ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жена постла одеяло и на него сложи куче в пловдивски парк, майка с бебе онемя!
Автор: Васил Динев 17:55 / 05.03.2017Коментари (205)74782
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да разкаже:

"Здравейте! Честита Баба Марта, бъдете много здрави и все така обективни в информацията! Пише ви майка на две деца, за да ви разкажа емоциите ни от празничния 1 март! Щастливи и усмихнати, аз и малкият ми син /2-годишен/, решаваме да отидем в парка до нас, този новия в края на ул. "Богомил". Детенцето с грейнали очички тича към парка, копнее за игри. Изведнъж се спира за нещо и ме чака...

Какво беше учудването ми, когато видях, че под пързалката една жена е постелила одеяло, а на него е сложила куче и си го гали. Пред нея кафенце, телефонче и здравей, живот!!! Кучето е улично, много добре го знам.

Приближавам се аз и не знам как точно съм я погледнала, но чувам: "Здравейте, ще ви пречим ли много? Че то живо същество и то иска внимание". Казах, че в парка е забранено за кучета, но своеобразният пикник продължи. Какво трябваше да направя според вас?! Жената не отрази факта, че детето го е страх, че не може да си играе спокойно. 

Всеки ден живущите в квартала виждаме как въпреки забраните в новия ни парк си разхождат кучетата. Пълно е с кучешки изпражнения - по тревата, по плочките, по настилката.  Всички родители го виждаме това. Добре, ще се заемем, ще изчистим, за
© Plovdiv24.bg
Очевидно за някои хора тези забрани са "пожелателни"
да е хубаво за нашите деца. Но това ще продължи.

Изпражнения навсякъде в парка, децата играят там, после болести и бактерии и болници и проблеми. Реално за кучета ли е забранено, или за деца? Друг е въпросът, че 10 метра по-надолу, срещу PIC computers, необезпокояван чичко се грижи за улични кучета, които са мега агресивни. 

Колко пъти са писани жалби до разни институции, че тези кучета скачат по детски колички, по хора. И резултат какъв? Кварталните алкохолици джаскат там бира и никой не го е еня за кучешки тении, за ухапани деца и за нищо. Ейй така всичко остава там в нищото! Харесва ли ви нашата разходка?!"


Още по темата: общо новини по темата: 70
29.11.2023 »
12.03.2023 »
11.12.2022 »
29.04.2022 »
03.10.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
БОГ да пази детето на такава 'Майка' !!!! А нас кой ще ни опази от нейното дете, което живее в заблуда и ще стане поредния престъпник, който може да убие моето, вашето, българското дете ????
+4
 
 
Тази загрижена за отрочето си жена нима е единствената майка на света и светът се върти около нея.....ами не е така.....живеем в свят -дом на различен живот и видове!Истинската майка има майчински чувства към всички живи същества...птиците да избием ли,че акат отгоре и може да заразят стерилното,скъпоценно ,недокоснато от замърсения въздух чадо!Защо го извежда от дома си.....навън кипи живот в природата,да го затвори в инкубатор за да не го пипне някоя бактерия.....горката женица,горкото детенце.....да беше онемяла завинаги,за да не ръси глупости по-добре!Ние също сме майки и сме отгледали здрави деца в присъствието на животни всякакви....просто сме ги научили на добри хигиенни навици,достатъчно е!
+2
 
 
Българинът няма да се промени и това е! Питам аз защо нейното дете се страхува от кучета? Най-вероятно, защото въпросната майка сама е насадила този страх в него. Познавам много майки с деца, които обичат животните и техните деца не просто не се страхуват, но ги и обичат и смея да твърдя, че от тях ще стане ХОРА! Не мога да кажа, същото за възмутената майка. Когато заработят институциите, тогава да проявява претенции, защото всяко живо същество заслужава място на тази земя в крайна сметка и не тя или който и да било има право да решава. Просто никога няма да ви разбера, а лошото е, че никога няма да се промените-горките животни... И най-вероятно ще се появи някой кучемразец да ме обори, но няма смисъл да се хаби ;)
+5
 
 
Вие имигрирате, а аз от 10 г. съм вън и това мислене, с което се сблъсках тук в България ме потресе! Само ще ви кажа, че в чужбина в банката са ми носели купичка с вода за кучето, а тук в банка ДСК ме изгониха с думите " ама вие от къде идвате" -Ами от цивилизацията идвам... порст народ с изостанало мислене и схващане на нещата... Там кучетата се гледат като домашни любимци (в апартаментите- колкото и да ви е странно), а тук все още се взима куче "за да пази"! Сам си правете изводите!
на 07.03.2017 г.
0
 
 
Нищо против любовта към животните, но си ги обичайте/мъчете като си ги вземете и се грижите за тях.В градовете уличните животни трябва да се контролират!Друг е въпроса, че институциите не работят и нито има кучкарници, нито контрол над полулациите нито нищо.
+5
 
 
1. "За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" Махатма Ганди
+1
 
 
Еи кучето сум си ражойдал тама мини питбул 3 деца изяде 4 маики 1 пияница и на половина 1 муй
+4
 
 
Една онемяла,тази пък ще се изпусне в г . от смях..и двете..без коментар!! !!А ако си бе направила труда да прочетеш добре,щеше да разбереш,че момиче е извело кучето си за последна разходка,било е болно .Но зависи ,ако си отгледан с любов-даваш такава,ако не..живуркаш си и се смееш на нечие нещастие.
0
 
 
Определено повечето хора не знаят защо са живи! Какво пишете бе хора!?! Що за хора сте вие. Тръгнали да защитават жена която е пуснала куче в детска площадка. Ами да го обгрижва с топлина извън площадката. Как може да нападате жената която е отишла с детето си да си играе. После се оплаквате , че в България няма закони. Какви закони да има? Вие не спазвате елементарни правила!!! Една табела с указание за кого е подходяща тази площадка и какво не се допуска. А щом е отбелязано , че не е за кучета това означава - кучетата нямат право да бъдат пускани там. То вие сте научени да не спазвате правила и закони за това сте на този хал. Ако видите знак , че не трябва да завиете на ляво , вие ще завиете защото този знак не е правилен според вас или е поставен скоро . А досега все така сте си минавали . Тези пък които пишат за това колко обичат животните и как майката не е научила детето си на обич към милите животинки. Ами вие когато си ги гледате в къщи да не би да се разхождате върху лайната й понеже обожовоте домашното си животно. Но не е така, нали? Пазите си чистичко да не ви изцапат хубавият килим , мокет или ламинат. Ами мили стопани на кучета , защо не проявявате същата загриженост за парковете, градинките и улиците и не изчистете след своето любимо куче . Да, за бездомните кучета не казвам нищо , те са бездомни няма кой да се грижи за тях. Научете се на елементарно възпитание. Аз обичам животните , но не обичам синът ми да стъпва в кучешки лайна!!!
+2
 
 
Kristian Pavlov съгласна съм с всичко освен с това, че животните не били за града.... навсякъде по света в много по-развити градове от тези в нашата страна се гледат различни животни... не сме ние хората тези, които ще определят на кого къде му е мястото... по вашата логика и децата не са за селото... хора мислете малко по цивилизовано !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: