ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Магазинерка от варшавското летище показа кой крем е откраднала Поптодорова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:14 / 02.03.2017Коментари (4)11283
©
Кремът за лице "Орхидея империал" от 50 милилитра на "Гуерлайн" е причината бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова да стане за резил. Мениджърка от магазина "Аалиа Бюти" на варшавското летище, откъдето е отмъкната козметиката, разказа какво точно се е случило по време на инцидента. На 27 февруари Поптодорова бе заловена да изнася скъпата неплатена козметика. 

"Инцидентът е много неприятен и наистина съжаляваме, че се получи така. Забелязахме, че жената разглежда от доста време този крем и в един момент просто излезе с него от зоната на магазина. Кремът "Орхидея империал" е много скъп продукт. Един от най-скъпите на козметичния ни щанд. Веднага сигнализирахме полицията и жената бе заловена", разказа мениджърката на "Аалиа Бюти", цитирана от "България днес". 

"От вас научаваме какво е обяснила госпожата за позвъняване на телефона й в този момент. Ние не искаме да коментираме дали е било планирана кражба, или разсеяност. Можем да кажем само, че всичко приключи бързо и цивилизовано. Дамата не е правила скандали. Плати глобата и върна крема, което за нас е най-важното", допълни мениджърката. 

Същото нещо споделиха и от полицията на летището, като допълниха, че Поптодорова се извинила, когато я задържали. От магазин "Аалиа Бюти" бяха категорични, че не са имали представа, че жената с неплатения крем е български дипломат. 

"Ще е несправедливо, ако някой реши да ни набърква в компроматна война. Никой от магазина не е подавал информация към медиите, това е работа на полицията. Този инцидент - каквато и да е причината за него, няма да навреди на отношението към българските ни клиенти", обобщиха от магазина за козметика.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
MY COMMENT: - На убаф чивяк убави рабути му са в очото, ама па що краде, мамицата й тъпа!
на 04.03.2017 г.
0
 
 
Викат му Герлен. Трудничко се чете това фамилно име. Майтапа настрана, ама днес минахме през един дюти фрии ( срещу спец бутика на Ла Прери) на летище Цюрих и мострените бурканчета ги нямаше. В 4-5 разновидности е мазалото и нито една мостра! Дано не са ги гепили българи, че голям срам. Обаче набързо са барнали уики страницата на дипломатката- едва ли не, че това е измишльотина.
0
 
 
Проверих в нета цената, за тези които са любознателни. Има разновидности за тяло и т.н. Цените варират в различните сайтове от 300-500 лв
0
 
 
ДрОгарката е опитна.Взима си го и ако не я хвант...минала е и ще се маже без пари със скъп крем.Ако не мине ще излезе с номера за разсеяност,ще се извини и ще си го плати.Срама остава за България щото червените мастии срама нямат.Тази и друг път е правила такива номера но е имало недоразумения,а сега полицията не е покрила случая за тази крадлива мърла.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: