ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Важни подробности от миналото на Галя и Драго, довели до фаталната двойна смърт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:38 / 07.03.2017Коментари (1)16540
©
Болезнена ревност и спор за почти 30 хиляди лева е в основата на семейната вендета, разтърсила Казанлък вчера сутринта. Ченгето Драгомир Кирчев гръмна жена си Галя Козарева след пореден скандал и призиви да се събират, пише "България днес". Малко след 6 часа Кирчев издебва партньорката си, с която живее от 18 години, пред блок 46 в квартал "Васил Левски". 

Щом жената излиза от входа, той се затичва след нея и я спира. Двамата разменят няколко думи и отново се скарват. Галя понечва да тръгне за работа. В този момент Драгомир вади служебния си пистолет и я прострелва пет пъти. Секунда след това се гръмва в главата. Трупът му пада върху този на любимата. Час след трагедията 16-годишната дъщеря Мирена написа прощално писмо до мъртвата си майка във Фейсбук.

"Почивай в мир, Мамо. Ти беше всичко за мен. Как, преди да излезеш за работа, едно довиждане не успях да ти кажа... Или да те целуна за последен път", написа почерненото момиче. 

Мирена и майка й живеят сами в блока, пред който се разиграва трагедията. Те се местят там преди няколко месеца, след като Галя и бащата Драгомир окончателно се скарват. Повод за раздялата след 18-годишното съжителство са постоянните скандали от ревност, разигравани от полицая. В първите години двамата са пример на своите приятели за задружна двойка. Макар да нямат брак, те са лудо влюбени един в друг. 

За отношенията им помага и общата страст по моторите. Като служител в Охранителна полиция на Драгомир му се налага почти денонощно да е на любимия мотор. Едва прибрал се вкъщи, той моментално сяда на някой от десетината си лични возила. До него винаги е Галя, облечена с рокерски дрехи и личен изключително скъп мотор, купени от ченгето. 

Двамата почти постоянно са по пътищата и посещават мотосъборите в цялата страна. Именно страстта към моторите на двамата е в основата на жестоката трагедия, обясняват хора в Казанлък. По думите им Драгомир ревнувал жестоко Галя. 

Дори и един поглед от чужд мъж по време на мотосъборите бил достатъчен да го изкара извън нерви. Още на място той правел сцени. Когато двамата се прибирали у дома, следват люти скандали. Нещата загрубяват, след като Кирчев се пенсионира от МВР и многото свободно време го кара да мисли за глупости. Повод е работата на Галя като служител в бюфета на частна фирма. 

Бившето ченге си внушава, че приятелката му има любовник, и започва да я следи. След няколко засечки и сцени на улицата жената не издържа и в края на миналата година двамата се разделят. Скарването проваля и плановете им най-после да сключат граждански брак. След като Гала и дъщеря й се изнасят, Драгомир се променя, разказват негови близки. 

"В един момент я умоляваше да се върне. Падаше на колене и се кълнеше, че няма повече да я ревнува. След като Галя отказваше, Драго изпадаше в другата крайност. Крещеше, че като не е с него, трябва да му върне всички пари за мотори, дрехи и оборудване, които е потрошил по нея. Обясняваше, че става дума за близо 30 хиляди лева", разказват познати на ченгето. 

Решението да очисти любимата си и да се самоубие е взето напълно съзнателно от Драгомир Кирчев, убедени са криминалисти. Колеги на полицая подозират, че Драго е решил да стигне до край още предната вечер. След поредния неуспешен опит да се събере с Галя той осъзнава, че нещата са необратими. 

След като пийва няколко питиета в дома си, бившият полицай изтрива от Фейсбук всички общи снимки с дългогодишната си партньорка. Това според психолози подсказва, че в действията на Драгомир няма нищо спонтанно. Свидетели разказват, че Кирчев се прибира рано и си ляга. На сутринта още по тъмно е пред блока. Целта му е да види дали от апартамента на Галя няма да излезе друг мъж, подозират криминалисти.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А така раздухайте жълтичко около тях.Стига с тези котки и кучета по парковете.За умрели хора или хубаво или нищо.Има ли са висок стандарт,при тези заплати....мотори ала-бура...не 1 а 10.Явно на полицая му е било скучно след пенсия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: