
на 27.02.2017 г.
+2
 
 
Радане наистина сте един от малко останалите сравнително смислени избори а може би и моят личен избор,но защо говорите за патерици а същевременно се съвместявате в една снимка с хора като Методито Андреев със Сиси камериерката и даже ме е срам че му споменавам името генералчето Атанас Атанасов тоя посерко и властолюбец! Толкова ли няма в тая държава стотина чисти и неопетнени хора бе мама му стара! Защо не се обедините преди изборите с ДА България с които нямате принципни различия? Ще бъде ли възможно след изборите такова обединение или някой пак ще е похабил 3% от десните избиратели за да си почеше егото да бъде пръв сред слепи? Успех ви желая от сърце в борбата с червено-сивата машина на коминтерна!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: