ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Собственик на домашно куче разгневи пловдивчанин
Автор: Васил Динев 16:02 / 14.03.2017Коментари (56)15927
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да сподели проблем, който според него се наблюдава от дълго време. Ето и разказа му:

"Здравейте. Пиша по повод статиията Ви "Акция "Куче" в Пловдив! С повод ли разхождате любимците си и чистите ли след тях?". Искам да ви разкажа за един господин, който от години разхожда далматинеца си в района на бул. "Марица юг" между "железния" мост и моста на бул. "Васил Априлов" по алеята до самата река.

Редовно минава пред високия блок на бул. "Марица" №8 всяка сутрин в интервала 7.30-8.00 ч. и вечер около 18 ч. Кучето най-редовно е пуснато свободно (както се вижда и от снимката) и ходи по голяма нужда в тревните площи до велоалеята, където са посадени цветя и нови дръвчета.

Цялата алейка е минирана от това куче. Собственикът му нито веднъж не се наведе и да почисти след любимеца си, а това нещо продължава буквално от години. Многократно аз, а и други хора, сме му правили забележки, но той подминава това с пълно мълчание.....и продължава по описания начин.

Вчера сигнализирах и Пловдивския общински инспекторат, но ако и вие пишете за проблема и повече хора са запознати и има нетърпимост към подобни прояви, сигурно те ще намалеят. Поздрави".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докато в "клетките" прасета разхождат кучетата си,ще си разкарвам песа по детските площадки!!! Не ме мързи и му чистя лайната,но в клетките има прасета(стопани),които водят там кучетата само и само да серат! Сигурно и в къщите им серат... Нищо против,но ролка найлончета са 1-2 кинта,коства едно навеждане! И да-фаса си го мятам през джама на колата,но след песа чистя!!!!!
0
 
 
Когато се научим да спазваме правилата ще ни бъде много по-лесно. Няма да има за какво да се оправдаваме, всичко ще бъде наредено, но това явно няма как да се случи, защото никой не желае да му се казва кое е правилно и кое не. Че кой е той, че да се разпорежда, ще си правя каквото си знам... Такова е мисленето.
+1
 
 
Съгласна съм с разпоредбите, но да попитам: тоя дето си хвърля опаковката от вафла дали я вдига?-не; погледнете долу към реката-юргани, шишета и няма да изброявам повече. И това е продукт на високо интелигентно създание. Лайното е поне органичен отпадък.
+2
 
 
Това, което различава "белите", "нормални" държави, от онези другите, дето и бежанците не искат да стоят в тях е спазването на правилата и законите. Уж на всички ни се иска да живеем в "бяла "държава, ама масово си правим селските номера. Бай Ганьо бил тоя, дето писал запроблема, злобен бил...Ами, не! Бай Ганьо е тоя, дето вика : "Еб*л съм ви майката, правилата не са за мен! Ми що да не карам на 4 бири, като нищо ми няма? Ми що да не минавам на червено? Що да не вдигна 140 на булеварда в центъра? Що да не си пусна кучето без повод да сере? Ти ли шъ ми кажиш? Ей това е байганьовския манталитет, който за съжаление май е неизкореним.
+2
 
 
Кефи ме как има хора,които оправдават такова безотговорно поведение от страна на собственика на кучето...чак се плаша,колко сме изостанали и...въй,не е като да си пуснеш кучето на поляната на село...Оки,примерно кучето може да се уплаши,колкото и да си мислиш ,че го познаваш,тръгва да тича,пресича платното и го блъска кола-това е да си лош стопанин...или напада дете,или не е обезпаразитено...изобщо не се замисляте...
+2
 
 
Хващате то тоя дядка и му навирате едно лайно от неговия пумияр в устата и готово,след това ще лиже и тревата след него.
-4
 
 
Злобно същество, чудещо се с кого да се скара и на кого да направи мръсно.Защо не сигнализираш за мръсния въздух,за мръсната вода,за "чистата"градинка пред блока в който живееш бай Ганьо нещастен.За съжаление такива с лопата да ги ринеш.КОМПЛЕКСАРИ.
0
 
 
Да допълня заглавието, че е бедно - "... и на тълпи го търсят за мъст и линч..." Я ги избройте тия разгневени пловдивчани :D :D :D
-5
 
 
Бг лумпените "човеколюбци" започнаха да се давят в собствената си злоба и омраза .Абе ганьовци що не сте толкова по повод факта че Пловдив е града с най/мръсен въздух не само в страната ,но и в Европа.Че е задръстен от коли и най/малко зелени площи .Че дърветата масово се секът от Паркове и ГГрадини без никакъв контрол унищожавайки зелената система на града .Предполага и за това са ви виновни омразните "кучкари " нали озлобени ганьовци .Само че да ви кажа 90 процента от "кучкарите" са много по/свестни и добри хора от вас "човеколюбивите и детелюбиви" бг лумпени жалки .
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 14.03.2017 г.
0
 
 
Тоя го засичам най-редовно точно там, даже веднъж му извиках да си води кучето покрай реката, там да сере, защото псето наистина минира с огромни мини и велоалеята и плочките. Но чичака си е просто един мърляв антисоциален тъпанар.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: