ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Поптодорова говори за медийна вакханалия в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 06.03.2017Коментари (7)2328
©
"В последната седмица името ми е замесено в дезинформационен скандал, за чиято ожесточеност и мащаб се оказах неподготвена. Преди полет до България по невнимание след внезапен телефонен разговор, свързан с 90-годишната ми майка, у мен, на борда на самолета, е останала стока от безмитен магазин. 

Три дни по­-късно при моето обратно кацане във Варшава възстанових стоката, както и платих дължима за деянието си глоба". Това заяви Елена Поптодорова по повод уличаването й в кражба на козметични продукти от безмитен магазин във Варшава. 

"Полските летищни власти са знаели моята самоличност, часове след като е установена липсата на стоката, имали са и достатъчно информация, че ми предстои обратен полет след дни. При завръщането ми те изрично поискаха от мен да се легитимирам с дипломатическия си паспорт. Последвалата медийна вакханалия в България, която не пожали името ми, стигна се до там да ми приписва несъществуващи болести и дори разрови дълбоките лични рани около паметта на детето ми. 

Отзвукът от нея е налице и в медии в Полша, Русия, Америка, Израел. Твърдо съм решила да съдя всеки, който прекрачи границите на етиката и допусна разпространието на откровени лъжи за мен и семейството ми. Моята дейност през последните повече от 40 години е публична. Работила съм цял живот за авторитета и достойнството на България.

Заемала съм принципни позиции в интерес на държавата, които са били в разрез с интересите на местни и международни кръгове, които биха искали да имат задкулисно влияние у нас. В момента се намирам във Варшава, а в края на тази седмица ще бъда в България и ще говоря пред български медии от първо лице", обеща Поптодорова.


Източник: БТА







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 06.03.2017 г.
-2
 
 
Така е тук в България г-жо Поптодорова, за жалост, ако излезнеш в медийното пространство дори с добро, все се намират медии и хора, които да ти изкарат кирливите ризи, не че това ще промени нещо, но просто го правят от завист, а относно това, че искате от първо лице да говорите, също не е ясно дали ще стигне до хората :) все пак медиите са под огромния чадър на онези в парламента !!!
0
 
 
Нагла,червена клептоманка.Айде сега подготвяй се за медийни изяви крадлива гарго. Човек като е невинен няма нужда да чака да му създадат ПР от Посрано 20.Много ги бива!Виждаме как си работила.Крадлива овца.И не ти е за първи път само,че тоя път те сгащиха.Когато разбереш,че си взела нещо НЕВОЛНО,без да го платиш,ще намериш начин да се обадиш,да предупредиш.Тая овца си мислила,че е минал номера и айде....като друг път.Обаче,като я хванали,след 3 дни се сетила.Платила! В нормалния свят се СЪДИ за кражба,не да ми обяснява,как си платила и крема и глобата.То оставаше и да го върне,че не и харесал!Ай сега да видим кой ще съди лъжливата мърла...
Aнонимен
на 06.03.2017 г.
+2
 
 
срам и позор за тая. как се прави на света вода ненапита.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Електротранспорт в Пловдив?
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: