ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Следете внимателно маркирания обект в това видео! Възможно ли е да е истина?
Автор: Васил Динев 11:06 / 01.03.2017Коментари (73)33762
© Plovdiv24.bg
Напоследък пловдивчани масово се оплакват от начина, по който шофьорите от масовия градски транспорт извършват служебните си задължения. Неведнъж в редакцията на Plovdiv24.bg сме получавали най-различни сигнали в тази връзка - като започнем от лошо обслужване вътре в автобусите и стигнем до дръзки нарушения на Закона за движение по пътищата.

Такъв е и настоящият, заснет преди два дни - на 27 февруари, малко след 18,00 часа. Мястото е кръстовището на булевард "Руски" и "Шести септември". Кадрите са прекалено красноречиви, а коментарите ще оставим на вас, нашите редовни читатели.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не оправдавам шофьора на автобуса, но спирката е непосредствено преди светофара. Никой друг водач не пуска автобуса да се престрои.
0
 
 
В никакъв случай не го оправдавам, но спирката е доста близо до кръстовището и в тоя трафик шофьора едва ли е успял да се престрои в крайна лява лента. Знам и отговорите - те "рейсаджиите" се тикат и никой не признават и направо си навлизат в съседните ленти...
0
 
 
Това е нащо нормално за Градски Транспорт Пловдив рџ?Ў
0
 
 
Градския транспорт в Пловдив - ВКАСТЕЛИНИТЕ НА БУЛЕВАРДИТЕ!!!!!
+2
 
 
А аз наскоро си мислих, че на хората трябва да им се преподават допълнителни разяснения на тема "Защо прекомерното натискане на спирачката образува трафик" и как ако се кара с константна скорост и дистанция трафик няма да има, ама уви, то всеки си прави каквото си иска. Резултата е налице. По 5 минути на светофар, навлизане и спиране в средата на кръстовищата, яко тапи. Гледам някои колеги са почнали да дават назад вътре в кръстовища. Страшно е. Дано да отворят 6-ти Септември до спортното та да се отпуши малко западната част на града. К'ви лекции, к'ви 5 лева, аз се радвам, че съм жив като се прибера.
+6
 
 
Трагедия! Коментарите на повечето са безумни! Сигурно и тези, които твърдят, че няма нарушение са безумци! Преди време се разрази спор тук относно обратния завой за идващите от Кичука на сточна гара и Plovdiv24 направиха запитване и консултация с КАТ! Моля медията, нека направи запитване и за тази ситуация! Много моля! Та 85% от коментиращите нямат представа от Правилник за движението по пътищата!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Чета ви коментарите и плача драги ми съграждани! Трагедия! После селяните ви били криви, кмета ви бил крив, Бойко ви бил виновен. Трафика в Пловдив е отвратителен и причината сме ние! Всички ние! На половината тук трябва да им се вземат книжките само заради коментарите относно конкретната ситуация. Честита ви Баба марта и със здраве!
You can't rely on other people to make you happy
на 01.03.2017 г.
+6
 
 
Всички, които защитават шофьора на автобуса дават ли си сметка, че едно от най-важните неща в случая е, че този човек държи здравето и живота на всички хора в автобуса в ръцете си.Подобни опасни маневри, завои на скорост и всякакви подобни неща многократно са водели както до ПТП-та, така и до пострадали пътници дори и да няма ПТП със самия автобус. Това би било безкрайно нередно дори да беше обикновен автомобил, но когато става въпрос за автобус от градския транспорт нещата са многократно по-опасни.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: