»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
—ледете внимателно маркирани€ обект в това видео! ¬ъзможно ли е да е истина?
»зточник: Plovdiv24.bg 11:06 / 01.03.2017 ќтпечатай »зпрати
© Plovdiv24.bg
Ќапоследък пловдивчани масово се оплакват от начина, по който шофьорите†от масови€ градски транспорт извършват служебните си задължени€. Ќеведнъж в редакци€та на Plovdiv24.bg сме получавали най-различни сигнали в тази връзка - като започнем от лошо обслужване вътре в автобусите и стигнем до дръзки нарушени€ на «акона за движение по пътищата.

“акъв е и насто€щи€т, заснет преди два дни - на 27 февруари, малко след 18,00 часа. ћ€стото е кръстовището на булевард "–уски" и "Ўести септември".  адрите са прекалено красноречиви, а коментарите ще оставим на вас, нашите редовни читатели.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќе оправдавам шофьора на автобуса, но спирката е непосредствено преди светофара. Ќикой друг водач не пуска автобуса да се престрои.
0
 
 
¬ никакъв случай не го оправдавам, но спирката е доста близо до кръстовището и в то€ трафик шофьора едва ли е усп€л да се престрои в крайна л€ва лента. «нам и отговорите - те "рейсаджиите" се тикат и никой не признават и направо си навлизат в съседните ленти...
0
 
 
“ова е нащо нормално за √радски “ранспорт ѕловдив рЯШ°
0
 
 
√радски€ транспорт в ѕловдив - ¬ ј—“≈Ћ»Ќ»“≈ Ќј Ѕ”Ћ≈¬ј–ƒ»“≈!!!!!
+2
 
 
ј аз наскоро си мислих, че на хората тр€бва да им се преподават допълнителни раз€снени€ на тема "«ащо прекомерното натискане на спирачката образува трафик" и как ако се кара с константна скорост и дистанци€ трафик н€ма да има, ама уви, то всеки си прави каквото си иска. –езултата е налице. ѕо 5 минути на светофар, навлизане и спиране в средата на кръстовищата, €ко тапи. √ледам н€кои колеги са почнали да дават назад вътре в кръстовища. —трашно е. ƒано да отвор€т 6-ти —ептември до спортното та да се отпуши малко западната част на града.  'ви лекции, к'ви 5 лева, аз се радвам, че съм жив като се прибера.
+6
 
 
“рагеди€!  оментарите на повечето са безумни! —игурно и тези, които твърд€т, че н€ма нарушение са безумци! ѕреди време се разрази спор тук относно обратни€ завой за идващите от  ичука на сточна гара и Plovdiv24 направиха запитване и консултаци€ с  ј“! ћол€ меди€та, нека направи запитване и за тази ситуаци€! ћного мол€! “а 85% от коментиращите н€мат представа от ѕравилник за движението по пътищата!
-6
 
 
 оментарът е скрит (покажи)
ќтговори (2)
+7
 
 
„ета ви коментарите и плача драги ми съграждани! “рагеди€! ѕосле сел€ните ви били криви, кмета ви бил крив, Ѕойко ви бил виновен. “рафика в ѕловдив е отвратителен и причината сме ние! ¬сички ние! Ќа половината тук тр€бва да им се вземат книжките само заради коментарите относно конкретната ситуаци€. „естита ви Ѕаба марта и със здраве!
You can't rely on other people to make you happy
на 01.03.2017 г.
+6
 
 
¬сички, които защитават шофьора на автобуса дават ли си сметка, че едно от най-важните неща в случа€ е, че този човек държи здравето и живота на всички хора в автобуса в ръцете си.ѕодобни опасни маневри, завои на скорост и вс€какви подобни неща многократно са водели както до ѕ“ѕ-та, така и до пострадали пътници дори и да н€ма ѕ“ѕ със сами€ автобус. “ова би било безкрайно нередно дори да беше обикновен автомобил, но когато става въпрос за автобус от градски€ транспорт нещата са многократно по-опасни.
-8
 
 
 оментарът е скрит (покажи)
ќтговори (2)
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« јприл 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
женски футбол
Ѕ  јкадемик ѕловдив, сезон 2017/2018
“¬ сезон 2017/2018
“ежко ѕ“ѕ с автобус на јћ "“раки€"
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
—праведлива ли е присъдата от 2 години и 4 месеца на убийцата на полица€  ат€ Ћерца?
Ќе
ƒа
Ќе мога да прецен€
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2016 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта. ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: