ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев измъкна точка от Черно море, шансовете за шестицата спаднаха рязко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:47 / 11.03.2017Коментари (25)10690
© ПФК Черно море
Ботев (Пд) завърши 1:1 с Черно море в мач от 24-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Каварна. Капитанът Лъчезар Балтанов (10) вкара за пловдивчани, а точен за домакините беше Марек Кузма (12).

По този начин шансовете на "канарчетата" за първата шестица спаднаха рязко. Жълто-черните останаха на 7-ма позиция с 32 точки, докато Черно море има вече 37. Шестият Дунав е с 36 точки и предимство пред Ботев в директните мачове.

Въпреки силния вятър в Каварна двата отбора започнаха с открит футбол и си размениха по едно попадение в рамките на 2 минути.

Ботев откри в 10-ата минута след неубедителна изява на вратарля на Черно море Войтех Щром. Той не можа да изчисти една топка и тя бе овладяна от Фернандо Виана. Последва пас към Лъчезар Балтанов, който с мигновен диатонален шут я прати в мрлежата, като и при тази ситуация Щром не мръдна - 0:1.

Само две минути по-късно "моряците" възстановиха равенството. Това стана след триходова атака като за учебник. Тодор Паланков изведе по левия фланг Михаил Венков. Той проби в пеналта и пусна успореден на голлинията пас, който пък бе засечен от непокрития Марек Кузма за 1:1.

След това темпото се поуспокои и почти половин час нямаше положения пред двете врати.

В 37-ата минута Иван Коконов бе много близо до гол директно от корнер. Той центрира топката, която направи странна парабола и заблуди вратаря Георги Георгиев. Почти от голлинията обаче Радослав Терзиев изчисти. При последвалия карамбол топката се удари в ръката на Крум Стоянов, но реферът нямаше как да даде дузпа.

Минута по-късно бившият халф на Локо (Пд) Даниел Георгиев изстреля бомба с десния крак от около 35 метра. Георги Георгиев обаче се намеси добре и изби в корнер.

В 51-ата минута за втори път в мача топката бе изчиствана от голлинията на вратата на Ботев. След центриране от ъглов удар Траян Траянов отклони с глава към далечна греда, но Лазар Марин изби, запазвайки вратата си "суха".

Пет минути по-късно Ботев изпусна най-чистото си положение. Влезлият след почивката Омар Косоко спря с ръка една топка и изскочи сам срещу вратаря на варненци, но от 10-ина метра шутира с левия крак в аут. Траян Траянов поиска обяснение от рефера Ангел Баялцалиев защо не е отсъдил игра с ръка и получи жълт картон.

Малко след това последва нов пропуск пред вратата на Черно море. Тодор Неделев центрира от фаул на далечна греда, където Радослав Терзиев се хвърли на шпагат, но не успя да засече топката в опразнената врата и тя излезе в аут.

Черно море - Ботев 1:1

Голмайстори: 0:1 Лъчезар Балтанов (10), 1:1 Марек Кузма (12)

Черно море: Войтех Щрон, Ондрей Сукуп, Траян Траянов, Александър Цветков, Михаил Венков, Даниел Георгиев, Тодор Паланков, Борислав Балджийски (67- Георги Илиев), Мартин Костадинов (85- Николай Минков), Марек Кузма, Иван Коконов (90- Пламен Николов).

Ботев: Георги Георгиев, Цветомир Панов, Виктор Генев, Радослав Терзиев, Лазар Марин, Меледже Омнибес (46- Омар Косоко), Лъчезар Балтанов, Крум Стоянов (75- Милко Георгиев), Тодор Неделев, Фелипе Бризола (83- Радослав Апостолов), Фернандо Виана.



Още по темата: общо новини по темата: 10
13.03.2017
11.03.2017
11.03.2017
11.03.2017
11.03.2017
11.03.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Една лъжа повторена 100 пъти води до 105 годишен юбилей !
0
 
 
С тоя чикиджийски гол и с тея смешни екипи-пижами толкова.Между другото честит ви 7-ми рожден ден Сдружение!
на 11.03.2017 г.
0
 
 
Имаше засада при изравнителния гол на черно море!Локомотивец съм но при явна несправедливост?!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.03.2017 г.
0
 
 
Пълно с циганета тук.. Абе, мърсолковци - нямаме цел за шестицата. Комплектовахме отбор едва след нова година, след великия Костовой-черния циганин като вас. Това разбира се не ви интересува, гледайте Едо и патериците, праскайте нагласени мачове, играйте тото, печелете, гледайте дядката да не ви изостави. Вчера ви писах, че мача в Русе е уговорен - правите се на глухи. Такива мачове са за прокуратурата. Ама такава няма в Бг. Ако това ви радва - радвайте се.. За мен е ясно, че сте достатъчно малоумни, за да се кефите на такива неща.. Айде в дивия - а*ално, праскайте сестрите си братчедките си и сте номер едно! Скоро ще сте в миманса..даже не ви идва на ум какво ще ви се случи..
-4
 
 
Това жълтура не познава граници в глупостта- голяма работа като не били в шестицата!Ама там са ПАРИТЕ, там ще са пълните стадиони и пари от билети, парите от тв правата са повече! Но ботевъ няма финансови проблеми, няма дълг 12 МИЛИОНА, не му трябват 25 МИЛИОНА за стадион, Палийски не е приеман в болница, ботевЪ си има собственици и Шестицата е без значение, НЕ Е ВАЖЕН ПРЕСТИЖА И ФИНАНСИТЕ!!!Колко е жалко да си глупак(жълт)... и като водите преговори за нов собственик, какво ще види човека??мач с Монтана пред 500 човека, мач с Горна пред 600 и т.н вечно празна БАЗА, ДА ШЕСТИЦАТА Е БЕЗ ЗНАЕНИЕ, като си тъп...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.03.2017 г.
+2
 
 
Малцинствотооо, ех тоя Ботев бе - мира не ви дава - не можете да дишате без него! Серете само простотии, но скоро ще ви праскат пара-олимпийския отбор съставен от буфосинхронисти, начело със световно известния треньор-аптекар. Уредени мачове, тото, а един мач свестен не сте изиграли - и какво като сте в 6-цата? Та, как ви срещнаха вчера в Русе - с традиционното ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ. Никога не бих бил фен на такъв клуб, отбор, дето цяла България се гаври с него! Никога! Нещастници!
+2
 
 
Някои хора пак са на тежки наркотици и вродена злоба. Срам ме е от такива съграждани или по точно филмари, които си мислят, че на някой му дреме за недоебаното им мнение, мри в кофите.Поздрав за всички истински фенове и на двата отбора,к*р за филмарите!
-3
 
 
жълтури, представете си, че имате 24 000 стадион, пълните го често, имате 4 милиона дълг и завършвате 7-14... да ,жълтури, мечти, мечти... това бяха времената ви при Димитър Христолов!!!А какво имате сега?Бутнат стадион , за който са нужни 25 000 000 лева, база на кредит от 12 000 000 лева, празна минибаза в Коматево за 3000души, която е вечно празна и ще става все по-празна, ще завършите 7-14 място!!!А при Христолов се кълняхте, че ще му пикаете и серете на гроба... КАКВО Е ТОГАВА СЕГА ПОЛОЖЕНИЕТО??? Положението е, че ДОКАЗАХТЕ, че сте най-тъпите същества на света, до там го докарахте, че Христолов е за медал!!! То, сега трябва сами на себеси да пикаете и торите по гробовете си, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, но като си тъп ще живееш и след смъртта си в обор...
-2
 
 
Нищо не е станало жа игръйм на живут и смърт ва.
-3
 
 
честито, почвайте да палите свещи, че Монтана ви чака, жълтури. Селските мачове ви зоват и базата на село в Коматево ще е все празна, та кой ще иде да гледа Монтана, Горна, Славия,Пирин, Нафтата,Верея? Но сами сте си виновни, жълтури , превърнахте ботевЪ в символ и синоним на: глупост, простотия, циркаджийство, клоунство, Челсизми(гюбеци), турци и СТРОЕЖ. Вашата съдба е да сте на върха... на глупостта!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: