ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Патриотизмът се възражда, а някои плюят Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:03 / 06.03.2017Коментари (7)4455
©
Има една категория хора, които изпаднаха или изпадат периодично в тежки кризи и за осигуряване на съществуването си са готови на всичко. Търсят какво да продадат и каква стока ще се харчи най-добре. А предателството най-лесно се осребрява. За да си осигурят не само хляба и сиренцето, а и луксозен живот, те отчаяно търсят кой ще им даде пари за стоката, кога и какво да свършат и как да го свършат, за да им платят.

За тяхно щастие има един чичко – Джордж Сорос, който между другите си задачи има и една основна – унищожаването на националната идентичност на народи, които я имат. Българският народ има такава, изградена още в 9-и век, оцеляла при 500-годишното османско робство и при комунизма, когато е важна класата, а не нацията.

Това здраво национално чувство възкръсва в последните години със страшна сила! И аз ще дам само един пример. Две години в студ, при леден вятър и сняг на връх Шипка се качват увити само с едно българско знаме 100 хиляди български младежи. Още толкова остават в дългите по 15 км автомобилни колони, защото не могат да се качат... Затова чичко Сорос хвърля пари на хора, които да посегнат на личности и събития, които са стълбове на българската национална идентичност.

Защо изпитват ненавист към земята, която ги е приютила, отгледала, изхранила, дала им е някакво образование, че я предават? Един от тези печални образи е Емил Джасим, който си е избрал да плюе по Левски. Друга една подобна нему, подвизаваща се в Германия, отрече баташките мъченици. Трети си е нарочил Руско-турската война.

Ако те победят, след години ще учим, че такава война не е имало, че това е измислица на хибридните действия на Москва. Че на Шипка редом с българските опълченци не са жертвали живота войници от брянския и орловския полк, а са воювали 101-а и 82-а въздушнопреносими американски девизии. Янките толкова са се трогнали от написаното от Макгахан, че са се вдигнали да освобождават България. Да не забравим и английския флот и Дизраели – "голям почитател на българите". Султанът така се уплашил, че веднага дал свободата на българския народ.

Няма да обръщам повече внимание на такива хора, защото те точно това и чакат, това търсят. Да се затъркалят по медиите, а после да съберат наръч изрезки и да изтичат със стоката при чичко Сорос да им я осребри.

Чух наскоро, че Джасим бил получил 2,6 млн. от неговите парички – явно се е старало момчето, халал да му са. Но мисля, че не го чакат хубави дни в България в светлината на възраждащия се със страшна сила български патриотизъм.



Източник: Божидар Димитров







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Божо е едно леке,което е смукало от БКП за да стане професор.И сега няма да се обърне срещу тях и манипулира тъпо щото е изкукуригал.Не става въпрос за Левски или Баташкото клане ,а защо такива историци като теб крият истината.Крият за ролята на граф Игнатиев при обесването на Левски,за омаловажаването на борбата на бг революционери за сметка на руския ЦАР. Руския цар си е имал свои сметки.В Сан Стефано българи е НЯМАЛО. Имало е 2 руски представители и 2 турски.Уредили са една карта и по важното..СМЕТКАТА за "освобождението" което сме платили до стотинка до 1884 г,под формата на окупация.Руски войски в Княжеството с губернатор.Останалата част от СанСтефано след юни 1878 е на СУЛТАНА.И няма 3 март никъде другаде да се чества освен в Търново.Ти като освобождаваш някой НАЧАЛОТО на това с ампутация ли я започваш? И защо е нужно СъЕДИНЕНИЕ,ако сме били свободни.А Съединението не е приятно на НИКОЙ,вкл. на Освободителите ни.Това ли е братското? Че си уредили подялбата ни със султана и аз трябва да мижа и да съм признателен сляпо на Русия!На коя Русия...на онази имперската дето Болшивиките я убиват през 1917.Те сега в Москва,наследници ли са на Романови или са наследници на Убийците на Романови.Ей това искам да попитам Б.Димитров,защо ни тласкате да празнуваме като ОЛИГОФРЕНИ,като от 1944 до 1978 - 3 март не е празнуван.Щото 7 ноември и 9 септември бяха по важни.И сега тази свиня,ще ми пробутва еуфорията,понеже комунистическите празници,ги забраниха,дай сега да ги заместим пак свързани с Русия.Ама не може без Русия,как така ? А 6 септември...иби му майката,съединение там някакво на разделени 2 Българии от Русия и Османската империя!
-2
 
 
бРЯНСКИ И оРЛОВСКИ ПОЛКОВЕ СА УКРАИНСКИ
-5
 
 
въпросът е ..... къде е ролята на червената армия в освобождението че ...... да има такъв грандомаски паметник на върха на Пловдив :)
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 06.03.2017 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: