»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
ƒържавата даде 2,6 млн. лева на ѕловдивски€ университет
»зточник: Plovdiv24.bg 16:55 / 01.03.2017 ќтпечатай »зпрати
©
Ѕивши и насто€щи студенти от
ѕ” "ѕаисий ’илендарски":
виж още
Ќамерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари при€тели! –егистрирайте се или влезте в профила си.
ѕравителството одобри допълнителни разходи и трансфери по бюджетите на министерства и ведомства в общ размер на 11,260 млн. лева. ќдобрените допълнителни разходи по бюджета на ћинистерски€ съвет са в размер 330 хил. лв., които са за ремонт на част от помещени€та в сградата на —офийската духовна семинари€ "—в. »ван –илски", доизграждането на нов православен храм "–ождество ’ристово" в един от новите квартали на √оце ƒелчев и за неотложен ремонт на административната сграда на —офийската св. митрополи€, ко€то е паметник на културата.

ѕредоставените допълнителни средствата по бюджета на ћинистерството на културата са в размер на 1,5 млн. лв. “е се предостав€т за неотложни ремонтни дейности на сградата на Ќародни€ театър "»ван ¬азов".

„рез бюджета на ћинистерството на образованието и науката са предвидени допълнителни трансфери в размер на 2,8 млн. лв., от които за Ќационалната академи€ за театрално и филмово изкуство " ръстю —арафов" са предвидени 200 хил. лв. за капиталови разходи за наемането и приспособ€ване на помещени€, необходими за провеждане на учебната дейност на студентите, докато приключи ремонтът на сградата.†

„рез бюджета на ћќЌ са предвидени средства и за ѕловдивски€ университет "ѕаисий ’илендарски" в размер на 2,6 млн. лв. за изграждане на студентско общежитие и за извършване на ремонт на част от сградата.

ќдобрените допълнителни разходи по бюджета на ћинистерството на младежта и спорта са в размер на 1 млн. лв. за капиталови разходи за извършване на необходимите строително-монтажни дейности за затрев€ване и осветление на стадион "ќгоста" в гр. ћонтана.

ѕо бюджета на ћинистерството на отбраната се предостав€т 5 млн. лв. за доставка на горива за нуждите на Ѕългарската арми€. Ќа  омиси€та за защита на конкуренци€та се осигур€ват допълнителни средства за изплащане на паричните задължени€ по пред€вени изпълнителни листове в размер на 130 хил. лева.†

ѕред€вените пред  «  суми представл€ват изискуеми парични вземани€ срещу държавно учреждение по смисъла на чл. 519, ал. 2 от √раждански€ процесуални€ кодекс. — постановлението се одобр€ва и допълнителен трансфер в размер на 500 хил. лв. за изграждане на Ќационален мултимедиен информационен център в сградата на Ѕългарската телеграфна агенци€.†

—редствата се предостав€т за сметка на предвидените средства и са за сметка на преструктуриране на разходи и/или трансфери по централни€ бюджет за 2017 г.«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
«ащо не кажат, колко е давала държавата за "ѕ”-то" до 1946 година !
0
 
 
рЯШВрЯШВрЯШВ ƒържавата дала?  ой знае, как ще ги усво€т е въпроса!
0
 
 
даде или взе, € проверете пак за всеки случай. ƒумата "даде" звучи неестествено
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2018 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
л€тна селекци€ и подготовка на Ѕотев 2018/2019
“¬ сезон 2017/2018
√ригор ƒимитров на турнири през 2018 г.
–еставрират √ол€мата базилика
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
 акво всъщност тр€бва да се случи с ѕартийни€ дом?
–еконструкци€!
—ъбар€не и постро€ване на нова сграда
—ъбар€не на сградата, постро€ване на хубава опера, отвар€не на гледката към планината
Ќе мога да прецен€
ƒруго
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2016 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта. ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: